Sirwiz, rozkręć konwersję na full (900FPS) to karton na tych 100 metrach też powinien być podziurawiony Co do kapsuł CO2 na wierzchu itp - moje zdanie na temat tej konwersji (nie posiadam jej co prawda ale jako takie pojęcie o replikach i samej konwersji mam) jest takie, że jedyne sensowne wyjście to butla HP + mamba z manometrem. W każdym innym wypadku będziemy albo oszczędzać (mniej FPS to mniejsze zużycie gazu) i gubić sens snajperstwa albo wymieniać kapsułę co kilkanaście/kilkadziesiąt strzałów.
Sirwiz, rozkręć konwersję na full (900FPS) to karton na tych 100 metrach też powinien być podziurawiony
Co do kapsuł CO2 na wierzchu itp - moje zdanie na temat tej konwersji (nie posiadam jej co prawda ale jako takie pojęcie o replikach i samej konwersji mam) jest takie, że jedyne sensowne wyjście to butla HP + mamba z manometrem. W każdym innym wypadku będziemy albo oszczędzać (mniej FPS to mniejsze zużycie gazu) i gubić sens snajperstwa albo wymieniać kapsułę co kilkanaście/kilkadziesiąt strzałów.
/*Wydzielone z dyskusji o konwersji Mancraft */JM