Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Border War 6 - kto się wybiera?

Opublikowano

Praktycznie powielam temat z zeszłego roku. Za kilka dni (chyba 6go) ruszają zapisy na BW6, ja się wybieram, Ace teoretycznie też (ale może niech on sam to jeszcze potwierdzi). Zastanawiam się natomiast kto z Was jeszcze ma imprezkę w planach i ewentualnie po której stronie konfliktu.

My zapewne do Guerillas choć Cartel też brzmi ciekawie (sam nie wiem jeszcze na ile chce mi się lartpować, a na ile strzelać).

Featured Replies

Opublikowano

Jest już jakiś oficjalny link do Bordera 6 ?? Może tym razem również się wybiorę w końcu na tą imprezę żeby zobaczyć jak się bawią w Europie :)

Opublikowano
Jest już jakiś oficjalny link do Bordera 6 ?? Może tym razem również się wybiorę w końcu na tą imprezę żeby zobaczyć jak się bawią w Europie :)

1/ www.borderwar.cz

2/ https://www.facebook.com/events/163000113901259/?ref_dashboard_filter=upcoming

Opublikowano

Ja pewnie pojadę. Przynajmniej raz do roku trzeba się gdzieś pojawić.

Opublikowano

Potwierdzam chęć wyjazdu i zapiszę się. Następny rok jednak staje u mnie pod znakiem zupełnie nowej roli rodzica, więc ostatecznie nie bedzie to deklaracja wyjazdu na 100%. Po której stronie? Zapewne ustale to z Janem na ostatnią chwilę :mrgreen: Chyba że padnątu jakieś deklaracje.

Słyszałem plotę że polskim plutonem może dowodzić mjr Rocco Spencer. Prawda li to? A po której stronie?

Opublikowano
Słyszałem plotę że polskim plutonem może dowodzić mjr Rocco Spencer. Prawda li to? A po której stronie?

Padły takie deklaracje. Na chwilę obecną szczegółów nie ma .... choć z tego co wiem trwają jakieś ustalenia.

Opublikowano

Też nad tym intensywnie myślę, ale na razie jest to pisane palcem po wódzie :grin:

Opublikowano
(...)

Plotę mogę potwierdzić :D - strona Guerillas

Opublikowano

To ja będę celował w Guerillas.

Opublikowano
  • Autor

Ha... fantastycznie, bo bałem się że skoro z Mr Rocco to będzie taka super-zorganizowana akcja, że pójdziecie do TFów.

Też będę się rejestrował do Guerillas. Extra.

Opublikowano

Rejestracja 20:09 i już bilet po 40 euro. Guerillas. Team W.R.U.

Opublikowano

Byłem w drugiej setce zarejestrowanych. Może bym zdążył, ale kopnąłem się w formularzu i musiałem poprawiać.

Btw. Już jest ponad 1000 zarejestrowanych.

Opublikowano

Się zarejestrowałem.

Mam nadzieję pojechać ;-)

Opublikowano

Widzę, że wszyscy do Guerillas poszli. Jest tyle ludzi zarejestrowanych, że w Guerillas zostały już tylko specjalności Airmobile i Ghillie Sniper :(

Chciałem wysłać zgłoszenie ale chyba w międzyczasie padła strona z formularzem rejestracyjnym...

Opublikowano

Rejestrujcie się gdziekolwiek, potem ludzie i tak nie popłacą i miejsca spadną, trzeba będzie tylko molestować o przepisanie do innej strony.

Tak, wyłączyli rejestracje, zobaczymy kiedy wznowią ;)

Opublikowano

Taki miałem właśnie plan, żeby się byle gdzie załapać, ale już nawet nie ma jak.

Opublikowano

No to może listę oficjalną czas zacząć pisać (a może nie?):

1. Tiro KRUK (Guerillas)

2. Pigface KRUK (Guerillas)

Opublikowano

Rejestrowałem się o 20.19 i byłem jednym z ostatnich...

1. Tiro KRUK (Guerillas)

2. Pigface KRUK (Guerillas)

3. Martinez KRUK (Guerillas)

4. JarekM 8R (Guerillas)

5. sirwiz 8R (Guerillas)

6. rav 8R (Guerillas)

7. Ace WRU (Guerillas)

8. Szpak WRU (Guerillas)

9. Webski WRU (Guerillas)

10. bender XIII (Guerillas)

...to chyba wszyscy natenczas z K-P lub z nim powiązani

Opublikowano

No to "dupa", jak mawiają prości ludzie. Spóźniłem się.

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieję, że będą bo ja też nie zdążyłem. Zrządzeniem losu, do 20.30 byłem poza komputerem, gdybym domyślał się, że aż tak szybko te pierwsze miejsca znikną to bym poprosił kogoś o rejestrację.

Wydaje mi się, że w zeszłym roku też w drugiej turze się zapisaliśmy i że nie było w niej już takiego pośpiechu.

W każdym razie 6go listopada będę warował przy kompie.

Opublikowano

WAVE 2 - Register to the event: Here

START 20:00 CET 6th November 2013

Tak, czy siak mieli pule na 2 faze sprzedaży + bilety, które spadną nieopłacone z pierwszej puli. Podejrzewam, że spadnie ich dużo, bo szła masowa, dzika rejestracja. Jedyny minus tego jest taki, że bilety 6 listopada, będą o 10 ojro droższe.

Opublikowano

Szanowni Panowie Borderłowicze,

dzisiaj otrzymałem mail-a treści następującej:

"Widziałem, że jesteście zapisani do Guerillas na Borderwar. Ponieważ jedzie większa ekipa (sami znajomi z Ranger School i 48h) to jak chcecie do nas dołaczyć to dajcie mi znać na Fejsbuku - załozylismy tam grupę organizacyjna dot wyjazdu i operacji.

pozdro

Tato"

Kim jest "Tato" to raczej wszyscy wiedzą. Osobiście nie mam wyrobionego zdania w tym temacie. Po ostatnim RS to nawet lekko jestem zniesmaczony hollywoodzko-warszawską atmosferką (ale tylko lekko :)) Myśle, że co postanowi większość to tak będzie, ale też każdy decyduje za siebie.

Proszę o wmiare szybkie przemyślenia i wypowiedzi.

Opublikowano

Temat jest prosty - w oderwaniu od reszty Polaków działać nie będziemy (bo organizator i tak tworzy kompanie/plutony złożone z uczestników tej samej narodowości) więc ja nie widzę nic przeciwko.

a atmosferka, jak to nazwałeś, hollywodzko-warszawska na tej imprezie absolutnie nie będzie miała znaczenia...

Opublikowano
Temat jest prosty - w oderwaniu od reszty Polaków działać nie będziemy (bo organizator i tak tworzy kompanie/plutony złożone z uczestników tej samej narodowości) więc ja nie widzę nic przeciwko.

a atmosferka, jak to nazwałeś, hollywodzko-warszawska na tej imprezie absolutnie nie będzie miała znaczenia...

OK :) to w takim razie czy ktoś z listy poniżej nie życzy sobie być dołączony do ekipy o której pisał Tato w swoim mail-u (dwa posty wyżej)?

Pytam bo to wolny kraj :)

1. Tiro KRUK (Guerrillas)

2. Pigface KRUK (Guerrillas)

3. Martinez KRUK (Guerrillas)

4. JarekM 8R (Guerrillas)

5. sirwiz 8R (Guerrillas)

6. rav 8R (Guerrillas)

7. Ace WRU (Guerrillas)

8. Szpak WRU (Guerrillas)

9. Webski WRU (Guerrillas)

10. bender XIII (Guerrillas)

Opublikowano

No to mnie i Pigface proszę dodać :)

Opublikowano

Cieszy mnie ta impreza w tak szacownym gronie. A może być jeszcze lepiej bo obudziły się śpiochy, Gregor i Morwa też chcą jechać, będą polować na bilety 6 listopada ale jeśli komuś by coś wypadło to proszę o info, są chęci do odkupienia biletów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba jeszcze nie wszyscy z nas popłacili za bilety. Jutro termin a przy Benderze, Ravie i Martinezie nie ma ptaszka.

Opublikowano

Ace dzięki! Zaraz poślę kasę.

Opublikowano

Hej! Narobiłem siary a nie pamiętałem, że rejestracja była 6 października a nie 1. Termin jest 30 dni, więc pewnie do 5 listopada. Sorki za panikę.

Opublikowano

dzisiaj sprawdze i przeleje.

Mobilny KPASG

Opublikowano

I jak tam, dopisał się ktoś w drugiej turze?

Opublikowano

Zarejestrowałem się. Z racji braku sensownych opcji zapisałem się do MSDF. Może uda się przepisać gdzieś indziej, jak się zwolni jakieś miejsce, w co jednak wątpię, biorąc pod uwagę ilość zapisanych ludzi :/

Opublikowano

Dopisany

Opublikowano

Dla pewności zapisałem się również na listę oczekujących i wybrałem Guerillas jako preferowaną frakcję.

Opublikowano
  • Autor

Mnie nie pobijecie: zapomniałem się zarejestrować :) To już jest wyższy poziom 'nieogarniania'...

Dopisałem się do listy rezerwowej, będę się odwoływał do ich poczucia jedności słowiańskiej (mam nadzieję, że takie mają :D )

Opublikowano

1. Tiro KRUK (Guerrillas)

2. Pigface KRUK (Guerrillas)

3. Martinez KRUK (Guerrillas)

4. JarekM 8R (Guerrillas)

5. sirwiz 8R (Guerrillas)

6. rav 8R (Guerrillas)

7. Ace WRU (Guerrillas)

8. Szpak WRU (Guerrillas)

9. Webski WRU (Guerrillas)

10. bender XIII (Guerrillas)

11. Pit 8R (Guerrillas)