Opublikowano 21 Lipca 201114 l Hejka. Z zapewnień właściciela sklepu na Św. Katarzyny - mowa o Miłoszu - na dniach ląduje u niego nowa dostawa z Niemiec. Dużo ciuchów oraz rękawiczki MilTec'a. Towar w "dobrych cenach" Wiadomości w sklepie.
Opublikowano 21 Lipca 201114 l Ten temat był rzucony dwa tygodnie temu, czyżby dostawa dopiero miała teraz dotrzeć? O ile w ogóle dotrze, wybaczcie mi koledzy, ale ten pan Miłosz na prawdę dużo mówi a zachowanie w sklepie pozostawia wiele do życzenia.
Opublikowano 21 Lipca 201114 l Dlatego niejeden zrezygnował z zakupów tam. Ale jeśli będzie miał na miejscu coś co mnie interesuje (i warte to będzie wytrzymania pewnych zachowań ) to czemu nie.
Opublikowano 22 Lipca 201114 l Poprzednia dostawa na pewno przyszła - dużo dupereli, m.in. manierki po 11 zł i sporo innego milteca.
Opublikowano 22 Lipca 201114 l Jak właściciel nie wie, co i za ile kupił, ceny podaje w zależności od tego, kto przyszedł (dwóch moich znajomych poszło w odstępie 2 dni po tę samą bluzę, za każdym razem cena była drastycznie różna - gość był dobrze ubrany, w garniaku, cena 120 PLN, a dla gościa w bojówkach już tylko 80 PLN za tę samą bluzę mundurową) to ja nie rozumiem, jak można prowadzić biznes, mają takie podejście.
Opublikowano 22 Lipca 201114 l to jest jak kłótnia z drogówką a potem płacz, że dał wysoki mandat a mógł dać mniejszy... ja tak zawsze się ze wszystkimi dogadam, nie wiem czy mam sympatyczna mordę czy sukces tkwi gdzieś indziej ale ja jestem z tego sklepu zadowolony, kupiłem u niego sporo gratów, m.in. windproof DPM za 60 zł, chyba leżak magazynowy super cacy stan, jak porównywałem z allegro to było chyba z 50% ceny z sieci... targować też się trzeba umieć ...
Hejka.
Z zapewnień właściciela sklepu na Św. Katarzyny - mowa o Miłoszu - na dniach ląduje u niego nowa dostawa z Niemiec.
Dużo ciuchów oraz rękawiczki MilTec'a. Towar w "dobrych cenach"
Wiadomości w sklepie.