Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolejna dostawa u Miłosza.

Opublikowano

Hejka.

Z zapewnień właściciela sklepu na Św. Katarzyny - mowa o Miłoszu - na dniach ląduje u niego nowa dostawa z Niemiec.

Dużo ciuchów oraz rękawiczki MilTec'a. Towar w "dobrych cenach"

Wiadomości w sklepie.

Featured Replies

Opublikowano

Ten temat był rzucony dwa tygodnie temu, czyżby dostawa dopiero miała teraz dotrzeć? O ile w ogóle dotrze, wybaczcie mi koledzy, ale ten pan Miłosz na prawdę dużo mówi a zachowanie w sklepie pozostawia wiele do życzenia.

Opublikowano

Dlatego niejeden zrezygnował z zakupów tam. Ale jeśli będzie miał na miejscu coś co mnie interesuje (i warte to będzie wytrzymania pewnych zachowań ;) ) to czemu nie.

Opublikowano

Poprzednia dostawa na pewno przyszła - dużo dupereli, m.in. manierki po 11 zł i sporo innego milteca.

Opublikowano

Jak właściciel nie wie, co i za ile kupił, ceny podaje w zależności od tego, kto przyszedł (dwóch moich znajomych poszło w odstępie 2 dni po tę samą bluzę, za każdym razem cena była drastycznie różna - gość był dobrze ubrany, w garniaku, cena 120 PLN, a dla gościa w bojówkach już tylko 80 PLN za tę samą bluzę mundurową) to ja nie rozumiem, jak można prowadzić biznes, mają takie podejście.

Opublikowano

to jest jak kłótnia z drogówką a potem płacz, że dał wysoki mandat a mógł dać mniejszy...

ja tak zawsze się ze wszystkimi dogadam, nie wiem czy mam sympatyczna mordę czy sukces tkwi gdzieś indziej ale ja jestem z tego sklepu zadowolony, kupiłem u niego sporo gratów, m.in. windproof DPM za 60 zł, chyba leżak magazynowy super cacy stan, jak porównywałem z allegro to było chyba z 50% ceny z sieci...

targować też się trzeba umieć ...