Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mateusz7cośtam

Opublikowano

Witam

Dzisiaj znowu chciał zrobić forumowiczów w balona. O ile dobrze wiem, z tego co mi Bortos pisał, to na wmasgu też akcja "robię Was w balona" trwa i to w najlepsze. Ja się pytam - czemu ten człowiek nadal jest tutaj tolerowany? Z tego co wiem ktoś ma jego dane personalne, powinno się je upublicznić i gnoja zbanować totalnie.

Nie rozumiem kompletnie czemu taki ktoś w ogóle jest na forum - nie dość że raz zrobił ludzi w konia i naciągnął na koszta, do tego słyszałem że kolegów u siebie też wpędza w tarapaty, i jeszcze kolejny raz bezczelnie próbuje nas oszukać (no, ok, Szakall robił to samo ale nikomu się wykryć nie udało).

Ja się pytam - co moderacja z nim teraz zrobi? Poinformujecie wmasg że gościu robi szwindle?

Featured Replies

Opublikowano

Drejku, weź zluzuj. Chłopak ma złą opinię, ale jeszcze nikogo nowego nie oszukał i nie oszuka. Właśnie dlatego, że administracja trzyma rękę na pulsie. Forum jest dla wszystkich, a nie tylko dla wybranej wyimaginowanej elyty, która jest uber pro i nigdy nikogo by nie skrzywdziła. WMASG już poinforomowane, leci jeszcze mail do administracji allegro.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
  • Autor

Mam na sobie bokserki :lol:

Dziwi mnie że potraficie dawać ostrzeżenia za ortografię i przekleństwa, potraficie Lisowi posta skasować, a Mateusz764 czy jak on tam ma sobie bryluje ile wlezie. Prewencja chyba lepsza?

Opublikowano

Drejku, może tak jest w Libii, tutaj musisz mieć faktyczne złamanie regulaminu a nie tylko mgliste podejrzenie. Czekamy na wyjaśnienia Mateusza794.

Opublikowano

Mimo wszystko uważam tak jak Drake, że kolesia być tu nie powinno...

Kurcze koleś nie ma wstydu. ; /

Opublikowano

A gdzie podstawowe zasady ASG?

A gdzie zaufanie? A gdzie fair play ?

Na moje banana i tyle, ale ja to jestem z Prussi i na pomorzu to inaczej chyba się traktuje takich gości ;P ;)

.

------------------------------

Nazwisko:Mateusz Jakub Ma***ski

Ulica XXXXXXXXXX Ciechocinek 87-720

To ten :) co mnie dymał na magazynek?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ciekawe co na to Mateusz...

"Kto nie zaprzecza, ten się przyznaje",

j/w myślę, że jakaś granica musi być, a kolega Mateusz ją chyba przekroczył.

Opublikowano

A co Mateusz Cośtam zrobił tym razem? Jak rzucacie oskarżenia, to czymś je poprzyjcie. Linki proszę.

Ok, już nalazłem:

http://kpasg.net/showthread.php?t=18364 o to chodzi?

Opublikowano
Nazwisko:Mateusz Jakub Ma***ski

Ulica XXXXXXX Ciechocinek 87-720

To ten :) co mnie dymał na magazynek?

tak... to ten

.

------------------------------

A co Mateusz Cośtam zrobił tym razem? Jak rzucacie oskarżenia, to czymś je poprzyjcie. Linki proszę.

Ok, już nalazłem:

http://kpasg.net/showthread.php?t=18364 o to chodzi?

dokładnie,

i poprzednio też brzydko namieszał, ale przyznał się do błędu,

wyrównał (z tego co słyszalem) szkody oraz obiecał poprawę.

Opublikowano

Jeśli można:

Ja rozumiem, że raz się mogło zdarzyć (no dobra, takich chamskich i prymitywnych przekrętów nie rozumiem, ale młody był, to i głupi), ale nie może być tak, że ktoś na nas pluje, a my mówimy, że to deszcz pada.

Prosiłbym o banana dla tego pana, joł!

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Myślę, że JarekM naświetliłeś sprawę dosadnie i bez jakichkolwiek niedomówień....

Reszta w rękach administracji.

Opublikowano
Chyba PRZESKOCZYŁ. Wg mnie to co zrobił(próbował) użytkownikowi mg schutze kwalifikowało się na bana

tak też było (ban się skończył)

Na co jeszcze będziecie czekać? Aż zwinie komuś maga na strzelance, czy do czasu aż odjecie czyimś autem spod manewrów? Ew napstryka fotek i sprzeda na allegro...

Luka,

rozumiem Twoje wzburzenie ale argumenty, które przytaczasz są nie trafione.

Kolega dostał szansę na wytłumaczenie się - skorzysta z niej, albo nie.

W każdym przypadku poniesie konsekwecje.

Dożywotni ban nie zablokuje Mateuszowi możliwości założenia kolejnego konta.

Opublikowano
Chyba PRZESKOCZYŁ. Wg mnie to co zrobił(próbował) użytkownikowi mg schutze kwalifikowało się na bana i xxxxx

Szczerze myślałem, że już go nie uświadczę tutaj :)

Tak jak ktoś pisał wcześniej, macie obiekcję co do polskich znaków,

a tolerujecie złodziejstwo, wyłudzenia i przekręty....

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jeśli sprawa ta zakończy się, tak jak większość z nas podejrzewa, to proponuję założyć i przykleić temat ze zdjęciami oszustów i innych nieproszonych osób na imprezach made via kpasg. Prawdziwy ban to zakaz wstępu na wszelkie imprezy, a nie brak dostępu do internetowego forum.

Opublikowano

Mister Mateusz jest "znany" z multikont. Bodajże cztery na samym WMASGu.

Myślę, że do jutra powinien dostać w prezencie od Promanta małe wakacje. ;)

Opublikowano

Mg, nie jesteśmy policją. Zresztą ten przekręt został dość szybko zauważony, odpowiednie kroki zostały podjęte. Temat zamykam. Jak kogoś interesuje więcej informacji zapraszam na PW.

Opublikowano

Szybka notka administracyjna.

"Wczoraj, 21:26:, to zamknięcie omawianego tematu o sprzedaży wraz z poinformowaniem o próbie ewentualnego nadużycia, zaś ty Drejku o "Wczoraj, 21:49", piszesz o tym, że nie podejmujemy działań. Coś mi tutaj nie gra.

Post o sprzedaży trafił jako notka administracyjna zaraz po jego umieszczeniu, niestety nie jesteśmy CBŚ, aby każdego weryfikować 25x i to w ciągu kilku sekund. Macie wątpliwości co do oferty? Jest opcja zgłoś posta, NIKT Z UŻYTKOWNIKÓW TEGO FORUM NIE UŻYŁ JEJ.

Z naszej strony post został zamknięty, oraz wszyscy zostali poinformowani o próbie nadużycia, kolega dostał czas na wypowiedzenie się, nie jesteśmy sądem kapturowym, jako administracja kpasg powiadomiliśmy również wmasg o tym jegomościu.

Rozumiem wzburzenie mg schutze, ale oświadczam, że nie tolerujemy takich działań i samo napisanie takiego posta jest dla mnie równie oburzające, jak to co zrobił sprawca zamieszania i zostały podjęte wszelkie możliwe regulaminem środki aby zapobiec takim nadużyciom na forum.

Jednak również nie możemy banować wszystkich jak popadnie na podstawie zesłyszanych opinii i domniemań. Zostało przeprowadzone ninja śledztwo, wyniki są jakie są i tyle, nie bardzo rozumiem oburzenie, wybaczcie ale nie śledzimy adresów zmiennych ip neostrady i powiązanych do niej abonentów, nie mamy ani możliwości technicznych ani czasu.

Nadużycie zostało wykryte, użytkownicy ostrzeżeni, on zaś dostał bana i dostanie kolejne na każde konto jakie założy i zostanie zlokalizowane przez administracje forum, tak może nawet dostanie bana aż 45 minut po tym jak założy konto, wybaczcie, nie posiadam daru jasnowidztwa i przewidywania przyszłości, jeszcze. Natomiast po to mamy na forum opcje zgłaszania postów, zgłaszania nadużyć użytkowników jak i zwykłego ordynarnego PW do administracji, po to abyśmy kolektywnie chronili siebie nawzajem przed takimi oszustami, a oprócz kilku osób które pisało posty w tamtym temacie i administracji nikt z Was największych pieniaczy nie podjął nawet milimetrowego kroku, aby nam i innym użytkownikom tego forum pomóc w tej sprawie. Tyle.

Wszelkie skargi i uwagi na PW.

ps.1 Nawet w takim temacie nie pozwolę na pisanie o tym, że ktoś komuś ma coś zrobić dłońmi lub innymi narzędziami

ps.2 Niestety nie możemy publikować zdjęć i danych osobowych nikogo, kto sam tego nie zrobi, niestety takie jest polskie prawo i nawet jak bym chciał, nie zmienię go.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.