Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Misja Afganistan 2017

Opublikowano

Kto szykuje sie na jutrzejszą rejestracje na MA 2017 :) ??

Featured Replies

Opublikowano

Między innymi ja :)

Do jakich frakcji planujecie się zapisać?

Opublikowano

Ja, Skymaciek i Johan również do ISAF. Proponuję wpisywać się jako team np. KP Forces wszyscy co chcą do ISAF, to może uda się dostać na ten event. Żeby zapisywać się jako team trzeba 5 osób, więc mamy nas 3 + andrewix + pietracha :D

Edytowane przez Sokoov

Opublikowano
  • Autor

no ok mozemy spróbowac jako team,nie wiem tylko wtedy czy kazdy z nas ma z osobna rezerwowac sobie miejsce czy Ktoś z nas rejestrował by 5 miejsc bądz wiecej jeśli jeszcze ktoś się zgłosi

Opublikowano

na edycję 2017 nie ma zapisów team'owych.

Każdy zapisuje się indywidualnie.

za forum MA:

Czy istnieje możliwośc rejestracji całej ekipy. Gdzie póżniej na maila wyśle dane osób wraz z peselami itd?

Zapisy przeprowadza każdy indywidualnie.

zasady rejestracji :):

Przypominamy pytania jakie znajdziecie na formularzu rejestracyjnym:

1) Strona konfliktu
2) Nick
3) Nick na forum zlotu
Założyć konto na forum zlotu najlepiej przed dniem rejestracji, ułatwi sprawę i nie będzie problemu z zajętymi nickami. Dzięki zalogowaniu na forum uczestnicy będą uzyskiwać odgórnie dostęp do zamkniętych działów zlotowych po opłaceniu wejściówek i nie trzeba będzie dodatkowych formalności. Brak konta na forum spowoduje odrzucenie rejestracji zlotowej.
4) Ekipa (lub brak)
5) Imię
6) Nazwisko
7) Miasto
8) Telefon
9) Numer I.C.E. (W Nagłych Wypadkach)
10) Wybieramy opcję TAK / NIE
(Potwierdzenie zapoznania się i zgody z zasadami i regulaminem imprezy)
11) Adres mailowy
12) PESEL - wpisują osoby które chcą przystąpić do grupowego NNW.
Osoby które nie podadzą PESELu będą musiały ubezpieczyć się na własną rękę na kwotę minimum 30 000. Bo na tyle opiewać będzie jak co roku imprezowe ubezpieczenie NNW.
Bez ubezpieczenia nie będzie wstępu na teren imprezy.
13)Twoja stylizacja:
Wrzuć tutaj link do zdjęcia Twojej stylizacji na zlot MA2017. Jeśli nie masz jeszcze gotowej, opisz stylizację w jakiej będziesz na imprezie."
(Pytanie znajdziecie w formularzach: Cywili Afgańskich, Sojuszu Północnego, Talibów, ANP, ANA, NPC.)
Zgłoszenia ze zdjęciem będą rozpatrywane w pierwszej kolejności i to one będą ważniejsze niż minuta w, której wpłynie zgłoszenie.
15) Czy byłeś lub nie uczestnikiem którejś z wcześniejszych edycji, wybierz której
Niepoprawne lub niepełne dane, mogą spowodować odrzucenie przez organizatorów formularza rejestracyjnego.
Lista graczy pojawi się na forum około 2-3 dni po rozpoczęciu rejestracji.
Potwierdzenia uczestnictwa wraz z numerem konta do wpłat wysyłać będziemy na podane na formularzu adresy mailowe.

Opublikowano

Znów będzie można wygrać koszulkę Red is Bad! :D

Ja bym się chętnie wybrał ale na pewno nie jako budyń.

Jeśli ktoś jeszcze jedzie jako Talib to proszę o ujawnienie się :)

Opublikowano

Od nas min. 3os będą starały się dostać. Do Talibów.

Opublikowano

Chyba zapomnieli dosypać węgla do serwerów... stronka mi nie działa :(

Opublikowano
  • Autor

mi tez nie ,ale lipa

na fb macie linki do formularzy

Opublikowano
  • Autor

Moj fomularz poszedł 4 minuty po 21 a jak tam u Was??

Opublikowano

Ja też zarejestrowany. Talib!!

Dzięki za linki.

Opublikowano
  • Autor

Czy każdy komu udało się zarejestrować dostaje ticket czy będzie jakaś wewnętrzna segregacja ,jak myslicie?

Opublikowano
Teraz, andrewix1984 napisał:

Czy każdy komu udało się zarejestrować dostaje ticket czy będzie jakaś wewnętrzna segregacja ,jak myslicie?

zawsze było więcej chętnych niż miejsc, choć w 2017 limity są wyższe o 30%.

do tej pory zawsze była segregacja.... trudno powiedzieć ale spodziewać się należy

Opublikowano
5 minut temu, JarekM napisał:

pokaż stylizację :)

Nie mam :(

Czytałem wcześniej na ich stronie 'co będzie potrzebne do rejestracji' i jakoś nie przyuważyłem, że będą chcieli fotę. Opisałem dyplomatycznym językiem, że będę wyglądał jak należy - jeśli będzie trzeba to nawet brodę na czarno przefarbuję!

Może wygrzebię jakieś fotki z Narcopolice ale nie mam teraz do nich dostępu.

Opublikowano
1 godzinę temu, andrewix1984 napisał:

Pisali oficjalnie, że będzie selekcja. W wypadku Afgańczyków decydować w dużej mierze ma zdjęcie/opis, w wypadku ISAF nie mam pojęcia, tam pewnie głownie sprawdzone teamy, potem teamy, potem wolni strzelcy (choć to tylko przypuszczenie, niepoparte czymkolwiek).

Opublikowano

W zeszłym roku do ISAF w ogóle nie robił czas zgłoszenia - przyjmowali tylko sprawdzone ekipy, co uniemożliwiało dostanie się przeciętnemu, szaremu januszowi-asg. Zobaczymy jak w tym roku będzie.

Opublikowano

Ano, ale taka smutna prawda. Jako ISAF to tam ciężko się dostać. A ekip "VIP" jest dość sporo...

Opublikowano

Również czekam na listę ISAF. Podpiąłem się pod team z Płocka, który był na poprzednich imprezach, wiec możliwe, że się załapię. :) Z tego co obiło mi się o uszy, to teamy z własnymi pojazdami są milej widziane, niż te bez nich. Czas pokaże... 

Opublikowano

No to jadymy!!!

Kozę kupię!  Pilne!

:D

Opublikowano
  • Autor

No niestety lipa,może i to był by dobry pomysł podpiąć sie pod jakąs dużą Vipowską grupe ,pewnie to jedyna szansa dostać sie do ISAF

Opublikowano

@andrewix1984 ale ty byłeś na poprzedniej edycji. Nie zakwalifikowałeś się?

Opublikowano
  • Autor

Jed no niestety wygląda na to że nie ,jak widzisz to ze byłem na MA2016 nie wystarcza żeby jechac ponownie

Opublikowano

Tym razem broda nie wystarczyła :(

Kurde, nie sądziłem, że tak bardzo będą patrzyli na team - faktycznie może trzeba było się podpiąć pod kogoś. Szkoda lecz trudno.

Opublikowano
37 minut temu, jan napisał:

Tym razem broda nie wystarczyła :(

Kurde, nie sądziłem, że tak bardzo będą patrzyli na team - faktycznie może trzeba było się podpiąć pod kogoś. Szkoda lecz trudno.

Zawsze jest lista rezerwowa, może z niej się uda.

Mając blisko 4 osoby na jedno miejsce na zlocie, niestety nawet rozmiar kołnierzyka może mieć znaczenie, i tutaj wchodzi dopiero zespołowość, czyli lepiej zaprosić ekipę nawet 5 osobową, niż 5 wolnych strzelców, niestety.

Opublikowano
2 godziny temu, sirwiz napisał:

lepiej zaprosić ekipę nawet 5 osobową, niż 5 wolnych strzelców

Zrozumiała sprawa, nie ma z czym polemizować. Po prostu trochę żałuję, bo już się 'nagrzałem', cóż... takie życie.

Opublikowano
17 godzin temu, JarekM napisał:

niestety... na tej imprezie to jest norma...

organizator zresztą wcale się z tym nie kryje... trudno powiedzieć, czy to dobrze czy źle...

http://forum.wmasg.pl/topic/157548-zlot-misja-afganistan-2016-7-10072016/

i jeszcze to -> 

Opublikowano
Dnia 5.12.2016 o 14:12, JarekM napisał:

niestety... na tej imprezie to jest norma...

organizator zresztą wcale się z tym nie kryje... trudno powiedzieć, czy to dobrze czy źle...

http://forum.wmasg.pl/topic/157548-zlot-misja-afganistan-2016-7-10072016/

Witam :) 

Stawiam na uczciwość i dlatego nie ukrywam tylko opisuję co i jak jak ktoś pyta.

Chcę podnosić poziom imprezy a co za tym idzie musi być selekcja. Karty Vip nie ma u mnie nikt, bo tu nie chodzi o to.

Im bardziej grupa zorganizowana, ma ciekawszy pomysł na siebie i grę tym większa szansa się załapać.

Weteranów też staram się docenić ale tak jak wszyscy muszą podejść poważnie do zapisów bo olewanie czasu rejestracji uważam za równe olewaniu organizatora. Teksty w stylu "no co ty, mnie nie weźmiesz" jakoś średnio na mnie działają.

Na MA2017 będzie sporo więcej graczy, więc szansa na załapanie się na zlot jest duża. Zawsze ktoś się wykruszy po drodze z około 900 osób.

Widziałem, że załapaliście się do talibów do drugiej puli biletów: 

Cortez
dob
JarekM
Jed
Malan
Pit
Randal
Rav
sirwiz

Miło mi będzie gościć Was na zlocie :) Pozdrawiam. Daniel

Opublikowano

Daniel, 

Oj, mam nadzieję, że nie odebrałeś tego ad'personam.

Zdajemy sprawę z limitów uczestników przełożonych na ilość chętnych i, jak napisałem, to prawo organizatora dobierać sobie uczestników (w taki czy inny sposób - co też podkreśliłem w wypowiedzi).

Nam również miło będzie przyjechać po raz kolejny :)

Opublikowano
1 godzinę temu, JarekM napisał:

Daniel, 

Oj, mam nadzieję, że nie odebrałeś tego ad'personam.

Zdajemy sprawę z limitów uczestników przełożonych na ilość chętnych i, jak napisałem, to prawo organizatora dobierać sobie uczestników (w taki czy inny sposób - co też podkreśliłem w wypowiedzi).

Nam również miło będzie przyjechać po raz kolejny :)

Nie ma problemu :) Ważne, że ludzie cały czas chcą brać udział w zlocie - dobrze świadczy to o imprezie, że więcej jest chętnych niż miejsc, szczególnie widząc ile zlotów jest odwoływanych z powodu niedostatecznej liczby zgłoszonych.  

Limity moglibyśmy podnieść ale niestety nie wydolimy organizacyjnie. Mało jest grup czy konkretnych osób gotowych poświęcić czas na orgowanie a nie zabawę. Na nowej edycji będzie sporo zmian po każdej ze stron, trochę ryzykujemy ale jeśli się uda to będzie można kontynuować cykl. Czas pokaże czy podjęliśmy dobre decyzje :)

Opublikowano
  • Autor

Panie Danielu i jak tam z czyszczeniem listy rezerwowej

Prosiłbym dać szanse naszemu temowi do frakcji ISAF 5-6 osób wysłało zgłoszenie ;)

taka malutka sugestia

i witamy na naszym skromnym forum :)

Opublikowano

Jeśli ktoś zostanie brutalnie skuty przez Żandarma w a-tacsie to krzyczcie, że jesteście z KP - będę łagodniejszy :)