Wspomniałem, że mogę załatwić pojazd opancerzony. Okazało się, że jest to możliwe. Pojazd to replika Sdkfz 222 w malowaniu z kampanii wrześniowej (szary). Do środka wejdą 2/3 osoby + kierowca. Niestety problemem są koszta (1000zł za wynajem + 300/400zł za transport + 2zł na "oznaczanie") co daje koszt 30zł za wejściówkę od osoby przy frekwencji 50 osób. Mogę liczyć na "koleżeńską zniżkę" oraz na swoje zdolności negocjacyjne. Kto wie - może bym dobił do 15zł od osoby przy pięćdziesięciu uczestnikach :cool: . Ze względu na czas pojazd wstawiłbym na kolejne manewry organizowane w marcu/kwietniu.
Pojazd mógłby pełnić funkcję strategiczną i transportową.
Teraz pytania:
1. Co o tym myślicie? Poszlibyście na takie manewry?
2.Najlepszy pomysł na przejęcie takiego pojazdu (można wprowadzić marker paintballowy lub 3-krotne uderzenie pięścią we właz kierowcy)?
Featured Replies
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Cześć
W opisie manewrów, które organizuję:
http://www.kpasg.net/showthread.php?p=348034#post348034
Wspomniałem, że mogę załatwić pojazd opancerzony. Okazało się, że jest to możliwe. Pojazd to replika Sdkfz 222 w malowaniu z kampanii wrześniowej (szary). Do środka wejdą 2/3 osoby + kierowca. Niestety problemem są koszta (1000zł za wynajem + 300/400zł za transport + 2zł na "oznaczanie") co daje koszt 30zł za wejściówkę od osoby przy frekwencji 50 osób. Mogę liczyć na "koleżeńską zniżkę" oraz na swoje zdolności negocjacyjne. Kto wie - może bym dobił do 15zł od osoby przy pięćdziesięciu uczestnikach
:cool:
. Ze względu na czas pojazd wstawiłbym na kolejne manewry organizowane w marcu/kwietniu.
Pojazd mógłby pełnić funkcję strategiczną i transportową.
Teraz pytania:
1. Co o tym myślicie? Poszlibyście na takie manewry?
2.Najlepszy pomysł na przejęcie takiego pojazdu (można wprowadzić marker paintballowy lub 3-krotne uderzenie pięścią we właz kierowcy)?