- Odpowiedzi 122
- Wyświetleń 11,9 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
Popularne dni
Most Popular Posts
-
Cóż, odpowiem w skrócie. Śledzę oba fora.. i wnioski masz poniżej. ZTCW. obie imprezy były organizowane przez osoby, z którymi większość z użytkowników tego forum raczej nie chce się spotykać. Z
-
KPASG jest dla wszystkich. Lecz nie każdy chce dostosować się do zasad tu panujących. Tak było od początku i tak już zostanie. Zasady tu obowiązujące, zostały nakreślone już dawno i wielka zmiana w ty
-
Kiedyś istniało coś takiego jak SWS żyło,żyło i zdechło. Sam nie wiem kiedy pojawiło się ASG Bydgoszcz i organizowane tam spotkania byłem kilka razy i możliwe że pójdę choć nie jest to rozrywka najwyż
Czy organizacja imprez przez to forum ma jeszcze sens?
Moim zdaniem nie.
Środowisko się podzieliło, i na kpasg pustka.
Może na początek zajrzyjmy do kalendarza imprez. Co tu widzimy? Zaznaczone święta oraz imprezy ogólnopolskie i międzynarodowe.
Ale może nie każdy dodaje imprezę do kalendarza, to lecimy do działu manewry.
Toruń – psiarnia - kilka osób, fort 7 - kilka osób.
Włocławek – tu sytuacja wygląda najlepiej – 30 osób -12 kwietnia
Bydgoszcz – strzelanie na szybko – brak odpowiedzi w temacie.
Co się dzieję na kp?
Ktoś napiszę posta w powitalni, ktoś że chce coś kupić, inny wrzuca jakieś linki do głupich filmików.
Żadnego konkretnego działania tam nie ma. A nie po to powstało to forum.
Wczoraj dwie duże imprezy. Jedna w Solcu Kujawskim na 100 osób, druga na zachemie na 60. A na kpasg nie ma o tym słowa.
Kiedyś na to forum zaglądałem kilka razy dziennie, teraz raz na dwa tyg – bo nie ma po co.
Wszelkie manewry lepiej robić poprzez fb.
I nie zgodzę się z opinią ze na takich manewrach ma przestrzegania zasad. Organizator zawsze ma prawo usunięcia osób które mu nie pasują. Prawo asg jest wszędzie takie samo.
Tez mieliśmy przypadek gdzie na imprezie robionej poprzez fb to osoby z kp robiły największe kwasy.
Kpasg miało jednoczyć nasze środowisko.