Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jest tu ktoś z fordonu ?:)

Opublikowano

Jest tu jakiś fanatyk ASG który mieszka w fordonie ( i ma zainteresowania amerykańską armią ale nie koniecznie takie musi mieć :P) jesli tak to zapraszam moje gg 2577159. Można by wymienić się wiedzą albo współnie grupowo wybierac na manewry jesli ktos ma samochód albo coś w tym stylu wiecie o co chodzi :) (Mam nadzieję :P )

Featured Replies

Opublikowano

Możemy wymienić się zdjęciami z komunii? :P

Opublikowano

W fordonie jest nas kilkunastu. Zdecydowana większość należy już do konkretnych teamów, głównie: ORION, 8R, 40RMC, KRUK.

Opublikowano

A najwygodniej byłoby dla Ciebie jakbyś do którejś z nich dołączył :)

Na większe manewry w 90% właśnie jeździ się drużyną, więc sprawy transportu itd. również rozwiązywane są w grupie.

Z resztą zawsze warto mieć kilku bardziej zaufanych kolegów (z teamu) wśród Asgejów, którzy mogą służyć radą, czy pomocą.

Co oczywiście nie znaczy że "brać ersoftowa" nie będzie skora do pomocy.

Opublikowano

Albo wolni strzelcy. Ach ta propaganda.

Opublikowano

Falo, żadna propaganda.

Po prostu byłem dostatecznie długo i wolnym strzelcem i członkiem ekip. Stanowczo wybieram to drugie.

Z resztą ja, tu nie jestem od rekrutacji czy takich tam :)

Opublikowano
  • Autor

tylko tak szczerze czy nie trzeba posiadać już jakiegoś zasobu sprzętowego by sie załapać do jakiegoś teamu bo jeśli ma się prawie nic to jedyne co to można sobie wolnym strzelcem pobyć?

Opublikowano

Zazwyczaj grupy mają swoje wymagania sprzętowe podane razem z resztą warunków rekrutacyjnych, ale często też pozwalają rekrutom na dozbieranie wymaganego sprzętu w trakcie.

Opublikowano

Przede wszystkim chyba zaangażowanie i sprecyzowanie jaką armię/jednostkę/styl działania preferujesz. Nawet profesjonalne ekipy dają czas na zakup sprzętu, co innego przejście przez ich rekrutację :) - każdy jakieś tam wymagania chyba ma.