Opublikowano 2 Sierpnia 201213 l Siema Szpece szybkie pytanie: -Gdzie [ allegro/Bydgoszcz/Toruń ? ] -czy w ogóle -jeśli tak to za ile można zakupić ochraniacze [ na łokcie ] do combat shirta helikona ? Google mi nie powiedział bo się obraził. [ kolejny raz przekonałem się że moja awersja do kamuflażu multicam/camogrom/suez jest uzasadniona. ] chodzi o to: Edytowane 2 Sierpnia 201213 l przez Gość
Opublikowano 2 Sierpnia 201213 l http://www.ebairsoft.com/elbow-pads-combat-shirt-p-4117.html Pytanie tylko, czy będą pasować
Opublikowano 2 Sierpnia 201213 l Autor Dziękuję nie sprecyzowałem: GDZIE W POLSCE można zakupić nałokietniki do combat shirta. [ foo00 ! to są różne rozmiary tych wkładochraniaczy? ]
Opublikowano 2 Sierpnia 201213 l W Polsce może być z tym ciężko. Odezwij się do dystrybutorów Combat Shirtów Helikona, np. e-militaria. Może oni coś więcej Ci powiedzą. A co do rozmiarów to mi chodziło raczej o kształt wkładek - nie wiem, czy te od bluz TMC czy tam Emmersona będą pasować do bluz Helikona.
Siema
Szpece szybkie pytanie:
-Gdzie [ allegro/Bydgoszcz/Toruń ? ]
-czy w ogóle
-jeśli tak to za ile można zakupić
ochraniacze [ na łokcie ] do combat shirta helikona ?
Google mi nie powiedział bo się obraził.
[ kolejny raz przekonałem się że moja awersja do kamuflażu multicam/camogrom/suez jest uzasadniona. ]
chodzi o to:
Edytowane przez Gość