Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Misja Afganistan - serial

Featured Replies

Opublikowano

Widać repliki asg :-) A to SWD to chyba Cyma jest :razz:

Ciekawe jak to wyjdzie. Miejmy nadzieję, że nie coś w stylu m jak miłość w afganie...

Opublikowano
Widać repliki asg :-) A to SWD to chyba Cyma jest :razz:

Chłopie, Ty zdajesz sobie sprawę ile jest wypożyczalni broni do filmów? Tam się uchowała większość polskich Onyksów jakie jeszcze istnieją.

Opublikowano

Abonenci C+ dowiedzą się jesienią :), wcześniej to można tylko gdybać, bo teoretycznie C+ powinien oferować ciut lepszą jakość niż bardziej mainstreamowe media, choć np. "Cztery poziomo" miało być fajne, a wyszło jak zwykle ....

Opublikowano

Cóż "Misjonarze z Dywanowa" to nie będą.

Opublikowano

Wątpię żeby to było arcydzieło, skoro powstaje w Bydgoszczy :)

[ he he he heeeeejt :]

Opublikowano

Kamieniołom w Piechcinie? Cholewa, rzut beretem ode mnie! - chyba się przejadę pooglądać... :mrgreen:

Opublikowano

Na pewno Małaszyński się zakocha w jakieś talib-babie i połowa serialu będzie o jego rozterkach sercowych ;-).

P.S. Seriale o Cichociemnych oraz o wojnie w 1920 własnie tak wyglądały ;-)

Opublikowano

Drugie zdjęcie - toż to chyba Cymka 028 jest :D

Opublikowano
Drugie zdjęcie - toż to chyba Cymka 028 jest :D

Na bank by najgorsza replike ak wykorzystali

Mobilny KPASG

Opublikowano

Stary nie najgorszą bo 0.28 dobrze kulki niesie, ale z pewnością jedną z tańszych xD

Aczkolwiek kolega byłna zetce wiosna`08 brał udział w serialu chyba właśnie o Iraku, Afganie xD

Zatem tamtejsze rejony , kurka wodna - z jakimiś lokalnymi, etc dogadać i wynajmować pod Ałerosoft :D

Opublikowano

A Borys Szyc będzie grał? On gra wszędzie... ;)

Szczerze wątpię, żeby wyszło coś z tego w miarę zjadliwego. Patrząc na wszystkie nasze wspaniałe seriale akcji mam bardzo złe przeczucia...

Opublikowano
Stary nie najgorszą bo 0.28 dobrze kulki niesie, ale z pewnością jedną z tańszych xD

:D

Chodziło mi o wygląd nie o osiągi; /

Opublikowano

Jak talib dzierżący replikę/deco ma mieć zawrotne 5sek czasu na taśmie, to równie dobrze można z ręki do ręki podawać sobie uwaloną błotem Srajcymę 028. ;)

Też uważam, że aż "piszczy" 028mką.

Opublikowano

Jak chcecie Polaków i pustynne klimaty to polecam "Misjonarzy z Dywanowa", nie, nie szukajcie tego jako filmu, bo to książka.

Opublikowano

Może i macie rację, o ile są jeszcze prowadzone zdjęcia w Piechcinie, przejadę się i opacze. Jeśli będzie taka możliwość.

Opublikowano

Hmm... od razu widać sponsoring Helikona xD...

Opublikowano

Nie sponsoring, patronat ;) Tak brzmi dumniej i mniej się z k****stwem kojarzy ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dziś C+ puścił 2 pierwsze odcinki. W dobie filmów z pod szyldu "Tajemnicy twierdzy szyfrów", zajebiście daję radę. Puryści i tak się będą czepiać ;)

Opublikowano

Mi tam osobiście się podobało. Brakuje trochę tego misyjnego utytłania ludzi i sprzętu, tego "wymięcia" bez którego się to wszystko mocno udawane wydaje, ale i tak jest całkiem spoko. Trochę spraw sprzętowych jest spaprane dokumentnie, ale to tylko źle świadczy o konsultantach zatrudnionych do tego serialu, nie filmowcach.

Może z tego wyjść coś.

Opublikowano

Właśnie skończyłem oglądać 2 pierwsze odcinki. Mi się podoba, jak już wspomniane wcześniej było błędów nie zabrakło ale to tylko serial telewizyjny więc nie ma się co dziwić. Ogólnie po 2 pierwszych odcinkach - będę oglądał dalej. Jedyne do czego na prawdę mógłbym się przyczepić to obsada ale i to da się przełknąć.

Opublikowano

Te dwa odcinki pokazały już pułap serialu zdeterminowany niskim budżetem.

Mam wrażenie, że wioska została zbudowana na potrzeby pojechanego milsima a nie filmu pod sztandarem C+. Garstka cywili, nie wkręciła mnie w klimat wioski afgańskiej. Wszystko zagrane jakoś tak bez przekonania.

Wioska schludna, czysta i porządna, ludzie w czystych ubraniach, nie ma brudu, kurzu i bałaganu.Piasek zamiast kamieni i żwiru.

Nie skreślam serialu i dam mu jeszcze szansę, bo może chociaż fabuła się rozkręci.

Opublikowano

Można go gdzieś indziej obejrzeć niż w C+ ??

Opublikowano

I przerysowania wieczne przerysowania PKM z obciętą kolbą, jeden oczytany, który zna trochę ich język i czyta koran, jeden wariat, romans w powietrzu, zły porucznik kontra dobry .... sztampa na hamburgerowe seriale.

Do tego kobiety z wioski są ... BIAŁE LOL

Opublikowano
Można go gdzieś indziej obejrzeć niż w C+ ??

za chwilę pewnie będzie dostępny na youdupie :)

Opublikowano

Pisałem przecież że wczoraj oglądałem, a powtórek raczej na C+ nie ma, wysilić się trochę i poszukać!! :D

XXXX /Bez linków do wątpliwych prawnie pirackich serwisów S./

Bierzcie i oglądajcie z tego wszyscy ;)

Opublikowano
powtórek raczej na C+ nie ma

To chyba mam inny pakiet C+ niż ty.

np. C+FILM ŚR | 17.10 | 20.00

Jak pisałem, puryści i tak będą się czepiać, ale to nie zmienia faktu, ze to najlepsze 2 pierwsze odcinki jakiegokolwiek polskiego serialu, jaki widziałem od wielu lat. Oczywiście żołnierze po misjach będą się śmiać, tak samo jak mój dziadek śmiał się z Klosa, czy 4 pancernych i jak weterani z USA śmiali się z Pacyfiku, czy Kompanii Braci, to tylko film, dla setek tysięcy ludzi, nie garstki zapalonych militarystów i wojaków. To nie dokument, to rozrywka na niedzielny wieczór.

Opublikowano

Sirwiz - nie mam C+ bo w ogóle telewizora nie mam, nie oglądam ;)

Opublikowano
Jak pisałem, puryści i tak będą się czepiać, ale to nie zmienia faktu, ze to najlepsze 2 pierwsze odcinki jakiegokolwiek polskiego serialu, jaki widziałem od wielu lat.

To uzupełnij braki o Pit Bulla. 8-)