Opublikowano 31 Lipca 201213 l pytanie czy da się to oglądać ... http://www.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=2202&NrSection=1&NrArticle=228743&IdTag=3790
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Widać repliki asg :-) A to SWD to chyba Cyma jest :razz: Ciekawe jak to wyjdzie. Miejmy nadzieję, że nie coś w stylu m jak miłość w afganie...
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Widać repliki asg :-) A to SWD to chyba Cyma jest :razz: Chłopie, Ty zdajesz sobie sprawę ile jest wypożyczalni broni do filmów? Tam się uchowała większość polskich Onyksów jakie jeszcze istnieją.
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Abonenci C+ dowiedzą się jesienią , wcześniej to można tylko gdybać, bo teoretycznie C+ powinien oferować ciut lepszą jakość niż bardziej mainstreamowe media, choć np. "Cztery poziomo" miało być fajne, a wyszło jak zwykle ....
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Wątpię żeby to było arcydzieło, skoro powstaje w Bydgoszczy [ he he he heeeeejt :]
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Kamieniołom w Piechcinie? Cholewa, rzut beretem ode mnie! - chyba się przejadę pooglądać... :mrgreen:
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Na pewno Małaszyński się zakocha w jakieś talib-babie i połowa serialu będzie o jego rozterkach sercowych ;-). P.S. Seriale o Cichociemnych oraz o wojnie w 1920 własnie tak wyglądały ;-)
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Drugie zdjęcie - toż to chyba Cymka 028 jest Na bank by najgorsza replike ak wykorzystali Mobilny KPASG
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Stary nie najgorszą bo 0.28 dobrze kulki niesie, ale z pewnością jedną z tańszych Aczkolwiek kolega byłna zetce wiosna`08 brał udział w serialu chyba właśnie o Iraku, Afganie Zatem tamtejsze rejony , kurka wodna - z jakimiś lokalnymi, etc dogadać i wynajmować pod Ałerosoft
Opublikowano 31 Lipca 201213 l A Borys Szyc będzie grał? On gra wszędzie... Szczerze wątpię, żeby wyszło coś z tego w miarę zjadliwego. Patrząc na wszystkie nasze wspaniałe seriale akcji mam bardzo złe przeczucia...
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Stary nie najgorszą bo 0.28 dobrze kulki niesie, ale z pewnością jedną z tańszych Chodziło mi o wygląd nie o osiągi; /
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Jak talib dzierżący replikę/deco ma mieć zawrotne 5sek czasu na taśmie, to równie dobrze można z ręki do ręki podawać sobie uwaloną błotem Srajcymę 028. Też uważam, że aż "piszczy" 028mką.
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Z tego co piszę na necie to jest użyta broń palna. http://www.dziennikpolski24.pl/pl/aktualnosci/kultura/1220506-zbliza-sie-misja-afganistan.html
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Jak chcecie Polaków i pustynne klimaty to polecam "Misjonarzy z Dywanowa", nie, nie szukajcie tego jako filmu, bo to książka.
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Badurek Tak, ale chyba tylko tych głównych broni. Porównaj sobie kałacha z drugiego zdjęcia do tego (zwłaszcza front i inny odcień maga) http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-028-s.html
Opublikowano 31 Lipca 201213 l Może i macie rację, o ile są jeszcze prowadzone zdjęcia w Piechcinie, przejadę się i opacze. Jeśli będzie taka możliwość.
Opublikowano 1 Sierpnia 201213 l Nie sponsoring, patronat Tak brzmi dumniej i mniej się z k****stwem kojarzy
Opublikowano 14 Października 201213 l Dziś C+ puścił 2 pierwsze odcinki. W dobie filmów z pod szyldu "Tajemnicy twierdzy szyfrów", zajebiście daję radę. Puryści i tak się będą czepiać
Opublikowano 15 Października 201213 l Mi tam osobiście się podobało. Brakuje trochę tego misyjnego utytłania ludzi i sprzętu, tego "wymięcia" bez którego się to wszystko mocno udawane wydaje, ale i tak jest całkiem spoko. Trochę spraw sprzętowych jest spaprane dokumentnie, ale to tylko źle świadczy o konsultantach zatrudnionych do tego serialu, nie filmowcach. Może z tego wyjść coś.
Opublikowano 15 Października 201213 l Właśnie skończyłem oglądać 2 pierwsze odcinki. Mi się podoba, jak już wspomniane wcześniej było błędów nie zabrakło ale to tylko serial telewizyjny więc nie ma się co dziwić. Ogólnie po 2 pierwszych odcinkach - będę oglądał dalej. Jedyne do czego na prawdę mógłbym się przyczepić to obsada ale i to da się przełknąć.
Opublikowano 15 Października 201213 l Te dwa odcinki pokazały już pułap serialu zdeterminowany niskim budżetem. Mam wrażenie, że wioska została zbudowana na potrzeby pojechanego milsima a nie filmu pod sztandarem C+. Garstka cywili, nie wkręciła mnie w klimat wioski afgańskiej. Wszystko zagrane jakoś tak bez przekonania. Wioska schludna, czysta i porządna, ludzie w czystych ubraniach, nie ma brudu, kurzu i bałaganu.Piasek zamiast kamieni i żwiru. Nie skreślam serialu i dam mu jeszcze szansę, bo może chociaż fabuła się rozkręci.
Opublikowano 16 Października 201213 l I przerysowania wieczne przerysowania PKM z obciętą kolbą, jeden oczytany, który zna trochę ich język i czyta koran, jeden wariat, romans w powietrzu, zły porucznik kontra dobry .... sztampa na hamburgerowe seriale. Do tego kobiety z wioski są ... BIAŁE LOL
Opublikowano 16 Października 201213 l Można go gdzieś indziej obejrzeć niż w C+ ?? za chwilę pewnie będzie dostępny na youdupie
Opublikowano 16 Października 201213 l Pisałem przecież że wczoraj oglądałem, a powtórek raczej na C+ nie ma, wysilić się trochę i poszukać!! XXXX /Bez linków do wątpliwych prawnie pirackich serwisów S./ Bierzcie i oglądajcie z tego wszyscy
Opublikowano 16 Października 201213 l powtórek raczej na C+ nie ma To chyba mam inny pakiet C+ niż ty. np. C+FILM ŚR | 17.10 | 20.00 Jak pisałem, puryści i tak będą się czepiać, ale to nie zmienia faktu, ze to najlepsze 2 pierwsze odcinki jakiegokolwiek polskiego serialu, jaki widziałem od wielu lat. Oczywiście żołnierze po misjach będą się śmiać, tak samo jak mój dziadek śmiał się z Klosa, czy 4 pancernych i jak weterani z USA śmiali się z Pacyfiku, czy Kompanii Braci, to tylko film, dla setek tysięcy ludzi, nie garstki zapalonych militarystów i wojaków. To nie dokument, to rozrywka na niedzielny wieczór.
Opublikowano 16 Października 201213 l Jak pisałem, puryści i tak będą się czepiać, ale to nie zmienia faktu, ze to najlepsze 2 pierwsze odcinki jakiegokolwiek polskiego serialu, jaki widziałem od wielu lat. To uzupełnij braki o Pit Bulla. 8-)
Opublikowano 16 Października 201213 l Znanym jest. Problem tylko w tym, że pierwsze 2 odcinki Pit Bulla, puścili 7 lat temu. Tak, tacy starzy jesteśmy.
pytanie czy da się to oglądać ...
http://www.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=2202&NrSection=1&NrArticle=228743&IdTag=3790