Opublikowano 2 Czerwca 201213 l Autor http://www.zlot-darlowo.pl/ Jakiś link. My będziemy dość liczną grupą.
Opublikowano 2 Czerwca 201213 l Linki darłowa znam, miejmy nadzieje, że nie będzie jak w ubiegłym roku. Czas pokaże, widzę, że znowu zostały narzucone opłaty, jednak nie udało się utrzymać wejściówek za darmo
Opublikowano 2 Czerwca 201213 l Autor Opłaty nie są straszne, a przynajmniej wiadomo za co się płaci. Szkoda tylko że nie będzie takich koncertów jak w zeszłym roku. Może będę miał wolne miejsca w busie, napiszę w ciągu tygodnia.
Opublikowano 2 Czerwca 201213 l A w jakim terminie ogółem jedziecie? + mam nadzieje, że nie będzie takiego czegoś, że obok naszego obozowiska jakaś grupka kolesi paliła auta...
Opublikowano 2 Czerwca 201213 l Autor Jedziemy w czwartek najpewniej, może w piątek rano. Jak to paliła auta? Jeśli chodzi o odpalanie to normalna sprawa tam jest bo każdy ma zaparkowane najbliżej siebie,po prostu rozbijcie się dalej. Jeśli chodzi o palenie aut to nie, mam być grzeczny mi powiedziano.
Opublikowano 2 Czerwca 201213 l W zeszłym roku przyjechała jakaś grupka kolesi z pasatem KABANOS (napis na boku auta) która podpalała auta albo blokowała cegłą pedał gazu, żeby go zajechać...organizacja zlotowiska nic nie zrobiła po tym jak z 5 razy u nich byliśmy bo dym leciał nam w twarze. Nie lubię Darłowa tylko ze względu na organizacje...ale jechać i tak trza bo ekipy się nie opuszcza
Opublikowano 2 Czerwca 201213 l ja bede na pewno bo stamtad pochodze i tam sie urodzilem bedzie pewnie przednio /Edit by Retal: Nie żebym się czepiał, ale może pisz używając polskich znaków?/raz Edytowane 2 Czerwca 201213 l przez Gość
Opublikowano 2 Czerwca 201213 l Możliwe, że się wybiorę jak zdeklaruje się jeszcze chociaż 1 osoba ode mnie
Opublikowano 9 Czerwca 201213 l Autor Kamera a ilu was jedzie , można by zrobić jedno większe obozowisko i na pewno był by spokój. Ktoś jeszcze się wybiera? Mam na pewno jedno miejsce wolne to mogę zabrać jak będe jechał po drodze.
Opublikowano 10 Czerwca 201213 l Od nas jedzie 7 osób, jedna dojeżdża 29go + na miejscu będzie jeszcze ok 10ciu osób. Dodatkowo u nas raczej nie pijący z racji tego, że 3/4 osób będzie jeździło pojazdami a niektóre ograniczają
Wybiera się ktoś kpasg?