Opublikowano 1 Czerwca 201213 l Gość naprodukował kilka stron tekstu, żeby imprezę poprawić na przyszły rok, a Marcin Korowaj może nie mieć ani czasu ani chęci żeby impreże powtórzyć. Polityka zabija airsoft
Opublikowano 1 Czerwca 201213 l I tak sprawę oleje i wprowadzi swoje CHORE zasady typu: nieśmiertelni strzelcy, dystans do strzału 3m+ (SICK!!!!!), 450fps w szturmowej, powyżej single i midcapy, a KMy 500fps auto i brak limitu kulek : > Genialne... : O Diabeł tkwi w szczegółach, których Marcin jakoś nie może zauważyć... To co napisali Vino i Fresh, to właśnie to czego brakowało. Doskonała konstruktywna krytyka mająca na celu poprawę wszelkich błędów. Ale co z tego dalej będzie... Czekamy.
Opublikowano 2 Czerwca 201213 l Mam nadzieję, że zamieszczone przez Patrola teksty trochę wyjaśniły. Będę na spotkaniu w środę (lub czwartek) z Korowajem, Gniewkiem, Agapowem i innymi.Mam zamiar wyjaśnić wszystkie wątpliwe kwestie związane z CA 2012 i ewentualnym CA 2013. Dam znać co ustaliłem. ps. w kwestii moździerzy i pirotechniki jestem w stałym kontakcie z Gniewkiem (właścicielem moździerzy) myślę, że mógłbym je wypożyczyć na jakąś strzelankę w kuj-pom (może razem z Gniewkiem).
Opublikowano 2 Czerwca 201213 l tyle że on napisał dokładnie to samo co pisaliśmy rok temu , :-) a zmiana terenu była gwoździem do trumny w mojej decyzji co do wyjazdu :-), z tego co czytam zrobili podkładkę żeby AR mogło się wystrzelać i tyle :-p
opinie .....
warto było ?
wątek przeniesiony z zamkniętego forum CA.