Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ASG Włocławek

Opublikowano

Witajcie. Jestem z Radziejowa. Wcześniej grałem w ASG ale to było bardzo dawno :P Jakieś 3 lata temu. Teraz też chciałbym pograć w ASG ale ekipa się rozpadła. Teraz pytanie do was. Dużo ludzi jest na strzelankach we Włocławku? Może załatwiłbym jeszcze 1-2 osoby Więc raz w miesiącu można by jakiś zlocik robić jak będzie fajna grupa osób :)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No to nawet nawet jest :) Ja muszę dzisiaj wyciągnąć replikę po 2-3 latach. Bateria to tam pewnie trup jest i do tego nie mam ładowarki. Na razie wprowadzam kumpla w ASG może jeszcze ktoś się znajdzie to dochodzi +2 jak nie 3 do was :)

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na nasze strzelanki. Ja osobiście z chęcią zapoluje na nowe mięso. A tak na poważnie to im jest nas więcej tym zabawa fajniejsza.

Opublikowano
  • Autor

Ja dzisiaj skompletowałem sprzęt. Niestety brak ładowarki do baterii. Sama bateria ma z 3-4 lata więc już długo nie pochodzi (o ile w ogóle ruszy:-|) Samo M4 jak dobrze pamiętam też rewelacyjnie nie strzela. Ogólnie od początku były z nią problemy, niestety Taiwangun twierdził że jest wszystko ok. Pożyczę od kumpla ładowarkę i zobaczę jak działa po 4 latach ta replika :) Na nowe kasy nie ma ;/ Prawko robię więc dobry sprzęt na ASG by był. xD