Opublikowano 12 Kwietnia 201213 l Witam jestem tu nowy. W tym roku kończę 15 lat, nie chcę czekać 1.5 roku aby móc zacząć się strzelać bo już czekam 2 lata. Chodzi mi o to czy jest jakaś grupa AS w Bydgoszczy lub okolicach która wzięła by mnie do sprawdzenia na jedną strzelanke. -Mam replike akms, mundur woodland pattern combat, okulary niedługo będą (albo bolle x800, może ESS ICE albo Uvexy) -Na asg znam się dobrze, mam zgodę rodziców (dostarcze pisemną, jak i ustną) -ZAWSZE przyznaje się, że dostałem! Mam wielką nadzieję, że ktoś mnie zaprosi na tą "strzelanke" i pozwoli pokazać, że młodzi potrafią dotrzymać słowa . PS. jak ktoś woli pisać na pw, to może pisać do "oski52" na wmasg.pl . Edytowane 12 Kwietnia 201213 l przez Gość
Opublikowano 12 Kwietnia 201213 l Trochę to chaotycznie napisane: z jednej strony "ZAWSZE przyznaje się, że dostałem!" i "Na asg znam się dobrze", z drugiej nie masz okularów. Ze strony KPASG nie masz co liczyć na udział w strzelance. Co najwyżej możesz znaleźć ludzi, którzy postrzelają się z Tobą za domem, ale nic z ramienia tego forum. Uważasz, że jesteś dojrzały? Zaciśnij zęby i czekaj. Również czekałem. Pozdrawiam.
Opublikowano 12 Kwietnia 201213 l Witam jestem tu nowy.W tym roku kończę 15 lat, nie chcę czekać 1.5 roku aby móc zacząć się strzelać bo już czekam 2 lata. To masz pecha. Cierpliwość jest cnotą. Już za sam ten tekst powinieneś dostać bana na strzelanki, bo jeśli wiesz jakie jest Prawo ASG a tutaj pokazujesz że masz je w dupie bo Tobie się nie chce to tak samo możesz mieć w dupy zasady fair play i nie przyznawać się do trafień bo Tobie się nie chce. Twoje ohy i ahy na samym sobą jaki to Ty fajny nie jesteś też nic nie dają a Twój post jest raczej przez to żałosny, a nie poważny. Dyskusja toczona po raz enty, skończy się na tym samym, niech jakiś mod najlepiej od razu zamknie i wywali wpizdu zanim znowu się zacznie :roll:
Opublikowano 12 Kwietnia 201213 l A mi to nawet poprawiło humor na koniec dnia w robocie. Nie ingerować, pozwolić się rozwinąć. :popcorn:
Opublikowano 12 Kwietnia 201213 l Grzybek, poczytaj regulamin tego forum (bo z Twojego posta wnioskuję, że go nie czytałeś) oraz Prawo ASG. Temat zamykam. Skargi/wnioski/zażalenia proszę na PW.
Witam jestem tu nowy.
W tym roku kończę 15 lat, nie chcę czekać 1.5 roku aby móc zacząć się strzelać bo już czekam 2 lata.
Chodzi mi o to czy jest jakaś grupa AS w Bydgoszczy lub okolicach która wzięła by mnie do sprawdzenia na jedną strzelanke.
-Mam replike akms, mundur woodland pattern combat, okulary niedługo będą (albo bolle x800, może ESS ICE albo Uvexy)
-Na asg znam się dobrze, mam zgodę rodziców (dostarcze pisemną, jak i ustną)
-ZAWSZE przyznaje się, że dostałem!
Mam wielką nadzieję, że ktoś mnie zaprosi na tą "strzelanke" i pozwoli pokazać, że młodzi potrafią dotrzymać słowa
.
PS. jak ktoś woli pisać na pw, to może pisać do "oski52" na wmasg.pl .
Edytowane przez Gość