Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy mam szanse żeby brać udział w jakiejś imprezie?

Opublikowano

Witam jestem tu nowy.

W tym roku kończę 15 lat, nie chcę czekać 1.5 roku aby móc zacząć się strzelać bo już czekam 2 lata.

Chodzi mi o to czy jest jakaś grupa AS w Bydgoszczy lub okolicach która wzięła by mnie do sprawdzenia na jedną strzelanke.

-Mam replike akms, mundur woodland pattern combat, okulary niedługo będą (albo bolle x800, może ESS ICE albo Uvexy)

-Na asg znam się dobrze, mam zgodę rodziców (dostarcze pisemną, jak i ustną)

-ZAWSZE przyznaje się, że dostałem!

Mam wielką nadzieję, że ktoś mnie zaprosi na tą "strzelanke" i pozwoli pokazać, że młodzi potrafią dotrzymać słowa :).

PS. jak ktoś woli pisać na pw, to może pisać do "oski52" na wmasg.pl .

Edytowane przez Gość

Featured Replies

Opublikowano

Trochę to chaotycznie napisane: z jednej strony "ZAWSZE przyznaje się, że dostałem!" i "Na asg znam się dobrze", z drugiej nie masz okularów.

Ze strony KPASG nie masz co liczyć na udział w strzelance. Co najwyżej możesz znaleźć ludzi, którzy postrzelają się z Tobą za domem, ale nic z ramienia tego forum. Uważasz, że jesteś dojrzały? Zaciśnij zęby i czekaj. Również czekałem. Pozdrawiam.

Opublikowano
Witam jestem tu nowy.W tym roku kończę 15 lat, nie chcę czekać 1.5 roku aby móc zacząć się strzelać bo już czekam 2 lata.

To masz pecha. Cierpliwość jest cnotą. Już za sam ten tekst powinieneś dostać bana na strzelanki, bo jeśli wiesz jakie jest Prawo ASG a tutaj pokazujesz że masz je w dupie bo Tobie się nie chce to tak samo możesz mieć w dupy zasady fair play i nie przyznawać się do trafień bo Tobie się nie chce. Twoje ohy i ahy na samym sobą jaki to Ty fajny nie jesteś też nic nie dają a Twój post jest raczej przez to żałosny, a nie poważny.

Dyskusja toczona po raz enty, skończy się na tym samym, niech jakiś mod najlepiej od razu zamknie i wywali wpizdu zanim znowu się zacznie :roll:

Opublikowano

A mi to nawet poprawiło humor na koniec dnia w robocie.

Nie ingerować, pozwolić się rozwinąć. :popcorn:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Account

Navigation

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.