Opublikowano 30 Stycznia 201214 l a gdyby tak zrobić asgową strzelanke na tych terenach? ;> dużo różnych hal, budynków itp... teren ogrodzony od reszty świata... Kto teraz jest właścicielem tego terenu?
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l a gdyby tak zrobić asgową strzelanke na tych terenach? ;> dużo różnych hal, budynków itp... teren ogrodzony od reszty świata... Kto teraz jest właścicielem tego terenu? Właścicielem nadal jest Makrum. Fabryka jest przenoszona w okolice Szczecina, budynki są wyburzane jak tylko sprzęt jest z nich wywożony. Ochrona pilnuje cały czas. Później na tym terenie ma być wybudowana ogromna galeria handlowa.
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l a gdyby tak zrobić asgową strzelanke na tych terenach? ;> dużo różnych hal, budynków itp... teren ogrodzony od reszty świata... Kto teraz jest właścicielem tego terenu? Zróbmy "asgową strzelanke" w twoim domu... Osiedle czujnych emerytów, z jednej strony wojsko, z drugiej kawałek dalej straż miejska. Dookoła bloki i mieszkańcy NATO. Jak to jest ogrodzenie od reszy świata (dwumetrową siatką), to powodzenia w "robieniu" tam czegoś.
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l Bortoszu nie denerwuj się, wiadomym jest że jest to niemożliwe lecz chyba przyznasz sam że nie odpuściłbyś gdyby było by to możliwe.
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l Gdyby właściciel danej hali, dajmy na to Makrum, udostępnił oznaczony parking i konkretne hale (oczywiście odpłatnie) - to tak. Ale nie żadne dzikie strzelanie i "przełażenie przez płot" (bo z tym mi się kojarzy "odgrodzone od reszty świata"). Centrum miasta (a raczej centrum osiedla) to nadal centrum.
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l Toć w poście C O nie ma nic o tym aby wbijać się tam na przełaj . A zapytanie o właściciela sugeruje to że takowa akcja mogła by mieć miejsce tylko z jego zgodą ! Bartas więcej luzu !!
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l Ja tam jestem przeciwny strzelaniu się w mieście i basta. Zwłaszcza z tak zacnymi sąsiadami "za płotem". Ale rozsądek moda mówi - koniec offtopu. Edytowane 30 Stycznia 201214 l przez Gość
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l Autor no dobra, emocje opadły? Skoro grupa krasnoarmiejców i aryjczyków z gapami na czapach nie przestraszyła wspomnianych sędziwych sąsiadek, to może tak samo będzie z nami? W końcu do naszego widoku w pełnym szpeju w środku miasta zdążyli się przyzwyczaić, ba! idealnie wręcz wkomponowaliśmy się w krajobraz miasta Rzuciłem tym pomysłem też tutaj, bo może wśród nas są osoby które wiedzą co nieco więcej o kulisach tejże inscenizacji. Spróbować zawsze można, a nóż-widelec się uda, najwyżej odmówią. Jeżeli właściciel jest prywatny, to wszystko zależy od jego widzimisie. Bałaganu nie zrobimy i posprzątamy po sobie Ja bym tam strzelanke widział bardziej kameralnie, tak na 16-20 osób maks. Jutro callne do Makrum, zobaczymy...
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l Jo.... To dobry pomysł jest. Tylko nie chodźcie we flecktarnach, bo pomyślą że niemce. Jak byłem ostatnio w Suchatówce to jakaś babcia się kręciła.
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l Jest subtelna różnica między zapowiedzianym widowiskiem historycznym, gdzie raczej (nie byłem, więc nie wiem) nie sieje się plastikowym grochem, a wszelkie śmieci się po sobie sprząta, a dzikimi airsoftowcami. Szyby jakiś debil poprzestrzela, to będziecie biegać z miotełką? To nie Rynkowo. Miasto może i przyzwyczaiło się do munduru, ale nie do widoku ekipy machającej "bronią" na parkingach. Przypominam - obok jest sporo wojska, nawet część parkingu przy Dwernickiego chyba należy do nich, a jest to teren pod płotem Makrum. Róbta co chceta, już był pomysł na strzelanie się w botaniku w Myślęcinku. Ten jest podobnie "mądry". Posty przenoszę do nowego wątku.
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l o ja pitolę, gorszego pomysłu dawno nie słyszałem. Jakbyście mieli na hali i wokół niej sprzęt i towar za kilkadziesiąt milionów złotych Mobilny KPASG . ------------------------------ to chętnie byście wpuścili bandę militarystów, co jeszcze deklaruje otwarcie że będzie z czegoś strzelać? Szczerze wątpię. Mobilny KPASG
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l no dobra, emocje opadły? Skoro grupa krasnoarmiejców i aryjczyków z gapami na czapach nie przestraszyła wspomnianych sędziwych sąsiadek, to może tak samo będzie z nami? W końcu do naszego widoku w pełnym szpeju w środku miasta zdążyli się przyzwyczaić, ba! idealnie wręcz wkomponowaliśmy się w krajobraz miasta Rzuciłem tym pomysłem też tutaj, bo może wśród nas są osoby które wiedzą co nieco więcej o kulisach tejże inscenizacji. Spróbować zawsze można, a nóż-widelec się uda, najwyżej odmówią. Jeżeli właściciel jest prywatny, to wszystko zależy od jego widzimisie. Bałaganu nie zrobimy i posprzątamy po sobie Ja bym tam strzelanke widział bardziej kameralnie, tak na 16-20 osób maks. Jutro callne do Makrum, zobaczymy... Ogurek daj sobie spokój. Jak Ci grzecznie ludzie mówią "spasuj" to chyba coś znaczy, prawda? Z tyłka sobie tego nie wzięli..
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l makrum na pewno się nie zgodzi z prostych względów, raz że po wyburzeniu hal nie jest zbyt bezpiecznie,dwa że oni praktycznie na okrągło póki co pracują...... Następnie nie wydaję mi się że właściciel makrumu by się zgodził aby mu po jego terenie 20 czy nawet 50 ''przygłupów''-[przepraszam za stwierdzenie] latało po jego terenie gdzie są maszyny warte naprawdę kilka konkretnych milionów
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l Dobra zamknijcie temat pójdę z Comando Ogórkiem na %%%%% i pogadam z Nim.
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l falo tak chyba będzie najlepiej, bo commando chyba napalony jest na tą miejscówę
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l Ja rozumiem, niektórych boli strata rzeźni i dalsze znikanie miejscówek posiadających mury... niestety bywa. Lasów daleko szukać nie trzeba, a i przy okazji siary innym (tu mam na myśli środowisko asg) nie narobimy.
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l Prowadze pewne działania wywiadowcze odnośnie jednego z PGR'ów ale narazie sza żeby nie zapeszyć.
a gdyby tak zrobić asgową strzelanke na tych terenach? ;> dużo różnych hal, budynków itp... teren ogrodzony od reszty świata...
Kto teraz jest właścicielem tego terenu?