No panie i panowie, najświeższa wiadomość z Taiwangunu ... panowie postanowili sprowadzić na nasz rynek nową replikę SWD tym razem od A&K. To nie żart... chociaż ja osobiście dwa razy sprawdzałem czy tak nie jest i czy komuś się nie popierdzieliła cena repliki sprężynowej. Ale cóż nikomu się nic nie pokiełbasiło i w ten o to sposób mamy kolejną (po CA, RS, Cymie) replikę elektryczną SWD na rynku HURA !! I jak do tej pory najtańszą
No panie i panowie, najświeższa wiadomość z Taiwangunu ... panowie postanowili sprowadzić na nasz rynek nową replikę SWD tym razem od A&K. To nie żart... chociaż ja osobiście dwa razy sprawdzałem czy tak nie jest i czy komuś się nie popierdzieliła cena repliki sprężynowej. Ale cóż nikomu się nic nie pokiełbasiło i w ten o to sposób mamy kolejną (po CA, RS, Cymie) replikę elektryczną SWD na rynku
HURA !! I jak do tej pory najtańszą 
Link do sklepu : http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie/aeg-svd-a-k.html
Ale jako że jest to nowa replika i nikt jej jeszcze nie miał pytań jest dość sporo, a najważniejsze pewnie to :
- jaki tuning mocowy można tam wcisnąć (na moje niestety to jest zwykła długość cylindra)
- czy pasują do niego magazynki od wersji sprężynowej (w końcu ta sama firma dużo podobnych części body) które kosztują ... 30 zł
- i jak wygląda wykonanie w stosunku do konkurencji
Ktoś chętny odpowiedzieć na te pytania ?? Replika u krakmanów kosztuje 799 zł
Edytowane przez Gość