Opublikowano 29 Listopada 201114 l Przekopałem forum i nie znalazlem, wiec pytam: były jakieś próby organizowania strzelanki na tym terenie JACHCICE? Jeśli temat był ruszany a szukajka mnie nie lubi to prosze do kasacji. . ------------------------------ e:z tego co sie orientuje to jest teren garnizonu Edytowane 29 Listopada 201114 l przez Gość
Opublikowano 29 Listopada 201114 l Mówisz o terenie starego poligonu pruskiego? No więc byłem tam w ostatnie wakacje na winnym spacerku i powiem, że teren spory, pagórkowaty piaszczysty, poprzecinany drzewami. Uwagę przykuwa ilość dołków i dziur pozostałych po wykopkach militarnych różności (do dziś wystarczy się pochylić by znaleźć starą, pogiętą łuskę). Miejskie legendy głoszą, że można wykopać zapakowany przez LWP karabin na godzinę W i komuś się udało Teren nie był ogrodzony, a teren wojskowej strzelnicy i składów broni jest nieco bardziej na wschód. Dobrze oznakowany i ogrodzony. Generalnie na samych piachach można się poczuć jak na Saharze. Ilość spacerowiczów....hmmmm normalna, raczej się ludzie kręcą bliżej zabudowań, w głąb się nie zapuszczając Link do mapy z zaznaczonymi obiektami: http://wikimapia.org/#lat=53.1470535&lon=17.9899836&z=15&l=28&m=b
Opublikowano 29 Listopada 201114 l Autor Chodziło mi własnie o ten teren + obszary z gestszym lasem, troche na pln.
Opublikowano 29 Listopada 201114 l Również tam byłem i teren wydaje się być ciekawy. Spacerowiczów nie widziałem a kręciłem sie tam z 2 godziny około 15.00 jakoś w tygodniu. Najlepiej jeszcze wybrać sie tam większą grupą i zbadać ewentualne zagrożenia.
Opublikowano 6 Grudnia 201114 l "Jebudu! Jebudu!" - raport jed(y)nego członka zwiadu o ewentualnych zagrożeniach.
Przekopałem forum i nie znalazlem, wiec pytam:
były jakieś próby organizowania strzelanki na tym terenie
JACHCICE?
Jeśli temat był ruszany a szukajka mnie nie lubi to prosze do kasacji.
.
------------------------------
e:z tego co sie orientuje to jest teren garnizonu
Edytowane przez Gość