Opublikowano 4 Listopada 201114 l Siema ... chcę zainwestować w mundur polski piechura wrześniowy . Ale do rzeczy macie może jakieś info na temat tych wszystkich bajerów w stylu chlebak , plecak itp. itd. ?. PS. Proszę o wyrozumiałość .
Opublikowano 4 Listopada 201114 l To forum głównie o ASG, jeżeli chodzi o rekonstrukcję to polecam jakieś strony i grupy które się jej poświęcają. . WyGoogluj sobie po prostu.
Opublikowano 5 Listopada 201114 l Jeśli jesteś na tyle leniwy i niesamodzielny, że w dobie internetu, gdzie niemalże wszystko przy minimalnym wysiłku masz podane jak na tacy, nie umiesz znaleźć takich informacji to lepiej odpuść sobie rekonstrukcję.
Opublikowano 5 Listopada 201114 l Kolego Marin09, nie chcę Cię zrażać do tego fajnego hobby, jakim jest rekonstrukcja, ale niestety Major ma rację. Szukaj. Rekonstrukcja właśnie na tym polega - na wynajdywaniu okazji. Tego nikt za Ciebie nie zrobi.
Opublikowano 6 Listopada 201114 l Autor Dziękuję bardzo ... macie racje jak się zepnę to chyba wszystko znajdę trzeba tylko chcieć jeszcze raz thx.
Siema ... chcę zainwestować w mundur polski piechura wrześniowy .
Ale do rzeczy macie może jakieś info na temat tych wszystkich bajerów w stylu chlebak , plecak itp. itd. ?.
PS. Proszę o wyrozumiałość .