Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Miński Kociał 2012

Featured Replies

Opublikowano

Zeromag, http://airsoftgun.by/forum/album_cat.php?cat_id=155

ja bym się wstępnie pisał :) Ale jadziem pociągiem, cobym się napić mógł tym razem, a nie jak zawsze frajer za fajerą :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

a gdzie to dokładnie jest ???

(pytam w kontekście jazdy pociągiem :) - bo jak, q**a, wypadną przesiadki za często, to się zmachamy przed imprezą z samego powodu dygania tobołów wzdłóż i wszerz peronów )

oraz czy jest jakiś orientacyjny termin ?

Opublikowano

W tym roku termin był 16-17.07.2011 więc pewnie w przyszłym będzie podobnie :)

Opublikowano

Zawsze można wynająć autokar, co uważam za najrozsądniejsze rozwiązanie przy odpowiedniej liczbie chętnych!

specnaz.gif

Opublikowano

Ja też z chęcią bym się wybrał.

No i piosenki rajdowej wypadałoby się nauczyć :)

Opublikowano

5'nizza wymiata! :twisted:

Szkoda tylko, że w Polsce kojarzy się z takim gniotem, jak "Wojna polsko-ruska"... :S

Opublikowano

Bardzo chętnie. Ale zobaczę jak z urlopem. Bus był by optymalnym rozwiązaniem. Rozumiem, że jedziemy na 4 dni? :D

Opublikowano

Jeśli chcemy spędzić 8 godzin w kolejce do granicy to jedźmy busem. Aby nie stać w kolejce jedyne rozwiązania to: jechać z innymi polakami w kolumnie samochodów, którą celnicy sprawdzają wiedząc wcześniej o naszym przyjeździe co wcale nie wyklucza stania kilku godzin w kolejce do granicy, albo pojechać pociągiem, względnie polecieć samolotem (chociaż nasze repliki raczej wykluczają tę opcję). Więc pozostaje tylko pociąg + dojazd do Warszawy lub ewentualnie Białegostoku i tam zostawienie samochodów.

Do tego dochodzi jeszcze ryzyko jeżdżenia samochodem po Białorusi, którego nie muszę chyba szczegółowo objaśniać. Dość powiedzieć że milicja jest bardzo niewyrozumiała dla obcokrajowców i spotkanie z wyjątkowo tępym milicjantem może skończyć się dość kosztowną łapówką. Do tego samochód to łatwy kąsek dla złodziei.

Oczywiście dużymi minusem podróżowania pociągiem jest konieczność zabrania wszystkiego na sobie, co przy naszym przyzwyczajeniu do zabierania jeszcze 10 baterii na zapas i 20 porcji MRE skitranych w samochodzie, może okazać się trudne do wykonania, ale przecież jakby się udało to będziemy zajebiści :)

Znalezione na szybko połączenie: Warszawa Centralna

Minsk

odj 21:00

przyj 8.00

można się skimać w wagonie i wypoczętym dojechać na miejsce

Czy ktoś gawarit pa russki?

Edytowane przez Gość

Opublikowano
Jeśli chcemy spędzić 8 godzin w kolejce do granicy to jedźmy busem

Co się przejmujesz? I tak będziemy zalani ;)

Opublikowano

no w sumie :) Sirwiz, masz jeszcze tego swojego T4?

Opublikowano
  • Autor

Pomysł z wynajęciem Busa mi się najbardziej podoba :-) , trzeba jeszcze wziąć pod uwagę przewożenie replik :-)

.

------------------------------

Trzeba było by policzyć koszty ale odejdzie koszt dojazdu na miejscu , także transport całego szpeju wtedy będzie o wiele łatwiejsza. I cały komfort wyjazdu znacznie nam się poprawi niż w przypadku Kolei

Edytowane przez Gość

Opublikowano

i zawsze można zostawić prywatne rzeczy w zamkniętym busie, a nie w namiocie.

Opublikowano

Jedna rada jak będziecie w tamtych okolicach to uważajcie na mgłę , bywa zabójcza ;) , co do obcych celników i policjantów i innych mundurowych, to możecie mi wierzyć potrafią zepsuć każdy wyjazd, mam w tej kwestii małe doświadczenie z Niemcami i Czechami, a to dopiero przedsmak tego co czeka na wschodzie.

Opublikowano

Jak Whisky pojedziesz z nami to zdobędziesz jeszcze doświadczenie ze wschodnimi :) a do tego zostawisz tam resztki swojej wątroby :)

Opublikowano

Też się chętnie wybiorę.

Czy ktoś gawarit pa russki?

Znam cyrylicę. ;P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To jak misie pysie? 2 miechy minęły, czasu jeszcze dużo, ale listy kolejkowe możemy sobie porobić i skontaktować się z tym człowiekiem z rus.mila co też się ogarnia.

Ja póki co nadal chętny.

1. bender

2. ...

Opublikowano

Może ktoś obliczyć koszta?

Opublikowano

Warszawa-Mińsk na Białorusi rozkład jazdy PKP

• odjazdy codziennie
  • godz. wyjazdu 19.12
  • godzina przyjazdu 6.40
  • czas podróży 10.28

Rozkład jazdy Mińsk Białoruś-Warszawa

• odjazdy codziennie
  • godz. wyjazdu 20.50
  • godzina przyjazdu 7.05
  • czas podróży 11.15

Koszt biletu to ok. 230-250 pln.

Stan aktualny na dzień 01.01.2011

+ koszt wizy (25 Euro+ koszty pośrednictwa agencji), + koszt racji żywnościowych i uczestnictwa w imprezie

Opublikowano

To ja wybieram Kociołek Węgierski, jak dobrze trafisz to za 5-6 zeta, smaczny i jechać nie trzeba taki kawał ;)