Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czarnobyl, coś dla (S.T.A.L.K.E.R-ów)

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że to mistyfikacja. Elana była w Czarnobylu, jednak była ona tam z wycieczką autokarową, a nie sama+przyjaciel.

Tak poza tym to fajnie napisane.

Opublikowano

Kiedyś kiedyś już to czytałem, ale nigdzie nie doczytałem się żeby była to wycieczka autokarem. Możesz dać jakieś źródło tego newsa kenmi ?

Opublikowano

Lisu na wikipedi jest zdjęcię reaktora a obok widać busa,

sory nie potwierdze to linkiem , pamiętam, że było ale na szkolnym kompie może jutro strona wikipedi się odpali więc.:wink:

Opublikowano

Hmmm, dziwne. Chociaż z tego co na tej stronie pisze ta cała Elena to tą trasę robi co roku więc może i motocyklem (przeto są zdjęcia motocykla również) także i któregoś roku sobie tak objechała.

Ja nie jestem aż tak sceptyczny - jestem w stanie uwierzyć w tą wycieczkę.

Opublikowano

Czytałem cytaty z wypowiedzi przewodnika wycieczki (jak i innych uczestników) w której uczestniczyła podobno ta cała Elena. Podobno była to najzwyklejsza wycieczka z przewodnikiem a na cały czas motor prowadziła pozując z nim tylko do zdjęć. Nie pamiętam gdzie to było bo zbyt dużo stron o tej tematyce przeczytałem, tak samo nie twierdzę że to prawda. Piszę co przeczytałem, tyle.

Opublikowano

Nie zaprzeczam :) Po prostu i tak twierdzę, że fajnie się to czyta i ogląda.

Opublikowano

A to na pewno, napisane dobrze, w prosty sposób, ciekawie. Niemniej, to że jest to mistyfikacja jest prawdopodobne.

Opublikowano

Nie wiem czy ona była tam czy też nie, ale to co pisze jest ciekawe. Swoją drogą są organizowane wycieczki z biurami podróży jak i nie. Rozmawiałam kiedyś z osobami, które tam były. Podobno klimat nieziemski. Sama mam zamiar jechać w tym roku (prawdopodobnie w wakacje). Jakby kogoś interesowało oni chcą jechać: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=629187&page=9

Zdjęcia robione przez osoby które tam były: http://www.opuszczone.com/lista_woj.php?woj=woj_uk

Opublikowano
  • Autor

Dla mnie to i może być nawet i mistyfikacje ale co z tego że mi się podoba i ładnie wszystko opisane jest. Jeszcze coś znalazłem.

http://pripyat.com/en/photo_gallery/

Opublikowano

Również czytałem te raporty( sprawozdania ) Eleny, biorąc pod uwagę zarówno jej przemyślenia jak i dokładne opisy, jestem skłonny a wręcz wierzę że tam była. W każdym razie dużo dała jej narodowość- wątpię żeby Polakowi się udało dostać do niektórych stref i wogóle podejście tamtejszych służb raczej by nie było przychylne a tak... brzmi realnie. [b]Kto wybrał by się na wycieczkę busem razem z motocyklem ?????

[/b] Jak wsiadła z nim do autobusu? no ludzie ...........

PS. Bardzo chętnie bym się wybrał na taką wycieczkę, jak ktoś zamawia może mnie dopisać w ciemno :mrgreen:[/u]

Opublikowano
  • Autor

Pragnę przypomnieć że temat załyżyłem w związku z Czarnobylem a nie czy Ona tam była czy nie. Żeby nie było spamu

• 2 lata później...
Opublikowano
  • Autor

Zajebiste, znam.