Chciałbyś go upomnieć za to' date=' że strzeliłeś mu z ponad 400 fps prosto w twarz, z odległości 5 metrów ? I jeszcze piszesz, że nie miałeś wpływu na to zdarzenie?[/quote']
KAŻDEMU graczowi asg powinno być wiadome, że po "odstrzeleniu" powinien opuścić pole gry w taki sposób, aby nie przeszkodzić w rozgrywce. Jeśli konieczne - leżeć i czekać aż ustanie walka i dopiero się ewakuować.
Sytuacja gdzie osobnik przeszedł 5 metrów przed budynkiem broniącym bomby (a co za tym idzie - obiektem najbardziej narażonym na atak) jest poważnym pogwałceniem przepisów bhp.. Nie miałem możliwości reakcji, jak widać na załączonym obrazku. Tak więc proszę mi nie zarzucać winy, jeśli się nie widziało sytuacji. A kolegę który ode mnie oberwał (mimo wszystko przepraszam), upominam (ponownie), aby na przyszłość ostrożniej opuszczał pole walki po trafieniu..
Jeżeli w ciągu kilku dni poszkodowany nie zechce się wypowiedzieć w tym temacie to proszę moda o zamknięcie tematu i archiwizację/delete.
I pozdrawiam serdecznie facepalm'owiczów i innych hajtów, którzy nie widzieli sytuacji (JarekM, Olsza..), a swoje musieli powiedzieć.
Bless!
ps: wstawiam jeszcze w tagi img w razie czego:
Edytowane przez Gość
Featured Replies
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Edytowane przez Gość