Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lansowisko w Szubinie

Opublikowano

Witam,

Przedstawiam wam możliwość polansowania się (w pełni legalnego) na terenie Szubina - Dni Szubina (22 maja godz 15-21) z dużym naciskiem na olbrzymi piknik odbywający się co roku.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosiłbym o PW.

Oczywiście działanie w czynie społecznym (aby nikt nie oczekiwał za to zapłaty).

Mile widziane grupki osób z podobnym umundurowaniem - więc możecie się doadywać kto,co i z kim.

Pozdrawiam

SR12 ;)

Edytowane przez Gość

Featured Replies

Opublikowano

A po co? (serio pytam)

Opublikowano

^^^

Powtarzam pytanie :

1.Po Co?

2.Z Jakiej Okazji

3.Co Miało by na Celu "Lansowanie się "

4.Co to za piknik ?

Opublikowano

@up

Polecam ponownie przeczytać tekst.

Odpowiedź na pytanie 2 - Dni szubina

Odpowiedź na pytanie 3 - Chodzenie w szpeju po terenie imprezy i wystarczy robić tak aby reszta ludzi rozpływała się w blasku Twojej zajebistości...

Odpowiedź na pytanie 4 - Piknik z okazji "Dni Szubina"

Jak można kurna nie wiedzieć czym jest lans.

<facefail>

Opublikowano

@up

Kto Pyta nie błądzi :)

Zastanawiało mnie czy ma to na celu promowanie w jakiś sposób ASG. Czy zwykłe chodzenie po terenie pikniku , przebranym za niezidentyfikowaną grupę komandosów z Karabinami o której nikt nie ma pojęcia. Bo tyle według mnie idzie wywnioskować z podanych informacji

Opublikowano
  • Autor

Mile widziane grupki osób z podobnym umundurowaniem - więc możecie się doadywać kto,co i z kim.

Pozdrawiam

SR12 ;)

Pewnie dlatego chodzi mi o niezidentyfikowaną grupę ...

A tak na poważnie, jeżeli zbierze się kilka/kilkanaście osób o podobnym uzbrojeniu zapraszam jak najbardziej do zorganizowania stoiska lansiarskiego.

Nie jestem organizatorem jednak wiem, że oficjalnym celem organizatorów (powiązanych zresztą klimatycznie z militariami) jest propagowanie ASG wśród młodych ludzi, no i jakby nie patrzeć atrakcja dla ludzi odwiedzających festyn.

PS: Kamera dzięki za wyjaśnienie ;)

Pozdrawiam

SR12 ;)

Opublikowano

Z tego co kojarzę, to naszym jako środowiska celem jest nie promowanie ASG wśród młodych ludzi ;)

A przynajmniej nie wśród tych 16- :)

Opublikowano

Dale, po raz kolejny piszę musi być odwrotnie!!!!!!!!!!!!! Ile razy możesz zwracać uwagę małolatom i rodzicom na środki bezpieczeństwa? "Szczawiom" nie przemówisz o okularach i Zasadach inaczej niż pokazując jak to wygląda naprawdę. W moim przypadku dwukrotna obecność na tego typu imprezie i popierdólka w stylu "Wujek DobraRada" pomogła, Szczawiki nie ganiają się po szkole z plastikami na żółte kulki, ba koleżanka Małżonka zrozumiała w co się bawię... Trza Nam do Ludu.

Opublikowano
  • Autor

Osobiście Nie interesuje mnie za bardzo czy powinno się promować ASG czy nie, interesuje mnie forma i drużyny jakie je promują. Festyn, w którym wystawiać się będzie masa różnych jednostek i formacji mundurowych uznaję za trafny sposób promowania ASG.

Również osobiście moja drużyna zapewne będzie promowała na swój sposób ASG ;)

Edit: Zainteresowanym osobom rozdam kontakt do opiekuna formacji mundurowych z ramienia Policji.

Pozdrawiam

SR12 ;)