Opublikowano 8 Kwietnia 201114 l Nie wiem czy to wina mojego kompa ale czas na stronie forum jest cofnięty o dwie godziny do tyłu. Jeżeli to nie z mojej winy prosiłbym o poprawne przestawienie godziny. Edytowane 8 Kwietnia 201114 l przez Gość
Opublikowano 8 Kwietnia 201114 l Autor Uratowałeś mi życie. Bo już myślałem że się zbłaźniłem i będą we mnie rzucać oszczerstwami. Jest już tak od czasu zmiany godziny. Zamiast przesunięcia godziny do przodu to została przesunięta do tyłu. Dlatego mamy teraz różnicę dwóch godzin. Ciekaw jestem kto ten zegar przestawiał. Dziwie się że nikt nie zwrócił do tej pory na to uwagi. Edytowane 8 Kwietnia 201114 l przez Gość
Opublikowano 8 Kwietnia 201114 l Nie wiem czy to wina mojego kompa ale czas na stronie forum jest cofnięty o dwie godziny do tyłu. Jeżeli to nie z mojej winy prosiłbym o poprawne przestawienie godziny. @Minigun Masz ustawioną złą strefę czasową (GMT) zamiast GMT+1 oraz brak ustawionego czasu letniego - możesz to zmienić w profilu. Jak nie dasz rady, daj znać - przestawię to dla Ciebie. @Luka u Ciebie sytuacja jest identyczna - przestaw sam lub daj znać.
Opublikowano 8 Kwietnia 201114 l Też mam Ok;) W Ustawieniach sobie zmień tam na pewno masz zmianę czasu może masz ustawioną na inną niż powinieneś mieć.
Opublikowano 8 Kwietnia 201114 l Masz ustawioną złą strefę czasową (GMT) zamiast GMT+1 oraz brak ustawionego czasu letniego To samo pomyślałem po 10 minutach od dodania postu OK. Dam sobie radę sam, dziękuję za pomoc.
Opublikowano 8 Kwietnia 201114 l Autor Wiem o co biega. Po wstawieniu posta sam na to wpadłem ( poszperałem w ustawieniach). Teraz mi wstyd . Myślę że temat można zamknąć
Nie wiem czy to wina mojego kompa ale czas na stronie forum jest cofnięty o dwie godziny do tyłu.
Jeżeli to nie z mojej winy prosiłbym o poprawne przestawienie godziny.
Edytowane przez Gość