Opublikowano 4 Kwietnia 201114 l www.zapytaj-Bossika.pl on organizował, sądzę że powinien się wypowiedzieć. Ja nie wiem nic, nie mogę pomóc, jestem koniem
Opublikowano 4 Kwietnia 201114 l Impreza się odbędzie - jestem już w fazie przygotowań. planowany termin - 29 maja. Nie będzie jednak na rusku. Odbędzie się w starej jednostce łącznościowej w Kawęczynie, a w zasadzie to obok tej jednostki. Teren spełnia podstawowe wymagania - jest duża polana na której rozbijemy jak co roku jakiś samolot. Zgoda właściciela już jest.
Opublikowano 4 Kwietnia 201114 l 1. Teren jest - jest 2. Dwóch Randżersów - są Czekam z niecierpliwością
Opublikowano 4 Kwietnia 201114 l tak Falo, to jest ta miejscówka, ale jak jak masz to ogrodzenie od jednostki to to jest poza tym ogrodzeniem z prawej strony - zaje.... wielka dolina z wykoszonymi naturalnie drzewami
Opublikowano 4 Kwietnia 201114 l To naturalne..... że jest wykoszona... Stoi tam tylko jedna brzoza... [ no i znów od moherów w ryja dostane ] Jakby co pisze się.
Opublikowano 4 Kwietnia 201114 l Bossik termin 29 Maja może być średni sporo osób będzie na Combat Alert. może tydzień później. Pozdrawiam.
Jest opcja żeby ta impreza się odbyła w tym roku ??