Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LARP KP2053 Dyskusja ogólna

Opublikowano

Z racji tego że kiedyś, komuś, coś tam mówiłem o LARPie a teraz Ralphowi się przypomniało i marudzi że można by coś w tym kierunku zrobić zakładam temat do podyskutowania sobie...

Założenie jest takie że by spotkać się raz na jakiś czas i rozegrać 4-6h scenariusz w klimacie postapo z małą ilością amunicji i piankową bronią białą. Można powiedzieć że świat osadzony jest 93,6 lat po tym jak zakończyła się wojna atomowa, całe szczęście włocławek dostał jedynie mała 6kilotonową atomówką;)

4-5 osób było by graczami reszta to NPC, mięso armatnie, kupcy itd w jednym;) bo pewnie 40 osób się nie zbierze, na cykliczne spotkania, więc trzeba będzie improwizować.

Zaawansowanego systemu trafień nie będzie, każdy wytrzymuje X trafień z dowolnego typu broni, po przekroczeniu X jest nieprzytomny, dalej można go dobić lub pojmać. Osłony balistyczne będą jakoś tam uwzględnione ale mało kogo/nikogo nie będzie na nie stać;P

Zapraszam do dyskusji:)

Lista osób potencjalnie chętnych, w nawiasie podajcie jaką funkcje chcieli byście pełnić:

1. Pasterz (Mistrz Gry)

2.

3.

4.

5.

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 20,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprite-Neutronite - napój gazowany, cytrynowy, sprzedawany w butelkach 0,5l,1l i 2l oraz puszkach 0,3l. Geneza napoju jest dość zabawna. W rozlewni Sprite doszło do awarii systemu zabezpieczeń na sk

• Oto wersja alpha 0.001 (więc się nie czepiać niedoróbek) systemu LARP KP 2053 [KLIKNIJ ABY POBRAĆ]

• Ale takie normalne kapsle od piwa ? Kur... muszę zacząć więcej spożywać żeby być bambrem w postapokaliptycznej okolicy

Featured Replies

Opublikowano

No cóż.

Agama organizowana przez Ishiego etc. Tyle było chętnych, a teraz co? No cóż.

Opublikowano
  • Autor

Ruszy ruszy od przyszłego tygodnia jak już będę po kolokwiach, zaliczeniach i paru innych rzeczach...

Obecnie jestem w tym solo więc są opóźnienia...

Opublikowano

Wiesz, jest sesja. Niezbyt dobry czas na takie zabawy aktualnie.

EDIT: Pasterz, kur..., ja też byłem sam przy organizacji Falloutowego Larpa na początku, może poproś ludzi WPROST zamiast się nad sobą umartwiać? Ja tak zrobiłem i na prawdę dużo roboty zostało wykonane w szybkim tempie, tylko trzeba chcieć.

Oczywiście wszystkim którzy mi pomogli zacnie dziękuję ;)

Opublikowano
  • Autor

Wiesz też mam sesje, jadę w Bieszczady (też do tego muszę się nieco przygotować i zaplanować), pracuję itd itp.... ale jak już z tym ruszę to z kopyta i konkretnie, a jak już coś zaplanuję to i w 4 osoby będziemy w tego LARPa grać;)