Opublikowano 12 Stycznia 200916 l Kontynuacja tematu. Wypisujecie swoje ulubione gry z jakimi spotkaliście się/ spotkacie w roku 2009. Night Fight Round 3 PES 09 To moje hity na nowy rok
Opublikowano 6 Czerwca 200916 l Pamiętacie Jagged Alliance 2? To też był klimat, nocne strzelanki, setki karabinów i teksty najemników...Ale się człowiek postarzał...
Opublikowano 10 Czerwca 200916 l Paramedic: w JA2 zarywałem nie jedną nocke, a gre przeszedłem chyba z 5 razy za każdym razem odkrywając jeszcze ciekawsze rzeczy. Polecam każdemu któremu super grafika nie jest wytyczną do dobrej gry. PS: powstała chyba też 3 część ale to już nie to samo, wprowadzili grafe 3d, coś tam kiedyś czytałem i chyba nawet demo było, ale nigdy do kupienia w sklepie tego nie widziałem.
Opublikowano 10 Czerwca 200916 l Aktualnie gram w Jagged Alliance 2 : Urban Chaos. Genialny mod, dodaje kupę nowych broni i questów. Kraj to w zasadzie jedno wielkie miasto
Opublikowano 10 Czerwca 200916 l Co do trójki ponoć nie warto, bo odstaje i to mocno samo SirTech zostało przejęte. Mgliście pamiętam 1kę JA, za to do 2'ki wracam co i rusz. Strzelba z bliska robi wrażenie. Bugger (powiedzonko Lynx'a).
Opublikowano 10 Czerwca 200916 l Też zawsze brałem Lynx'a ;] nawet z gównianej broni potrafił nieźle strzelać. Ale jak dostał sniperke to robił szał ;] Pamiętam jak trafiał w ludzi których nie widział (zasłaniał mu dym czy po prostu ciemność) eliminując ich jeden po drugim ;] Dobre też było że kilka osób nie lubiło ze sobą współpracować, kłócili się non stop, a ich teksty nie raz rozbawiły mnie do łez ;]
Opublikowano 10 Czerwca 200916 l Może nie ulubiona ale zawsze to jakiś tam nowy symulator, bo dawno nic ciekawego nie było - Tom Clancy HAWX - trochę sztuczne poruszanie się, jakby grawitacja nie istniała... Brak efektu przepadania przy małej prędkości, za to fajny efekt przekraczania bariery dźwięki... paliwo też się nie kończy... a rakiet jest stanowczo za dużo - taka j3banka w powietrzu...
Opublikowano 10 Czerwca 200916 l HAWX ma taka fajna opcje.. jak wylaczysz opcje stabilizacji komputerowej czy jak to nazwac masz pelna kontrole nad maszynka na joysticku sie swietnie gra, polecam ;]
Opublikowano 10 Czerwca 200916 l Nie zgadzam się. Grałem w ten sposób na multi. Siekanina i tyle. Latasz nisko nad ziemią i nic Ci nie zrobią, chyba że polecą niżej. Przegrywa z LockOn'em w przedbiegach. Tam nawet A.I. jest wymagające, nie wspominając o zestrzeleniach z 50km po multi.
Opublikowano 11 Czerwca 200916 l HAWX - grałem, przeszedłem całego, w miarę łatwe, może trochę za bardzo... jedyne co zmienia poziom trudności to obrażenia jakie otrzymujemy a jak ktoś się postara to wcale można nie oberwać... to realistycznych symulatorów na pewno się nie zalicza ale gra daje mimo wszystko satysfakcje
Opublikowano 11 Czerwca 200916 l A ja uwielbiam CS-a, gram na steamie, w esl i gb, jednak ostatnio zaprzestałem gry, ponieważ internet już mi na to nie pozwala , radze sprubujcie zagrać w Unreal Tournament III oraz w Gears of WAR, te dwie gierki są wprost cudowne, jednak gram tylko na singlu ponieważ internet... :evil: /R
Opublikowano 11 Czerwca 200916 l emergency 4 Gta SA MP Swat 4 Grałem kiedyś w CS Steam WoW W sumie tyle ^^
Opublikowano 12 Czerwca 200916 l Ogółem to miałam styk z COD 4, CS'em, Assassin's Creed, GTA 4, TC's HAWX, Dead Space, Fallout 3, TC's Rainbow 6 Vegas 2. Czekam na COD Modern Warfare 2 i Assassin's Creed II (podobno już w listopadzie ), Prototype (swoją drogą, już jest ) oraz TC's Splinter Cell: Conviction. Na razie tyle .
Opublikowano 12 Czerwca 200916 l A Dead Space jak wypada? Da się bać? Ze starych ale jarych polecam jeszcze Resident Evil, vel Biohazard. Wszystkie części, tyle że 1, 2, 3 są na baaardzo starym silniku, ale klimat trzymają mimo pikseli. Czwórka zaś po prostu wymiata.
Opublikowano 12 Czerwca 200916 l Dead Space... trza zaopatrzeć się w pampersa ;p ale nie na każdego działa klimat gry ;q hehe
Opublikowano 8 Lipca 200916 l America's Army, Emergency 4, Battlefield 2, Hard Truck: Haulin'. Ale przygoda z America's Army, została już chyba zakończona, wyszła wersja 3.0, który nie ruszy już na moim laptopie . Mój brat zasuwa w AA dalej , bo ma lepszę maszynę. Zresztą na co mi teraz gry?! Jeszcze trochę i będę uczestniczył razem z wami w strzelankach .
Opublikowano 8 Lipca 200916 l Ostatnio grałem w Stalker : Clear Sky. Eh. Porażka! Na całej linii. Tak zabugowanej i niedopracowanej gry moje oczy nie widziały od czasu Daikatany...
Opublikowano 13 Lipca 200916 l Zagrajcie w OPERATION FLASHPOINT: RESISTANCE oraz w Operation Flashpoint 2 (Dragon Rising) która wyjdzie niedługo... nie ma bardziej realnych symulatorów żołnierzy ;]
Opublikowano 13 Lipca 200916 l Assassins Creed 2.... już niedługo będziemy wchodzić w skórę Ezio Już nie mogę się doczekać premiery
Opublikowano 13 Lipca 200916 l Assassins Creed 2.... już niedługo będziemy wchodzić w skórę Ezio Już nie mogę się doczekać premiery Też też. Właśnie obejrzałem zwiastun. Christmas 2009.
Opublikowano 13 Lipca 200916 l No te Christmas to mnie nie za bardzo cieszy - wolałbym JULY 2009 :D.... a najlepiej 10 July 2009..... to bym już sobie grał
Opublikowano 13 Lipca 200916 l skoro warto czekać na AC2 (a doczekać sie nie można) to polecam poczekać również na COD: Modern Warfare 2 hi hi będzie chyba szybciej ;p
Opublikowano 13 Lipca 200916 l skoro warto czekać na AC2 (a doczekać sie nie można) to polecam poczekać również na COD: Modern Warfare 2 hi hi będzie chyba szybciej ;p 2 i pół miesiąca szybciej 11.10.09. Czekając na AS2 będę pykał w CoD:MW2. YEAH!!!
Opublikowano 28 Lipca 200916 l Z dniem premiery (przynajmniej na xboxy) mają się pokazać 2 wersje kolekcjonerskie gry MW:2 : jedna z metalowym pudełkiem i jakimiś tam fajowym opisem gry z obrazkami... oraz... druga... i teraz uwaga: z działającym noktowizorem (i atrapa głowy jako podstawki) + to co w pierwszej ed. kolekcjonerskiej z Call of Duty CLASSIC. Cena tej wypasionej wersji prawdopodobnie będzie wynosić $149.99 (czyli ok 440 zł) http://www.engadget.com/2009/07/13/modern-warfare-2s-prestige-edition-includes-fully-functioning/
Opublikowano 11 Sierpnia 200916 l Mam mały problem z Doom'em 3, zainstalowałem na Vista i oczywiście nie działa (oryginał), ściągnąłem gdzieś z neta patch niby pod Vistę, ale podaje że nie może odnaleźć jakiegoś default pliku. Może w złym miejscu instalowałem patcha może coś innego/ Ktoś pomoże, żeby ta klasyka poszła na moim kompie? Brakuje mi dawania sobie limitów na granie w nocy i czajenie się ze strachu do lodówki...
Opublikowano 26 Sierpnia 200916 l Operation Flashpoint: Dragon Rising. Aliens: Colonial marine JU-ON: The Grudge Boskie
Opublikowano 7 Września 200916 l Nie wiem czy było bo szczerze to nie chce mi się przeglądać 6 stron :mrgreen: :mrgreen: , ale z mojej strony Call of Juarez: Więzy Krwi wspaniały FPS w styly western
Opublikowano 7 Września 200916 l @UP Nic nie przebije Outlaws od LucasArtsu. Nie muszę grać w jakąkolwiek grę westernową zrobioną w modern time - Outlaws > all.
Opublikowano 24 Września 200916 l Seria Fallout (włącznie z 3!) Seria Total War Hearts of Iron Seria Jagged Alliance Silent Storm Battlefield 2 Warhammer Online: Age of Reckoning Generalnie gustuję w cRPGach i strategiach. Polecam Hearts of Iron - super miodna strategia. Właśnie do sklepów trafiła trzecia odsłona tej gry.
Opublikowano 24 Września 200916 l Dobre gry lubisz. Faluty, SS, JA są great. Silnik SS aż prosi się, by w niego zaimportować JA, choćby jako moda. Don't laugh, ale z racji korzystania z szerokich możliwości Facebooka, zacząłem grać w gry takie jak Mafia Wars (great ), Farmville, Pet Society (tamagotchi). Dzisiaj nawet jakieś akwarium założyłem. A tak to ostatnio zainstalowałem Morka, ale coś się zaczął ciąć na wyspie z Bloodmooona. Oczywiście, w tej grze to nawet startując postacią walczącą wręcz, szybko zacząłem ownować wszystko co się rusza. Ale Morek > Gothic, który mnie irytował, każda część poza trójką (w którą nie grałem). Battlefield Heroes - praktycznie codziennie gram, przyjemnie wszystko przebiega, chociaż dają się we znaki: a) brak możliwości wybrania serwera/mapy (znienawidzony Seaside Skirmish) b) to, że Royalsi to najczęściej nuby, biegają jak owce i rzadko można trafić na kogoś sensownego do szturmu na flagę (wszystkie 3 postacie moje są Royalsami) c) Polacy - robiący najczęściej wieś, przynoszą wstyd tylko
Opublikowano 24 Września 200916 l Ja się tam jaram jak smok reklamą z NFS Shi(f)ta Nie pasuje mi tylko brak psucia się aut (ale powinienem się przecież przyzwyczaić bo to przecież seria NFS ) Za to Grid-owe rozwalanie samochodów jakoś do mnie nie trafia . W ogóle to Shift czy Grid ? ;>
Opublikowano 24 Września 200916 l Shift podobno będzie tym czym był Gothic3 - wszyscy się jarali a nikomu nie chodziło, słyszałem że źle zoptymalizowana i nawet w niskich detalach na dobrym (ale nie Pro) sprzęcie nie wyciągnie więcej niż 25fps pomijając już że wymyślają trochę na siłę... najlepszy NFS to był porshe unleashed, to była jedyna (chyba) nie arcadowa gra tej serii, a przynajmnniej miała elementy symulacji...
Opublikowano 24 Września 200916 l Jeśli będzie tak jak mówisz to się potne i pokraję G3 był kompletnym niewypałem wg mnie bo fabuła była wymyślona na siłę nie mówiąc już o parszywej optymalizacji czy o tym że został wydany w pośpiechu jakieś 3 miechy przed czasem na skończenie go :D o ile wiem Shift wyszedł dopiero na XBoxa i chyba PS3. O PC nic nie słyszałem ... ale i tak mi nie pójdzie. No nic, znów trzeba będzie ugrywać Most Wanted
Opublikowano 26 Października 200916 l teraz.. NFS: SHIFT <--- jeden z lepszych NFS'ów Star Wars Clone Wars Heroes <--- fajne kolorowo pastelowe przygody z młocką w stylu jedi OFP Dragon Rising <--- jak na flashpointa to sie troszku zawiodłem... bo wydali klona COD i symulacje typu OFP.. mam mieszane uczucia... ale za to strzelanie z barret z odległości 1km bezcenne Do tego Halo & Halo2 na PC ;D
Opublikowano 27 Października 200916 l -Call Of Duty 4 Modern Warfare (niecierpliwie czekam na MW2) -Racedriver GRID (o wiele lepszy od NFS Shift) -GTA 4 dla "rozerwania" -Crysis, Crysis Warhead -FIFA
Opublikowano 28 Października 200916 l Ostatnio poiwaniam mechami w Mechwarriorze 4, Vengeance i Mercenaries. Coolowa gra.
Opublikowano 29 Października 200916 l ostatni mi czasy fallout3+operation anchorage+the pitt+broken steel+point lookout+ mothership zeta. Dodatki świetnie uzupełniają fallouta 3 i dodają naprawdę dużo zabawy. Polecam !
Opublikowano 4 Listopada 200916 l Pojawił się konkurs, w którym można wygrać prestiżową wersję Call of Duty: Modern Warfare 2. Wystarczy odpowiedzieć na kilka pytań link Odpowiedzi : 1. Who is the developer behind MW2? Infinity Ward 2. Which platforms is MW2 being released for? PS3, Xbox 360 and PC 3. What is the release date for MW2? November 10th 2009 4. Who is the well-known community manager / creative strategist for MW2? fourzerotwo 5. Which of these is a confirmed new feature in the game? Dual-wield handguns 6. What is the name of the MW2 comic book series being released? Modern Warfare 2: Ghost 7. The MW2 dev team are using the same IW 4.0 game engine as used in COD4. False - it's one iteration on 8. Who is publishing the game in Japan? Square Enix 9. What is the name of your new unit in MW2? Task Force 141 10. Who will you play as during the MW2 single-player campaign? Sargeant Gary "Roach" Sanderson
Opublikowano 4 Listopada 200916 l 3. What is the release date for MW2? November 10th 2009 @ Co do MW2 premiera na pc ma być 10 listopada. Thank you Captain Obvious
Opublikowano 4 Listopada 200916 l Pojawił się konkurs' date=' w którym można wygrać prestiżową wersję Call of Duty: Modern Warfare 2. Wystarczy odpowiedzieć na kilka pytań [/quote'] Cwaniak! i tak nie wygrasz :PPPPPP Want to increase your chance of winning? For every friend you refer to take the quiz, you get 1 extra chance of winning.
Opublikowano 4 Listopada 200916 l Ja dostaję dodatkową szansę wygrania, a wy dowiadujecie się o konkursie i dostajecie odpowiedzi nic nie tracąc (a tym samym ja sobie robię konkurentów ) wydało mi się uczciwe
Opublikowano 4 Listopada 200916 l Oneil to nie jest miejsce na załatwiania takich spraw dla własnej prywaty. Darujcie sobie tego typu akcje!
Opublikowano 6 Listopada 200916 l Mini gierki Witam proponuje 2 fajne mini gierki o tematyce wojennej a dokładniej pierwszej i drugiej wojny światowej . I Wojna Światowa http://armorgames.com/play/2267/warfare-1917 II Wojna Światowa http://armorgames.com/play/4071/warfare-1944
Kontynuacja tematu. Wypisujecie swoje ulubione gry z jakimi spotkaliście się/ spotkacie w roku 2009.
Night Fight Round 3
PES 09
To moje hity na nowy rok