Opublikowano 12 Stycznia 200916 l Kontynuacja tematu. Wypisujecie swoje ulubione gry z jakimi spotkaliście się/ spotkacie w roku 2009. Night Fight Round 3 PES 09 To moje hity na nowy rok
Opublikowano 12 Stycznia 200916 l Fallout 1,2 Baldur's Gate 1,2 Oblivion ( 8) ) Jak w każdym nadchodzącym roku, a począwszy tak od 2005 nie ma żadnej nowej pozycji, która by mnie przyciągnęła do kompa na dłużej niż przeczytanie o niej w gry-online. O ile w ogóle o jakiejś się dowiem.
Opublikowano 13 Stycznia 200916 l Hmm, sporo tego, ale z tych na które czekam to: Diablo 3 Empire Total War Pozdrawiam
Opublikowano 13 Stycznia 200916 l Your game is nothing... compared to Starcraft3. W sumie jedyny temat na jaki czekam. Ale nie jestem jakimś specjalnym maniakiem gier i do weekendowej zabawy wystarczy mi konsola.
Opublikowano 13 Stycznia 200916 l Może ktoś mi doradzi jakieś dobre gry na PS2 (najlepiej dla 2 graczy)?
Opublikowano 13 Stycznia 200916 l Na dwóch graczy to nie wiem, moze Tekken? Jak ja miałem PS2, to liczyły się praktycznie 3 tytuły: 1. Metal Gear Solid - Snake Eater (gra wszech czasów na PS2) 2. God of War (1 i 2) 3. Silent Hill (2 i The Room) innych nie pamiętam...
Opublikowano 13 Stycznia 200916 l Tekken i Carbon (nie wiem czy dla dwóch graczy da radę). Tekken jest niezastąpiony... jeśli trzeba sobie z kobietą 'co nie co wyjaśnić'
Opublikowano 13 Stycznia 200916 l Wg. mnie na PS2 najlepsze gry typu Tekken czy Fight Night, no i gierki sportowe np Fifa, albo Fifa Street , można w nie młócić samemu ale ile radości daje dokopanie żywemu rywalowi :mrgreen:
Opublikowano 13 Stycznia 200916 l Your game is nothing... compared to Starcraft3. Powiedz to Dawn of War 2 :mrgreen:
Opublikowano 13 Stycznia 200916 l Może ktoś mi doradzi jakieś dobre gry na PS2 (najlepiej dla 2 graczy)? Kombinujesz jak tu Agatę przekonać do zakupu? :wink:
Opublikowano 13 Stycznia 200916 l Nie, już mam. Teraz tylko muszę znaleźć taką grę w kórą z nią wygram :mrgreen:
Opublikowano 13 Stycznia 200916 l Sam jestem fanem Tekkena, ale muszę przyznać, że bardziej urzekł mnie Soul Calibur III. Gierka wymiata po prostu, no i ten klimat Polecam
Opublikowano 13 Stycznia 200916 l SoulCalibur jest zarąbisty, chociaż ja mam dostęp tylko do II. Raphael wins!
Opublikowano 13 Stycznia 200916 l 'Def Jam' wymiata, nie to jak Xzibitem przekopać Busta Rhymes'a :mrgreen:
Opublikowano 14 Stycznia 200916 l Moim głównym tytułem jest Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots ;] Nie ma lepszej, a i na długi czas starczy
Opublikowano 21 Stycznia 200916 l Na pierwszym miejscu Hitman wszystkie 4 części które znam na pamięć i przeszedłem każdą misje ze statusem silent assasin a w 2 jest to najtrudniejsze.(jestem zboczony na punkcie cichego poruszania jak już niektóży już się przekonali) Na drugin miejscu Alien vs Predator 2 i dodatek Primal Hunt. (uwielbian Predatorów) Na trzecim miejscu klasuje się Rome Total War. Na czwartym Blitzkrieg. A potem to już Cod wszystkie części, far cry 1 und 2 ,Assasin Cread, Fallout 3
Opublikowano 21 Stycznia 200916 l Wiedźmin - najgenialniejsza gra zeszłego roku Assassins Creed - druga najgenialniejsza gra zeszłego roku - czekam z niecierpliwością na drugą część. BiA Hells Highway - pozytywna gierencja g.
Opublikowano 22 Stycznia 200916 l mmm Lineage2 gram w to 5 lat (z przerwami) najlepsza gra wszechczasów
Opublikowano 22 Stycznia 200916 l Ja wciąż pozostaję wierny modowi do Battlefield 2: Project Reality. Gram w niego od wersji 0.5, więc ponad 2 lata i zupełnie mi się nie znudził. Różnicą między zwykłym BF2 a PR jest większy nacisk na teamplay (rzadko kto gra samemu), realizm rozgrywki i odwzorowanie prawdziwych armii świata. Oprócz nacji dostępnych w BF2, można pograć Brytolami, Czeczeńcami, Talibami, Rosjanami, USMC, USArmy, "powstańcami", a niedługo dojdzie do tego armia Izraela, Kanady, Niemiec i prawdopodobnie Polski. Zupełnie nowe bronie, a nawet te stare zostały zastąpione lepiej wyteksturowanymi modelami, pojazdy i mapy. W piątek, 23.01, wychodzi na światło dzienne najnowsza wersja tego moda, 0.85. Zachęcam wszystkich posiadaczy oryginalnego BF2 do spróbowania sił w tym FPSie. Pozdro!
Opublikowano 22 Stycznia 200916 l Lineage 2. Gram tyle co SlawiX z jednej płytki zaczynaliśmy. Poza tym długo grałem w Call of Duty Modern Warfare Przeszedłem to na każdym poziomie i mi się nie znudziło
Opublikowano 7 Lutego 200916 l America's Army, Fallout 2 , Baldur's Gate 2, Planescape Torment, Ace Combat Zero
Opublikowano 7 Lutego 200916 l Ciekawy tytuł to też Force Unleashed, co prawda nie mogę się do grania na PS przyzwyczaić ale gra robi wrażenie.
Opublikowano 7 Lutego 200916 l Force Unleashed mnie zawiódł. Spodziewałem się czagoś z większymi fajerwerkami ... ale w sumie i tak jest kozacko (zwłaszcza Vaderem ). Lineage 2/World of Warcraft - Gdyby tak połączył fabułę WoWa i ciut poprawioną grafikę L2 powstał by MMORPEG wszech czasów. A tak obie gierki zabrały mi kilka ładnych lat życia ... w sumie na marne. Assasins Creed - gierka naprawdę kozacka. Bardzo ładna grafika a wymagań wcale niema ogromnych. Gothic 3 - wg mnie największa porażka serii Gothic w ogóle. A i te wymagania ... Nie dziękuję. GTA4 - ocena bardzo pozytywna głównie ze względu na grafikę i możliwości znane z GTA Niestety po pewnym czasie się mocno przejada i nudzi. Soul Calibur 3 - Świetny motyw "strategiczny" W kilka osób naprawdę fajna zabawa na całe godziny ;P Mafia - Mistrzyni gier w ogóle. Te dźwięki, te tekstury ... GTA4 teraz nie wygląda tak przyjemnie jak Mafia kiedyś. No i to piękne przesłanie całej gry. Aż się łezka gdzieś tam w oku kręci jak przechodzę ją kolejny i kolejny raz. Prawie cała seria Need For Speed Underground - lider nocnych ścigałek z tuningiem bryczek Underground 2 - jeszcze więcej możliwości tuningu Most Wanted - niezapomniane pościgi policyjne i coraz lepsza grafika Carbon - ciut przecukierkowany świat, za to Drift całkiem całkiem Pro Street - najlepsza z serii ścigałek ever (bezdyskusyjnie ) Undercover - świetna grafika i powrót na ulicę. Dużo bryczek. Jak na razie tyle. (Pewnie i tak za dużo )
Opublikowano 8 Lutego 200916 l GTA 4 - Niko rządzi światem BF2 - polecam z joystickiem polatać śmigłowcami, bajka Z dobrym strzelcem na pokładzie śmigłowiec staje się najgroźniejszą bronią pola walki, o ile wcześniej potrenujemy latanie
Opublikowano 10 Lutego 200916 l Bf2 (+dodatki) GTA4 Far Cry 2 Burnout Paradise World in Conflict ... Praktycznie wszystko co nowe i dobre
Opublikowano 14 Lutego 200916 l Ostatnio Pozytywnie zaskoczyła (oślepiła) mnie gra X-Blades , kuso odziana bohaterka z dwoma Gunbladami w dłoniach kontra tabuny rożnej maści potworków wszystko w klimacie Anime a wysmażone przez Rosjan do tego dochodzi jeszcze pakowane kilogramami oczojebne odblaski i mamy RADZIECKI HIT.
Opublikowano 15 Lutego 200916 l Wilku na ps2 gran turismo 4 ta gra mnie tak wciągneła że przez rok grałem 24/h (prawie ;p) zorałem aż płyte i po 3 latach cały czas za nią tęsknie . 700fur i jazda na dwóch bajka nad bajkami ;] a tak to Beefik 2 od czasu do czasu ST battlefront NFS porshe <najlepszy nfs Prostreet fable zapomniane opowiesci i wiele innych czekam na nowego kompa by pograć w far cry 2 :roll: Ale większość czasu marnuje przed Paint'em ;D
Opublikowano 9 Kwietnia 200916 l OPF ... nawet teraz miło powspominać czasy spędzone w trybie co-op. Dunegon Siege, a dokładniej kurczakowe lochy i Colonel McChicken - ciekawe czy ktoś z Was tam zabrnął o ile grał w DS :wink:
Opublikowano 9 Kwietnia 200916 l Popieram Radziasa.. :mrgreen: F.E.A.R. 2 to super gierka ale ja dokładam Crysis Warhead bo grafika tam jest piękna...
Opublikowano 26 Maja 200916 l witam FEAR2 slyszlem ze multi niema wiec nawet nie probowalem, a wiec zostaje przy FEAR COMBAT w sieci miodzio gra single obojetnie co to by nie bylo jest do bani i inteligencja komputera slaba pozdrawiam /Edit by Retal: W sumie to cały post do wywalenia, ale wtedy nie miałbym gdzie dać ostrzeżenia, więc cały koloruję PISZ PO POLSKU !!!
Opublikowano 27 Maja 200916 l Jeśli chodzi o gry związane z tematyką wojenną, militarną itp. to: OFP, Ghost Recon Adwaced Warfighter 2, R6: RAVEN SHIELD, Call Of Duty Modern Warfare, Battlefield 2, Delta Force. OFP 2 Dragon Rising które wyjdzie w tym roku (jesień?) będzie jeszcze najlepszym symulatorem żołnierza jaki dotychczas się pojawił. Poza ww. grami to : GTA4, X-MEN: WOLVERINE, Assasins Creed, Counter Strike i wiele więcej ;P
Opublikowano 27 Maja 200916 l Obecnie z powodu słabszego kompa gram w ET. Generalnie tylko No Quarter.
Opublikowano 27 Maja 200916 l Modern Warfare 2 (dopiero jesienią ) http://www.callofduty.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=994&Itemid=49
Opublikowano 27 Maja 200916 l tak jak OFP2 ale warto czekać i będzie w co pograć.. wkońcu sensowne tytuły
Opublikowano 1 Czerwca 200916 l To więc dodaje jeszcze slalkiera czystawe niebo Świetna gra wciąga ma OGROMNY KLIMAT!!! krótką niestety fabułę ale z misjami dodatkowymi i wojnami frakcji przedłuższa całą grę ;] Ma parę błędów fakt ale są na nie rozwiązania trzeba dodać także, to co my lubimy , TUNING ! tak pełen tuning karabinów wizualny może nie jest tak rozbudowany jak ASG ale cieszy, ponieważ w tej grze ważne jest zgranie gracza z bronią. Mógłbym tak dłuuugo męczyć klikawkę o tej grze ale powiem wam, "zagrajcie i zobaczcie" A na Far Cry 2 zawiodłem się.
Opublikowano 3 Czerwca 200916 l http://www.joemonster.org/filmy/16790/Najlepszy_kontroler_do_gier_brak_kontrolera jak kupie to, to sprzedam karabiny.... lol
Opublikowano 3 Czerwca 200916 l Armed Assault (ArmA) http://www.8bz.ofpe.info/index.php?file=Page&name=YouTube Oczekuję: Armed Assault 2 - http://www.arma2.com Operation Flashpoint 2 - Dragon Rise
Opublikowano 3 Czerwca 200916 l 1.Lineage 2 2.Call of duty 1,2,4,i oczekuje na 6 3.Pes 09 i fifa09 4.DOW i DOW2 5.Warcraf 3 6.Warhammer Online 7.DemiGod 8.Battlefield 2 i Battlefield Heroes 9.I teraz najlepsza gra na którą czekam to Star Wars The Old republik 10.Star Wars Knight the Old republik 1 i 2 to wszystkie gry w które uwielbiam grać i 2 w które będę grał
Opublikowano 3 Czerwca 200916 l Numer 1 na świecie dla mnie był jest i będzie Fallout, może 3 spieprzyli (inna firma) ale teksty bawiące do łez w 2 czy nieprzespany tydzień w tacticsie, ech dla tych wspomnień warto żyć...
Opublikowano 3 Czerwca 200916 l Do Fallout 1 i 2 powstało i powstaje dalej dużo modów, niektóre tworzą wręcz całkiem inną linię fabularną, polecam
Opublikowano 4 Czerwca 200916 l Do F2 w sumie, no i naprawdę duży AWAKEN, na bazie tacticsa, to sumie był taki sub F3 heh. Wszystkie mody połknęła Saga Fallout i wypuściła jako ekstra klasykę.
Opublikowano 5 Czerwca 200916 l Ostatnio tłukę Gears Of War, zniszczona inwazją Ziemia, zajebista jest walka ze stworami wielkości budynków i to, że każdy marines ma 6.0 w bicepsie
Opublikowano 5 Czerwca 200916 l Ciekawe jest też Red Faction. Stare, ale możliwość wyburzania ścian i fajna linia fabularna to wynagradzają.
Kontynuacja tematu. Wypisujecie swoje ulubione gry z jakimi spotkaliście się/ spotkacie w roku 2009.
Night Fight Round 3
PES 09
To moje hity na nowy rok