Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ulubione gry komputerowe [2009]

Opublikowano

Kontynuacja tematu. Wypisujecie swoje ulubione gry z jakimi spotkaliście się/ spotkacie w roku 2009.

Night Fight Round 3

PES 09

To moje hity na nowy rok ;)

Featured Replies

Opublikowano

Fallout 1,2

Baldur's Gate 1,2

Oblivion ( 8) )

Jak w każdym nadchodzącym roku, a począwszy tak od 2005 nie ma żadnej nowej pozycji, która by mnie przyciągnęła do kompa na dłużej niż przeczytanie o niej w gry-online. O ile w ogóle o jakiejś się dowiem.

Opublikowano

Hmm, sporo tego, ale z tych na które czekam to:

Diablo 3

Empire Total War

Pozdrawiam

Opublikowano

Your game is nothing... compared to Starcraft3.

W sumie jedyny temat na jaki czekam. Ale nie jestem jakimś specjalnym maniakiem gier i do weekendowej zabawy wystarczy mi konsola.

Opublikowano

Może ktoś mi doradzi jakieś dobre gry na PS2 (najlepiej dla 2 graczy)?

Opublikowano

Na dwóch graczy to nie wiem, moze Tekken?

Jak ja miałem PS2, to liczyły się praktycznie 3 tytuły:

1. Metal Gear Solid - Snake Eater (gra wszech czasów na PS2)

2. God of War (1 i 2)

3. Silent Hill (2 i The Room)

innych nie pamiętam...

Opublikowano

Tekken i Carbon (nie wiem czy dla dwóch graczy da radę).

Tekken jest niezastąpiony... jeśli trzeba sobie z kobietą 'co nie co wyjaśnić' :P

Opublikowano

Wg. mnie na PS2 najlepsze gry typu Tekken czy Fight Night, no i gierki sportowe np Fifa, albo Fifa Street , można w nie młócić samemu ale ile radości daje dokopanie żywemu rywalowi :mrgreen:

Opublikowano
Your game is nothing... compared to Starcraft3.

Powiedz to Dawn of War 2 :mrgreen:

Opublikowano
Może ktoś mi doradzi jakieś dobre gry na PS2 (najlepiej dla 2 graczy)?

Kombinujesz jak tu Agatę przekonać do zakupu? :wink:

Opublikowano

Nie, już mam. Teraz tylko muszę znaleźć taką grę w kórą z nią wygram :mrgreen:

Opublikowano

To w takim razie tak samo jak moi przedmówcy polecam Tekkena 5 :D

Opublikowano

Sam jestem fanem Tekkena, ale muszę przyznać, że bardziej urzekł mnie Soul Calibur III. Gierka wymiata po prostu, no i ten klimat :) Polecam :)

Opublikowano

'Def Jam' wymiata, nie to jak Xzibitem przekopać Busta Rhymes'a :mrgreen:

Opublikowano

Moim głównym tytułem jest Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots ;]

Nie ma lepszej, a i na długi czas starczy :D

Opublikowano

Na pierwszym miejscu Hitman wszystkie 4 części które znam na pamięć i przeszedłem każdą misje ze statusem silent assasin a w 2 jest to najtrudniejsze.(jestem zboczony na punkcie cichego poruszania jak już niektóży już się przekonali)

Na drugin miejscu Alien vs Predator 2 i dodatek Primal Hunt. (uwielbian Predatorów)

Na trzecim miejscu klasuje się Rome Total War.

Na czwartym Blitzkrieg.

A potem to już Cod wszystkie części, far cry 1 und 2 ,Assasin Cread, Fallout 3

Opublikowano

Gothic 3: Zmierzch Bogów

Jestem zapalonym fanem całej serii Gothic :P

Opublikowano

Wiedźmin - najgenialniejsza gra zeszłego roku

Assassins Creed - druga najgenialniejsza gra zeszłego roku - czekam z niecierpliwością na drugą część.

BiA Hells Highway - pozytywna gierencja

g.

Opublikowano

mmm Lineage2 :) gram w to 5 lat (z przerwami) :P najlepsza gra wszechczasów :)

Opublikowano

Ja wciąż pozostaję wierny modowi do Battlefield 2: Project Reality. Gram w niego od wersji 0.5, więc ponad 2 lata i zupełnie mi się nie znudził.

Różnicą między zwykłym BF2 a PR jest większy nacisk na teamplay (rzadko kto gra samemu), realizm rozgrywki i odwzorowanie prawdziwych armii świata. Oprócz nacji dostępnych w BF2, można pograć Brytolami, Czeczeńcami, Talibami, Rosjanami, USMC, USArmy, "powstańcami", a niedługo dojdzie do tego armia Izraela, Kanady, Niemiec i prawdopodobnie Polski. Zupełnie nowe bronie, a nawet te stare zostały zastąpione lepiej wyteksturowanymi modelami, pojazdy i mapy.

W piątek, 23.01, wychodzi na światło dzienne najnowsza wersja tego moda, 0.85. Zachęcam wszystkich posiadaczy oryginalnego BF2 do spróbowania sił w tym FPSie.

pr085sig.gif

Pozdro!

Opublikowano

Lineage 2. Gram tyle co SlawiX z jednej płytki zaczynaliśmy. Poza tym długo grałem w Call of Duty Modern Warfare Przeszedłem to na każdym poziomie i mi się nie znudziło xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

America's Army, Fallout 2 , Baldur's Gate 2, Planescape Torment, Ace Combat Zero

Opublikowano

Ciekawy tytuł to też Force Unleashed, co prawda nie mogę się do grania na PS przyzwyczaić ale gra robi wrażenie.

Opublikowano

Force Unleashed mnie zawiódł. Spodziewałem się czagoś z większymi fajerwerkami ... ale w sumie i tak jest kozacko (zwłaszcza Vaderem :P ).

Lineage 2/World of Warcraft - Gdyby tak połączył fabułę WoWa i ciut poprawioną grafikę L2 powstał by MMORPEG wszech czasów. A tak obie gierki zabrały mi kilka ładnych lat życia ... w sumie na marne.

Assasins Creed - gierka naprawdę kozacka. Bardzo ładna grafika a wymagań wcale niema ogromnych.

Gothic 3 - wg mnie największa porażka serii Gothic w ogóle. A i te wymagania ... Nie dziękuję.

GTA4 - ocena bardzo pozytywna głównie ze względu na grafikę i możliwości znane z GTA :P Niestety po pewnym czasie się mocno przejada i nudzi.

Soul Calibur 3 - Świetny motyw "strategiczny" :D W kilka osób naprawdę fajna zabawa na całe godziny ;P

Mafia - Mistrzyni gier w ogóle. Te dźwięki, te tekstury ... GTA4 teraz nie wygląda tak przyjemnie jak Mafia kiedyś. No i to piękne przesłanie całej gry. Aż się łezka gdzieś tam w oku kręci jak przechodzę ją kolejny i kolejny raz.

Prawie cała seria Need For Speed

Underground - lider nocnych ścigałek z tuningiem bryczek

Underground 2 - jeszcze więcej możliwości tuningu

Most Wanted - niezapomniane pościgi policyjne i coraz lepsza grafika

Carbon - ciut przecukierkowany świat, za to Drift całkiem całkiem

Pro Street - najlepsza z serii ścigałek ever (bezdyskusyjnie :P )

Undercover - świetna grafika i powrót na ulicę. Dużo bryczek.

Jak na razie tyle. (Pewnie i tak za dużo xD)

Opublikowano

GTA 4 - Niko rządzi światem :)

BF2 - polecam z joystickiem polatać śmigłowcami, bajka :) Z dobrym strzelcem na pokładzie śmigłowiec staje się najgroźniejszą bronią pola walki, o ile wcześniej potrenujemy latanie :D

Opublikowano

Bf2 (+dodatki)

GTA4

Far Cry 2

Burnout Paradise

World in Conflict

...

Praktycznie wszystko co nowe i dobre ;)

Opublikowano

Ostatnio Pozytywnie zaskoczyła (oślepiła) mnie gra X-Blades , kuso odziana bohaterka z dwoma Gunbladami w dłoniach kontra tabuny rożnej maści potworków wszystko w klimacie Anime a wysmażone przez Rosjan do tego dochodzi jeszcze pakowane kilogramami oczojebne odblaski i mamy RADZIECKI HIT.

Opublikowano

Wilku na ps2 gran turismo 4 ta gra mnie tak wciągneła że przez rok grałem 24/h (prawie ;p) zorałem aż płyte i po 3 latach cały czas za nią tęsknie .

700fur i jazda na dwóch bajka nad bajkami ;]

a tak to

Beefik 2 od czasu do czasu

ST battlefront

NFS

porshe <najlepszy nfs

Prostreet

fable zapomniane opowiesci

i wiele innych czekam na nowego kompa by pograć w far cry 2 :roll:

Ale większość czasu marnuje przed Paint'em ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

FEAR 2 rządzi

Opublikowano

OPF ... nawet teraz miło powspominać czasy spędzone w trybie co-op.

Dunegon Siege, a dokładniej kurczakowe lochy i Colonel McChicken - ciekawe czy ktoś z Was tam zabrnął o ile grał w DS :wink:

Opublikowano

Popieram Radziasa.. :mrgreen: F.E.A.R. 2 to super gierka ale ja dokładam Crysis Warhead bo grafika tam jest piękna... :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam

FEAR2 slyszlem ze multi niema wiec nawet nie probowalem, a wiec zostaje przy FEAR COMBAT w sieci miodzio gra single obojetnie co to by nie bylo jest do bani i inteligencja komputera slaba

pozdrawiam

/Edit by Retal: W sumie to cały post do wywalenia, ale wtedy nie miałbym gdzie dać ostrzeżenia, więc cały koloruję PISZ PO POLSKU !!!

Opublikowano

Jeśli chodzi o gry związane z tematyką wojenną, militarną itp. to:

OFP, Ghost Recon Adwaced Warfighter 2, R6: RAVEN SHIELD, Call Of Duty Modern Warfare, Battlefield 2, Delta Force.

OFP 2 Dragon Rising które wyjdzie w tym roku (jesień?) będzie jeszcze najlepszym symulatorem żołnierza jaki dotychczas się pojawił. :)

Poza ww. grami to :

GTA4, X-MEN: WOLVERINE, Assasins Creed, Counter Strike :D i wiele więcej ;P

Opublikowano

tak jak OFP2

ale warto czekać i będzie w co pograć.. wkońcu sensowne tytuły :D

Opublikowano

To więc dodaje jeszcze slalkiera czystawe niebo :D

Świetna gra wciąga ma OGROMNY KLIMAT!!! krótką niestety fabułę ale z misjami dodatkowymi i wojnami frakcji przedłuższa całą grę ;]

Ma parę błędów fakt ale są na nie rozwiązania ;)

trzeba dodać także, to co my lubimy , TUNING ! tak pełen tuning karabinów wizualny może nie jest tak rozbudowany jak ASG ;) ale cieszy, ponieważ w tej grze ważne jest zgranie gracza z bronią.

Mógłbym tak dłuuugo męczyć klikawkę o tej grze ale powiem wam, "zagrajcie i zobaczcie"

A na Far Cry 2 zawiodłem się.

Opublikowano

1.Lineage 2

2.Call of duty 1,2,4,i oczekuje na 6

3.Pes 09 i fifa09

4.DOW i DOW2

5.Warcraf 3

6.Warhammer Online

7.DemiGod

8.Battlefield 2 i Battlefield Heroes

9.I teraz najlepsza gra na którą czekam to Star Wars The Old republik

10.Star Wars Knight the Old republik 1 i 2

to wszystkie gry w które uwielbiam grać i 2 w które będę grał

Opublikowano

Numer 1 na świecie dla mnie był jest i będzie Fallout, może 3 spieprzyli (inna firma) ale teksty bawiące do łez w 2 czy nieprzespany tydzień w tacticsie, ech dla tych wspomnień warto żyć...

Opublikowano

Do Fallout 1 i 2 powstało i powstaje dalej dużo modów, niektóre tworzą wręcz całkiem inną linię fabularną, polecam :)

Opublikowano

Do F2 w sumie, no i naprawdę duży AWAKEN, na bazie tacticsa, to sumie był taki sub F3 heh. Wszystkie mody połknęła Saga Fallout i wypuściła jako ekstra klasykę.

Opublikowano

half life 2- zajebisty klimat :twisted:

Opublikowano
half life 2- zajebisty klimat :twisted:

i ta muzyka :twisted:

Opublikowano

Ostatnio tłukę Gears Of War, zniszczona inwazją Ziemia, zajebista jest walka ze stworami wielkości budynków i to, że każdy marines ma 6.0 w bicepsie ;)

Opublikowano

Ciekawe jest też Red Faction. Stare, ale możliwość wyburzania ścian i fajna linia fabularna to wynagradzają.