Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bungee

Opublikowano

Nie wiem czy dobry temat w dobrym dziale. Jak nie to proszę moda o przeniesienie :). Mam pytanie. Kto wie gdzie można w KP skoczyć na bungee? I jak wiecie to w jakich cenach? :) z góry dzięki za info :)

Featured Replies

Opublikowano

Nie lepiej ze spadochronem?

Koszt zazwyczaj koło 100 zł, szukaj na większych imprezach ;) - stałego miejsca w kuj-pomie nie spotkałem jeszcze.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za info... ogólnie chodziło mi o stałe miejsce... po prostu jest we mnie potrzeba zrobienia czegoś głupiego czy nieodpowiedzialnego czy jak to inaczej nazwać :) co do spadochronu to myślałem o tym, ale nie wiem jaki jest koszt :) Jak można jeszcze na to odpowiedzieć... jaki koszt i gdzie? To będę bardzo wdzięczny :)

Opublikowano
jest we mnie potrzeba zrobienia czegoś głupiego czy nieodpowiedzialnego czy jak to inaczej nazwać

Wypij jednego-dwa kelerisy + komandosa. :mrgreen:

Opublikowano

O skoki spadochronowe to wal do najbliższych aeroklubów. Koszt to poniżej tysiąca za kurs z 3 skokami.

Opublikowano
... po prostu jest we mnie potrzeba zrobienia czegoś głupiego czy nieodpowiedzialnego czy jak to inaczej nazwać

Sowa... masz zakaz używania replik airsoftowych przez 12 m-cy... Sąd zakończył postępowanie ;-)

Zakaz może zostać cofnięty jeśli przyniesiesz zaświadczenie od psychiatry, że Ci przeszło, albo podjąłeś leczenie...

Opublikowano
  • Autor

Tak ładnie ujęte :), ale nie macie się czego obawiać ;) nie mam zamiaru nikogo uszkodzić :P może prócz siebie. Nie no żart... po prostu coś szalonego trzeba zrobić.

Opublikowano

To idz na mecz Zawiszy , stań między kibolami i wyciągnij szalik Poloni Bydgoszcz albo jakiegoś zespopłu z Torunia . Spełnisz swoje marzenie o szalonej przygodzie a kibole zawiszy szybko Cię uleczą z szalonych pomysłów :)

Ja bym na twoim miejscu poszedł na skoki spadochronowe .

Opublikowano

masz pw

Opublikowano
  • Autor

Ok dziękuję tym co odpowiedzieli :) Temat do zamknięcia... co do meczu Zawiszy... mówiąc, że chcę zrobić coś głupiego nie mam na myśli zabicia się :) A meczów mam dość po ostatnim... za samo to, że szedłem obok stadionu bez zamiaru wejścia na mecz zostałem potraktowany jak kibol i spisany...

Opublikowano

Straszne... Na pewno do teraz budzisz się w nocy z płaczem.

Opublikowano

No bo wygląda jak kibol, wystarczy na szalik spojrzeć... ;-) Sowa bez obrazy, to są żarty, ale może spróbój najpierw w Wesołym Miasteczku, tam są takie karuzele, że od patrzenia z boku robi się niedobrze... a szanse, że przeżyjesz ten eksperyment są znacznie większe...;-)

Opublikowano

A próbowałeś " Adrenalina a'la pasztet zajęczy?"

Idz na miasto, znajdź najbrzydsza laskę

i zajmij się nia tak, aż pasztet zajęczy :)

Później przy obiedzie u jej rodziców

powiedz że masz ejc i nie użyłeś gumków.

[ działa za kazdym razem ]

Nie próbój tego w domu, chyba że jestes kaskaderem

:) z cyklu nowel " wyrywanie lachonów cz. 15- sposób na pasztet Zajęczy"

Edytowane przez Gość

Opublikowano
  • Autor

Co do wesołego miasteczka to spędziłem cały dzień w Hyde Parku i wrażenia były super. Od patrzenia nie było mi nic... może od wejścia na co niektóre :P a i nie, że się chwalę po prostu wyjaśniam. Napiszę drugi raz, że temat do zamknięcia :)