Opublikowano 8 Czerwca 201015 l Pany, zamawiam jutro wieczorem tranzystorki FET na TME. Ktoś potrzebuje? cena dość fajnego to koszt koło 5zeta + udział w kosztach przesyłki :mrgreen: Tranzystorki mają godnej firmy więc lipy nie ma i nie są to chinole, a taki tranzystorek FET przydaje się, jak ktoś chce mieć instalację z mosfetem
Opublikowano 8 Czerwca 201015 l Autor Spoko, Ace bywa prawie co tydzień w Bydgostii, więc to żaden problem ;-)
Opublikowano 8 Czerwca 201015 l Prawda, no ale żebyśmy się w lato musieli "po cywilu" umawiać to już szok...
Opublikowano 8 Czerwca 201015 l Jou Dżopu weź mi ze 4 sztuki IRF1404PBF (te co zawsze ). Kaskę Ci poleję na konto jak mi powiesz ile. Ale to się już na GG dogadamy.
Opublikowano 9 Czerwca 201015 l Autor Podsumowując: Kuba - dał mi info na PW Pain - IRF1404 - 1sztuka Stona - IRF1404 - 2sztuki Major - IRF1404 - 4sztuki Dla Młodego do guna - IRF1404 - 1sztuka to wszystko. zamawiam.szczegóły płatności i odbioru via PW . ------------------------------ zamówione
Pany, zamawiam jutro wieczorem tranzystorki FET na TME.
Ktoś potrzebuje?
cena dość fajnego to koszt koło 5zeta + udział w kosztach przesyłki
:mrgreen:
Tranzystorki mają godnej firmy więc lipy nie ma i nie są to chinole, a taki tranzystorek FET przydaje się, jak ktoś chce mieć instalację z mosfetem