Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spust do l96 wella

Opublikowano

witam poszukuje mechanizmu spustowego najlepiej mocniejszego niż ten stockowy rozkręciłem replikę a cały mechanizm ledwie się trzymał na jednej śrubie:!:

Featured Replies

Opublikowano

Mieć to mam.. ale za 300zł.

Ew. Poxilina, klej i do roboty!!

Opublikowano
  • Autor

hmmm 300 tyle aktualnie nie mam ale może w niedalekiej przyszłości a wzmacniany czy normalny bo klejenie to na zbyt długo nie wystarczy a i właśnie jeśli chodzi o wzmocnienie repliki bo osiągi trochę mnie nie zadowalają jak patrzyłem jest sporo części do aps 96 ale są drogie to czy można było by coś z kombinować taniej albo z odzysku hehe

Opublikowano

Czasami na WMASG ktoś sprzedaje stockowy:(. Ale L96 mają to do siebie, że by się nie psuły trzeba wydać 400zł. A potem już tylko osiągi polepszać..

Opublikowano
  • Autor

hmmm no ja widziałem wzmacniany do aps 96 za 500 ale do wella jeszcze żadnego nie znalazłem

Opublikowano
hmmm 300 tyle aktualnie nie mam ale może w niedalekiej przyszłości a wzmacniany czy normalny bo klejenie to na zbyt długo nie wystarczy a i właśnie jeśli chodzi o wzmocnienie repliki bo osiągi trochę mnie nie zadowalają jak patrzyłem jest sporo części do aps 96 ale są drogie to czy można było by coś z kombinować taniej albo z odzysku hehe

Tyle informacji w jednym zdaniu, nic tylko pogratulować :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

dzięki temat zamkniety

Opublikowano

Takie teksty to raczej moderator wpisuje. Kolego pisz po polsku, używaj znaków interpunkcyjnych i polskich liter. "hehe" tu nijak nie pasuje...