Opublikowano 19 Maja 201015 l witam poszukuje mechanizmu spustowego najlepiej mocniejszego niż ten stockowy rozkręciłem replikę a cały mechanizm ledwie się trzymał na jednej śrubie:!:
Opublikowano 19 Maja 201015 l Autor hmmm 300 tyle aktualnie nie mam ale może w niedalekiej przyszłości a wzmacniany czy normalny bo klejenie to na zbyt długo nie wystarczy a i właśnie jeśli chodzi o wzmocnienie repliki bo osiągi trochę mnie nie zadowalają jak patrzyłem jest sporo części do aps 96 ale są drogie to czy można było by coś z kombinować taniej albo z odzysku hehe
Opublikowano 19 Maja 201015 l Czasami na WMASG ktoś sprzedaje stockowy:(. Ale L96 mają to do siebie, że by się nie psuły trzeba wydać 400zł. A potem już tylko osiągi polepszać..
Opublikowano 19 Maja 201015 l Autor hmmm no ja widziałem wzmacniany do aps 96 za 500 ale do wella jeszcze żadnego nie znalazłem
Opublikowano 19 Maja 201015 l hmmm 300 tyle aktualnie nie mam ale może w niedalekiej przyszłości a wzmacniany czy normalny bo klejenie to na zbyt długo nie wystarczy a i właśnie jeśli chodzi o wzmocnienie repliki bo osiągi trochę mnie nie zadowalają jak patrzyłem jest sporo części do aps 96 ale są drogie to czy można było by coś z kombinować taniej albo z odzysku hehe Tyle informacji w jednym zdaniu, nic tylko pogratulować :mrgreen:
Opublikowano 19 Maja 201015 l Takie teksty to raczej moderator wpisuje. Kolego pisz po polsku, używaj znaków interpunkcyjnych i polskich liter. "hehe" tu nijak nie pasuje...
witam poszukuje mechanizmu spustowego najlepiej mocniejszego niż ten stockowy rozkręciłem replikę a cały mechanizm ledwie się trzymał na jednej śrubie:!: