Opublikowano 25 Października 20205 l Miejsce: Toruń / TBA Format gry: Larp 8h Data: II/III Kwartał 2021 TBa Limit miejsc in game: 30 Wiek: 18+ Gra będzie odpłatna.
Opublikowano 28 Października 20205 l 1) Elo wszystkim. Miło tu być po yyy 3 latach! 2) Pitas - popieram totalnie, to jest piękne, co planujesz! Gdy w Toruniu zapłoną ognie, Bydgoszcz odpowie. 3) Tylko, że nie wiem, czy się uda. W połowie 2021 to potencjalnie będziemy mieć zwłoki wrzucane do dołów na Torbydzie i posypywane wapnem. Może po zimie ruszy temat szczepień obowiązkowych, ale pewnie nie. Może warto założyć z góry wariant B - mini-larpa rozgrywanego na powietrzu, na małą liczbę osób. Hej, można nawet przewidzieć coś w klimatach biohazard/the last of us/28 dni później, żeby utrzymać dystans społeczny.
Opublikowano 29 Października 20205 l Jak tak dalej pójdzie to niedługo nasze normalne życie będzie Larpem 😂 a tak na serio to pomysł świetny, mam tylko nadzieję, że ta cała nagonka się skończy i będziemy mogli się normalnie bawić.
Opublikowano 11 Listopada 20205 l Do roboty się Retal weź, a nie OP1... Jak coś to ja będę! Przytaszczę swoje tluste dupsko do tego śmiesznego miasteczka pod Bydgoszczą
Opublikowano 11 Listopada 20205 l 2 godziny temu, Retal napisał: Wejście do reaktora w OP1 i masce z filtrem A reaktorem będzie toitoi? ja się na razie nie afiszuje. Zobaczymy co będzie za pół roku. Ale byłoby fajnie wjechać na jakąś imprezę po kilku latach .
Opublikowano 12 Listopada 20205 l Autor 9 godzin temu, Vespi napisał: A reaktorem będzie toitoi? Reaktorem będzie reaktor. Pic related W tym momencie pragnę zaznaczyć że gra według zamysłu będzie w 95% LARPem. Może bardziej w klimatach Metro niż Stalker, ale na pewno ruskie post-apo z mutkami Na tą chwilę przygotowana jest lista ok. 85 zadań dla graczy. Dodajmy że teren gry będzie całkowicie legalny, z parkingiem oraz zapleczem sanitarnym.
Miejsce: Toruń / TBA
Format gry: Larp 8h
Data: II/III Kwartał 2021 TBa
Limit miejsc in game: 30
Gra będzie odpłatna.