Opublikowano 14 Kwietnia 20178 l https://www.facebook.com/events/1432672270087389/ Takie oto manewry robią nie skłócający i prawilni obrońcy środowiska
Opublikowano 6 Maja 20178 l 7 godzin temu, arthem napisał: Kiedyś też tak myślałem i mówiłem, ostrzegali, nie wierzyłem. Minęło trochę czasu i jednak okazuje się że mieli rację. Napiszę tak, swoje filozofie pozostaw dla siebie. Z tego co się dowiedziałem, usunięto Cię z grupy zamkniętej BOA za pomówienia oparte na niepamięci do czego sam się tutaj przyznaleś. Zostałeś jako jedyny z twojej grupy OSA wyeliminowany z BOA zamkniętej grupy. Podciągasz swój ból odbytu pod całą twoją grupę, natomiast członkowie grupy OSA nadal przyjeżdżają na manewry BOA,. więc pisz odnośnie twojej osoby, a nie twojej grupy. Generalnie to trochę jęczysz. Kogo interesują twoje żale, nawet członkowie twojej grupy przyjeżdżają na manewry BOA i dobrze się bawią. Edytowane 6 Maja 20178 l przez Czesław
Opublikowano 6 Maja 20178 l I tym oto sposobem, mamy już niemal stuprocentową pewność, że Czesław to tak na prawdę kolejne wcielenie Mieczysława Coś za dużo wiesz Czesiu ;). Dorośnij i nie baw się w zakładanie fejkowych kont, ani tu, ani na portalach randkowych, bo nie przystoi Pozdrawiam i tym miłym akcentem kończę dyskusje w temacie, co chciałem wiedzieć, już wiem, Mieczesław jak zwykle dał się sprowokować ;).
Opublikowano 6 Maja 20178 l 7 minut temu, arthem napisał: I tym oto sposobem, mamy już niemal stuprocentową pewność, że Czesław to tak na prawdę kolejne wcielenie Mieczysława Coś za dużo wiesz Czesiu ;). Dorośnij i nie baw się w zakładanie fejkowych kont, ani tu, ani na portalach randkowych, bo nie przystoi Pozdrawiam i tym miłym akcentem kończę dyskusje w temacie, co chciałem wiedzieć, już wiem, Mieczesław jak zwykle dał się sprowokować ;). Masz jakąś fobię? Proponuję wizytę u specjalisty. Człowieku jesteś niesamowity. Edytowane 6 Maja 20178 l przez Czesław
Opublikowano 6 Maja 20178 l Kolego Mie-Czeslaw tu jest kp. Interesuje nas co sie dzieje tu na kp, a nie na grupie fejsbukowej BOA. Btw dziekuje za usuniecie zaproszenia na Silver Wing 4 z grupy BOA (w ciągu 5 min od zamieszczenia). Szkoda, ze nie skorzystales z zaproszenia. Ominęła Ciebie wymiana kilogramów kompozytu. Czołem. Edytowane 6 Maja 20178 l przez Paulus
Opublikowano 6 Maja 20178 l 12 minut temu, Paulus napisał: Kolego Mie-Czeslaw tu jest kp. Interesuje nas co sie dzieje tu na kp, a nie na grupie fejsbukowej BOA. Btw dziekuje za usuniecie zaproszenia na Silver Wing 4 z grupy BOA (w ciągu 5 min od zamieszczenia). Szkoda, ze nie skorzystales z zaproszenia. Ominęła Ciebie wymiana kilogramów kompozytu. Czołem. Rozumiem twoją troskę o to forum, jednak temat nie został zapoczątkowany przeze mnie. Proponuję się zwrócić do autora postu. Ja tylko odpowiadam za siebie.
Opublikowano 6 Maja 20178 l Mieczesław, a za co wywaliliście Rutka? To ten, który facet organizował manewry ersoft bydgoszcz - boa. Ba, nawet by nie było kwasów Mietek miał być ze mną w jednej drużynie (co mi akurat pasowało) ... ale ponoć coś wam wypadło i nikt z waszych się nie stawił (spoko, grypa, auto, inna impreza, nie mam pojęcia, szkoda było, bo gra była świetna). Niby potem go przywróciliście i znowu coś go usunęło.... * Pisałem z Rutkiem i się zastanawiał, czemu jest znowu wymazany z grupy BOA. Miałem się spytać. Mógłbyś oficjalnie wyjaśnić stanowisko moderacji, skoro wiemy, że Arthem ma bana za "pomówienia oparte na niepamięci"? Edytowane 6 Maja 20178 l przez Mikadorus [Obliterators]
Opublikowano 6 Maja 20178 l myśle że boa powinno organizować miesięcznice zbanowania Mietka z kp... najlepiej przed jakimś pomnikiem upamiętniającym....
Opublikowano 7 Maja 20178 l 15 godzin temu, Paulus napisał: Kolego Mie-Czeslaw tu jest kp. Interesuje nas co sie dzieje tu na kp, a nie na grupie fejsbukowej BOA. Btw dziekuje za usuniecie zaproszenia na Silver Wing 4 z grupy BOA (w ciągu 5 min od zamieszczenia). Szkoda, ze nie skorzystales z zaproszenia. Ominęła Ciebie wymiana kilogramów kompozytu. Czołem. I nawet grill był, a do niego wiadomo co - kiełbaska
Opublikowano 7 Maja 20178 l Dnia 6.05.2017 o 22:38, Paulus napisał: Kolego Mie-Czeslaw tu jest kp. Interesuje nas co sie dzieje tu na kp, a nie na grupie fejsbukowej BOA. Btw dziekuje za usuniecie zaproszenia na Silver Wing 4 z grupy BOA (w ciągu 5 min od zamieszczenia). Szkoda, ze nie skorzystales z zaproszenia. Ominęła Ciebie wymiana kilogramów kompozytu. Czołem. Ten wpis powinieneś zaadresować do autora tematu. Ja nie wkleiłem informacji z tego wydarzenia w grupie BOA, więc nie do mnie z tym tekstem. Kurde, jak trudno rzeczowo i na temat pisać komentarze przychodzi co niektórym. No ale co zrobić.
https://www.facebook.com/events/1432672270087389/
Takie oto manewry robią nie skłócający i prawilni obrońcy środowiska