Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zachem 30.04 polowanie na JarkaM

Featured Replies

Opublikowano
7 godzin temu, arthem napisał:

Kiedyś też tak myślałem i mówiłem, ostrzegali, nie wierzyłem. Minęło trochę czasu i jednak okazuje się że mieli rację.

Napiszę tak, swoje filozofie pozostaw dla siebie. Z tego co się dowiedziałem, usunięto Cię z grupy zamkniętej BOA za pomówienia oparte na niepamięci do czego sam się tutaj przyznaleś.  Zostałeś jako jedyny z twojej grupy OSA wyeliminowany z BOA zamkniętej grupy. Podciągasz swój ból odbytu pod całą twoją grupę, natomiast członkowie grupy OSA nadal przyjeżdżają na manewry BOA,. więc pisz odnośnie twojej osoby, a nie twojej grupy. Generalnie to trochę jęczysz. Kogo interesują twoje żale, nawet członkowie twojej grupy przyjeżdżają na manewry BOA i dobrze się bawią.

Edytowane przez Czesław

Opublikowano

I tym oto sposobem, mamy już niemal stuprocentową pewność, że Czesław to tak na prawdę kolejne wcielenie Mieczysława ;) Coś za dużo wiesz Czesiu ;). Dorośnij i nie baw się w zakładanie fejkowych kont, ani tu, ani na portalach randkowych, bo nie przystoi ;) Pozdrawiam i tym miłym akcentem kończę dyskusje w temacie, co chciałem wiedzieć, już wiem, Mieczesław jak zwykle dał się sprowokować ;). 

Opublikowano
7 minut temu, arthem napisał:

I tym oto sposobem, mamy już niemal stuprocentową pewność, że Czesław to tak na prawdę kolejne wcielenie Mieczysława ;) Coś za dużo wiesz Czesiu ;). Dorośnij i nie baw się w zakładanie fejkowych kont, ani tu, ani na portalach randkowych, bo nie przystoi ;) Pozdrawiam i tym miłym akcentem kończę dyskusje w temacie, co chciałem wiedzieć, już wiem, Mieczesław jak zwykle dał się sprowokować ;). 

Masz jakąś fobię? Proponuję wizytę u specjalisty. Człowieku jesteś niesamowity.

Edytowane przez Czesław

Opublikowano

Kolego Mie-Czeslaw tu jest kp. Interesuje nas co sie dzieje tu na kp, a nie na grupie fejsbukowej BOA. Btw dziekuje za usuniecie zaproszenia na Silver Wing 4 z grupy BOA (w ciągu 5 min od zamieszczenia). Szkoda, ze nie skorzystales z zaproszenia. Ominęła Ciebie wymiana kilogramów kompozytu. Czołem.

Edytowane przez Paulus

Opublikowano
12 minut temu, Paulus napisał:

Kolego Mie-Czeslaw tu jest kp. Interesuje nas co sie dzieje tu na kp, a nie na grupie fejsbukowej BOA. Btw dziekuje za usuniecie zaproszenia na Silver Wing 4 z grupy BOA (w ciągu 5 min od zamieszczenia). Szkoda, ze nie skorzystales z zaproszenia. Ominęła Ciebie wymiana kilogramów kompozytu. Czołem.

Rozumiem twoją troskę o to forum, jednak temat nie został zapoczątkowany przeze mnie. Proponuję się zwrócić do autora postu. Ja tylko odpowiadam za siebie.

Opublikowano

Mieczesław, a za co wywaliliście Rutka?

To ten, który facet organizował manewry ersoft bydgoszcz - boa.  Ba, nawet by nie było kwasów Mietek miał być ze mną w jednej drużynie (co mi akurat pasowało) ... ale ponoć coś wam wypadło i nikt z waszych się nie stawił (spoko, grypa, auto, inna impreza, nie mam pojęcia, szkoda było, bo gra była świetna).

Niby potem go przywróciliście i znowu coś go usunęło....

* Pisałem z Rutkiem i się zastanawiał, czemu jest znowu wymazany z grupy BOA.  Miałem się spytać. Mógłbyś oficjalnie wyjaśnić stanowisko moderacji, skoro wiemy, że Arthem ma bana za "pomówienia oparte na niepamięci"?

Edytowane przez Mikadorus [Obliterators]

Opublikowano

myśle że boa powinno organizować miesięcznice zbanowania Mietka z kp... najlepiej przed jakimś pomnikiem upamiętniającym.... 

Opublikowano
15 godzin temu, Paulus napisał:

I nawet grill był, a do niego wiadomo co - kiełbaska

;)

Opublikowano
Dnia 6.05.2017 o 22:38, Paulus napisał:

Ten wpis powinieneś zaadresować do autora tematu. Ja nie wkleiłem informacji z tego wydarzenia w grupie BOA, więc nie do mnie z tym tekstem. Kurde, jak trudno rzeczowo i na temat pisać komentarze przychodzi co niektórym. No ale co zrobić.