- Odpowiedzi 113
- Wyświetleń 3,1 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
Popularne dni
Most Popular Posts
-
Każda dyskusja o bezpieczeństwie nie jest niedorzeczna. Idąc takimi wywodami można przyjąć, że przecież istnieją zbroje płytowe, więc walmy do siebie z wiatrówek. Limity mocy r
-
Po raz kolejny przytoczę odpowiedź mojego koleżki z teamu (Kazek) gdy dopiero wgryzałem się w ASG i spytałem jak często bywają urazy. Odpowiedział, 'rzadko, bo z debilami się nie strzelamy'. Ot cała p
-
Różne głosy padają w dyskusji, ale trzeba zdać sobie sprawę z pewnej generalnej zasady, której nie ominiemy ani nie możemy odwracać. Bierze się odpowiedzialność za własne czyny. Używasz niebezpieczneg
Witajcie,
Kiedy czytam zasady i limity na zdecydowanej większości manewrów, okazuje się że większość ma wiele części wspólnych, np. limity FPS...
Począwszy od simów: CCS, MCS, KPCS ale także jebanek.
Wystarczy zerknąć w dziale MANEWRY i przejrzeć parę postów a okazuje się, że właściwie wszystkie, uwzględniają limity FPS
Warszawski stock, czy od niedawna kujawsko-pomorski stock i szeroko pojęty wyścig zbrojeń zaczyna być coraz bardziej niebezpieczny.
Ten kto stracił zęba, miał kulkę w policzku :-) na pewno jest w stanie zrozumieć powody dla których chcę rozpocząć tę dyskusję.
Zamiast pisać o limitach przy każdym poście, może ustalilibyśmy limity FPS, spójne dla KPASG, żeby każdy kto w perspektywie czasu marzy o jakimś tuningu, wiedział gdzie jest OK a gdzie już nie...
Poza tym chodzi o to, żeby kiedy pojawia się ktoś mniej odpowiedzialny, nie usprawiedliwiał się, że nie ma limitów....i dlatego z 10m w trybie AUTO strzela z repliki mającej 470FPS...
Co wy na to?
Najczęstsze limity jakie zauważyłem to:
do 350FPS - CQB (czasem ktoś dodaje, że nie strzela się w odległości do 5m), tryb FULL AUTO
do 450FPS - poza budynkami (strzelanie dozwolone od 10m od przeciwnika), tryb FULL AUTO
pow. 450FPS - tylko SINGLE FIRE (strzelanie TYLKO pow. 15m od przeciwnik)
to tylko jakieś wskazanie do dyskusji, do której zachęcam.
Pozdrawiam
Edytowane przez rav