Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Od czego zacząć - przyjść na strzelankę czy poszukać instruktora z licencją?

Opublikowano

Witajcie. Czy dla zielonego w temacie ASG lepiej będzie przyjść na strzelankę, żeby się rozeznać w temacie i obejrzeć jak to wygląda z bliska czy może lepiej postawić na instruktora ASG z licencją/certyfikatem? [...]

Featured Replies

Opublikowano

Przyjdź na strzelankę nawet bez sprzętu. Ktoś napewno da Ci pomacać sprzęt i odpowie na wszystkie Twoje pytania.

Edytowane przez Zet

Opublikowano

Pitas, człowiek podsuwa Ci tu pomysł na życie, a Ty co? Jak widać jest zapotrzebowanie, to zrób licencję i zostań instruktorem certyfikowanym. Licencję ja Ci wystawię. Możesz co roku odnawiać za drobną opłatą ofkors :D

A co do tematu kolega Zet dobrze radzi. Zacząłeś dobrze, tematem na forum. Zobacz kto odpisuje i gdzie zapisze się na strzelankę. Przyjdź, przywitaj się, pogadaj. Weź okulary ochronne, to i może nawet coś podziałasz, zdjęcia porobisz.

Opublikowano
  • Autor

W stanach i w UK z tego co można znaleźć w necie to wydają licencje i certyfikaty instruktorom zajmującym się właśnie ASG, w Polsce standardowo nie a pewnie wielu graczy mogłoby się o nią ubiegać, tak czy inaczej dzięki za informację i porady :)

Opublikowano

Najlepszym instruktorem będą współtowarzysze na strzelance. Jak dostaniesz po łbie za myślenie o zdjęciu okularów ochronnych, albo brak kamizelki, czy brak fair play to zapamiętasz lepiej niż gdybyś sobie nad łóżkiem certyfikat powiesił.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Dnia 22.12.2016 o 14:25, cieplik napisał:

W stanach i w UK z tego co można znaleźć w necie to wydają licencje i certyfikaty instruktorom zajmującym się właśnie ASG, w Polsce standardowo nie a pewnie wielu graczy mogłoby się o nią ubiegać, tak czy inaczej dzięki za informację i porady :)

Witamy w naszym radosnym ciemnogrodzie... xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Albo zrób jeszcze inaczej, ogarnij kiedy będzie jakaś strzelanka w twoich okolicach, pogadaj z kilkoma ludźmi, wiele osób posiada repliki zapasowe, może za niewielką opłatą (czytaj: dobra flaszka) ktoś ci coś pożyczy i sobie pobiegasz i zobaczysz sam jak to jest - Sposób polecam, wciągnąłem tak już 2 ludzi, i na kolejny "sezon" mam jeszcze paru chętnych.

Mam nadzieje że pomogłem :)