Opublikowano 13 Listopada 20169 l Moj altwrnatywny hand madeowy patent dla Mlodych Wilkow zamiast noszenia kamzy.
Opublikowano 13 Listopada 20169 l Fajny patent - ja zrobiłem podobną kieszeń na kamizelkę na udo. Dodatkowo ma kieszonkę na kartę ran z językiem do szybkiego wyciagania.
Opublikowano 13 Listopada 20169 l Znany patent, ale bardzo dobry, poręczny i przede wszystkim taktyczny
Opublikowano 13 Listopada 20169 l jak by to było podszyte rzepem - można by to przepinać do munduru na ramię lub na adminie na kamizelce - zależnie co nosisz....
Opublikowano 13 Listopada 20169 l Autor Znany ale ciezko dostepny w sklepach. TG mial w gratisie do zakupow ale zdaje sie ze nie osiagalny do kupna od jakiegos czasu.
Opublikowano 13 Listopada 20169 l Pomijam chore ceny takiego ustrojstwa - Husar chyba sobie życzy za takie cacko koło 50 zł ; )
Opublikowano 13 Listopada 20169 l Fajne. Aczkolwiek, jako jedni z pierwszych w kraju ustaliliśmy lata temu, że na imprezie organizowanej przez KPASG, obowiązuje kamizelka odblaskowa. Tego się trzymajmy ;-) Cytuj 2.5. Obowiązkiem uczestnika imprezy jest posiadanie kamizelki odblaskowej służącej do oznaczenia się jako trafiony. PS. Może znajdziesz jakiś patent na zrobienie tego z całą kamzą? :-) Pozdr
Opublikowano 13 Listopada 20169 l RAV, myślę że na pierwsze oznaczenie się żeby już nie poprawiali - wystarczy
Opublikowano 14 Listopada 20169 l Autor Ale to jest kaza odblaskowa, popruta z taśm, lamówek i pocięta na nieco mniejsze kawałki! Myślałem o rzepie, ale nie wiem jak to zadziałałoby w przypadku przedzierania się przez zarośla. A la "Molle" chyba nieoc bardziej uniwersalne mocowanie, wydaje się być pewniejsze. Kamizelka sama w sobie w kieszeni spodni czy bluzy od mundury strasznie wkurza bo zajmuje sporo miejsca. Trzymanie jej w plecaku, w pouch'u czy czymkolwiek z tyłu mija się z celem, ciężko ją wyciagnąć i schować. Nie testowaliśmy patentu jeszcze na żadnej imprezie (nici i maszyna jeszcze ciepłe), ale wierze, że zdadzą egzamin. Ostatnio widziałem człowieka z kurtką przeciwdeszczowa PCV zamiast kamizelki, nikt się nie czepiał, chociaż czasem wyglądało to jakby na grzyby przyjechał a nie na asg;)
Moj altwrnatywny hand madeowy patent dla Mlodych Wilkow zamiast noszenia kamzy.