Opublikowano 9 Czerwca 20169 l Wczoraj w Wawie była manifestacja przeciwko używaniu tzw broni elektromagnetycznej. http://stopzet.org/ Ciężko mi w to uwierzyć. Chyba jakaś ściema.
Opublikowano 9 Czerwca 20169 l Piana powiedz, że to twój jakiś długo opracowywany troll, bo nie wyrobię normalnie
Opublikowano 9 Czerwca 20169 l Piana troluj sobie ile chcesz. W asg i tak jestes cienias, a fragi masz tylko jak jesteś na UAZ'ie do którego nie można strzelać. . ------------------------------ + Nie mniej jednak przyznam, że jestem trochę pod wrażeniem. Musiało Cie nieźle spedalić skoro myślisz o mnie tyle, że w wolnym czasie wpisujesz mój nick w neta i patrzysz co wyjdzie. Edytowane 9 Czerwca 20169 l przez Gość
Opublikowano 9 Czerwca 20169 l https://www.facebook.com/NewsweekPolska/videos/1125333917505965/ Było coś takiego faktycznie. Gdybym nie zobaczył, to bym nie uwierzył...
Opublikowano 10 Czerwca 20169 l Autor Piana troluj sobie ile chcesz. W asg i tak jestes cienias, a fragi masz tylko jak jesteś na UAZ'ie do którego nie można strzelać. . ------------------------------ Jaki troll? Ludzie na ulice wychodzą protestują, to są fakty. Och Kolego Zet, dopiero zauważyłem. Faktycznie zbieżność nazw może być przypadkowa. Takie powiadomienie było na oficjalnej stronie facebooka - wyskoczyło mi na głównej stronie. Jakieś głosy w mojej głowie kazały mi utworzyć ten temat. Może to jakaś manipulacja? Nie chciałem byś poczuł się urażony oj nie nie nie. Skorzystałem z okazji za pośrednictwem naszego forum by porozmawiać o nowym rodzaju broni oraz następstwach na podstawie zeznań świadków. Przecież to forum asg a co za tym idzie tematy z bronią i militariami są spokrewnione. Obejrzyj ten film. https://www.facebook.com/NewsweekPol...5333917505965/ + Nie mniej jednak przyznam, że jestem trochę pod wrażeniem. Musiało Cie nieźle spedalić skoro myślisz o mnie tyle, że w wolnym czasie wpisujesz mój nick w neta i patrzysz co wyjdzie.[/Quote]A może to jednak prawda? Zet może nękasz mnie za pomocą nowych technologii i dlatego o tobie myślę? Może jak mówisz "poziom spedalenia" to twój wpływ? Wpisywałeś się jako starszy operator, ale czego -taczki, karuzeli, betoniarki? Wydaje mi się że to jakaś grubsza sprawka. Nie chcę szerzyć teorii spiskowych, że specsłużby, inwigilacja. Ale ten tego... Edytowane 10 Czerwca 20169 l przez Gość
Opublikowano 10 Czerwca 20169 l Zet, przykro mi, ale chyba masz zbyt wielkie mniemanie o sobie. Tekst o spedaleniu uznam za przejęzyczenie, ale następnym razem dostaniesz bana za osobiste wycieczki. Wracając do tematu Piany - stowarzyszenie jest zarejestrowane w Toruniu (z tego powodu jest mi naprawdę wstyd) ale nadziwiniejsze jest to, że jest to ruski trolling, używają poczty z ruskiego serwera i nawet się z tym nie kryją przez przekierowania. Biedne oszołomy nawet nie wiedzą jak bardzo zostali zmanipulowani przez ruskich.
Opublikowano 10 Czerwca 20169 l [...]Wydaje mi się że to jakaś grubsza sprawka. Nie chcę szerzyć teorii [...]Ale ten tego... Sugerujesz towarzyszu ersoftu że zet to kret? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 10 Czerwca 20169 l Autor Nigdy w życiu. Sugeruję że jest "starszym operatorem" jakiegoś sprzętu niewiadomego pochodzenia. p.s. Ustrój się zmienił i towarzyszy nie ma, pamiętaj o tym i schowaj teczkę
Opublikowano 10 Czerwca 20169 l Ustrój się nie zmienił, on digimorfował a towarzysze nadal żyją i tworzą świat zza ukrycia, blah . Starszy operator kaloryfera, gumowej kaczuszki lub zawodowy trzymacz kredensu też pasuje.
Opublikowano 10 Czerwca 20169 l Pianka, przepraszam, nie wiem co mi strzeliło do głowy, żeby pomyśleć, że ten temat mógłby być prowokacją w stronę mojej osoby. Zapomniałem, że jesteś równy gość i po ostatnich hejtach i kolorowych literkach nie trolowałbyś mnie w taki sposób. Mam nadzieję, że kiedyś mi wybaczysz, pogodzimy się i będziemy żyli długo i szczęśliwie.
Opublikowano 10 Czerwca 20169 l Autor Oczywiście Masz rację, kolorowe literki to było za wiele, przegiąłem. Mam nadzieję że mi to również wybaczysz.
Opublikowano 12 Czerwca 20169 l Autor Gdybyś śledził wątek ten filmik był podany wcześniej. Poważna sprawa, głosy w głowie...
Opublikowano 13 Czerwca 20169 l Tak przy okazji, wiecie że ta babka co mówi pierwsza, która jest można powiedzieć ich "przywódczynią" jest z Torunia? Mam nadzieję, że w Toruniu takich cyrków nie będzie... :shock:
Wczoraj w Wawie była manifestacja przeciwko używaniu tzw broni elektromagnetycznej.
http://stopzet.org/
Ciężko mi w to uwierzyć. Chyba jakaś ściema.