Opublikowano 17 Marca 20169 l Witam, tak jak w temacie mam zapytanie o customowe repliki, a mianowicie ich ceny. Sam posiadam składaka i jestem ciekaw, jak to wygląda z nimi cenowo (wartość). Rozumiem, że zależy to od wielu czynników ale tak teoretycznie po prostu pytam ile może być wart składak z części dobrych marek? Powiedzmy na to, że kupuję sobie na przykład body emki od specna arms, wkładam tam gb z jakiejś innej emki, daję preckę np. od guardera itd. W razie gdybym miał coś sprecyzować to pytajcie Pozdrawiam
Opublikowano 17 Marca 20169 l Jest warta tyle ile ktoś chce za nią dać. Przeważnie z wielką stratą dla pierwszego posiadacza. Nie ma magicznego wzoru. Im replika droższa, tym strata większa. Ci co mają budżet na drogie customowe repliki raczej nie szukają na rynku wtórnym.
Witam, tak jak w temacie mam zapytanie o customowe repliki, a mianowicie ich ceny.
Sam posiadam składaka i jestem ciekaw, jak to wygląda z nimi cenowo (wartość).
Rozumiem, że zależy to od wielu czynników ale tak teoretycznie po prostu pytam ile może być wart składak z części dobrych marek?
Powiedzmy na to, że kupuję sobie na przykład body emki od specna arms, wkładam tam gb z jakiejś innej emki, daję preckę np. od guardera itd.
W razie gdybym miał coś sprecyzować to pytajcie
Pozdrawiam