Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Misja Afganistan 2016

Featured Replies

Opublikowano

O tej porze roku nawet będę w tamtej okolicy. Muszę pomyśleć.

Opublikowano

Jak się uda kupić bilet... :D

Opublikowano

Jakby leciała ekipa z KP to bym się z chęcią wybrał.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam temat.

Wybieram się na MA 2016 i ciekaw jestem czy jeszcze ktoś z KP się załapał,moge zabrać jakby co z naszych okolic

Opublikowano

Na 60% ja będę tam, czekam na info.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jako ze do MA 2016 zostało kilka tygodni odswieżam temacik z ciekawości czy jeszcze ktoś z KPASG się załapał?

Opublikowano

Ooo to fajnie! A w której stronie konfliktu jestescie i czy jedziecie jako team?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jed, JarekM i ja się wybieramy.

małe pytanko do Was, czy ktoś z Was był juz na poprzedniej imprezie misji afganistan? Jeśli tak to czy naprawde tak bardzo przestrzegają limitów FPS jak jest to napisane w ostatnim mailu od organizatora?

cytuje punkt 7

" 7) Limity na chronowaniu są znane od 3 lat. Nie są to przybliżone wartości a maksymalne. Czyli replika z 460fps nie łapie się w limit 450.

Jeśli przyłapiemy kogoś na przeklejaniu naklejek z replik po chronowaniu na te które nie przeszły takowego, wylatuje taka osoba z imprezy. Do odpowiedzialności pociągniemy również pozostałych członków ekipy delikwenta"

Pytam bo moja szturmówka ma ok 460 FPSów i nie wiem teraz czy kombinowac z nią ....

Opublikowano

Andrewix, ty do jakiej strony się zapisałeś?

Opublikowano

Uuu... http://www.redisbad.pl/ jest jednym ze sponsorów nagród! Będziecie mieli okazję wygrać nieeezapomniane nagrody.

Opublikowano
Uuu... http://www.redisbad.pl/ jest jednym ze sponsorów nagród! Będziecie mieli okazję wygrać nieeezapomniane nagrody.

faktycznie :cry:... wstyd jak cholera nosić koszulki tej firmy ...

dobrze, że choć są inni sponsorzy :mrgreen:

Opublikowano
Andrewix, ty do jakiej strony się zapisałeś?

Ja w ISAF jestem

Opublikowano

Jak myślicie, są jeszcze jakieś bilety? Skoro jedziecie, to tak sobie myślę, że może też bym się bujnął.

.

------------------------------

Ech... widzę, że wszędzie zapisy zamknięte. Na pewno będziecie? Napisałbym jakiegoś słodkiego maila do orgów, może mnie jeszcze do Talibów by gdzieś wcisnęli.

Opublikowano

ostatnie miejscówki i to poprzez aukcje charytatywne wyprzedawane były w marcu ,juz wtedy zapisy były zamkniete ,pojawiały sie na forum tez pojedyncze bilety jak ktos rezygnował to odsprzedawał ,teraz ma kilka dni przed imprezą chyba nawet nie można juz odsprzedawac biletów

• 2 tygodnie później...
  • JarekM zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.