Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poszukuję

Opublikowano

Ludzi do zrobienia strony o tuningu replik.

Założeniem stronki jest "bycie" kompendium wiedzy o tym co można zrobić w AEGu, od A do Z. Ideałem byłaby sytuacja, że ktoś kto chce zadziałać z repliką coś więcej, znajdzie tam wszelkie informacje, zamiast pytać co i jak się robi, zamiast ciągłego tłumaczenia i podawania linków do obcojęzycznych stron.....bo dużo drzwi zostało otwartych (ale najczęściej po angielsku albo japońsku ;-)

Zajęcie będzie polegać na tłumaczeniu tekstów z obojęzycznych stron a także kleceniu własnych tekstów (razem z fotografiami), na zasadzie "przewodników".

Zajęcie "non profit"

Byłbym wdzięczny za kontakt przez PW osób, które tuningują, apgrejdują i mają pojęcie o tym temacie i mają chęć trochę podzielić się swoją wiedzą w tym zakresie.

Znajomość żadnego języka nie jest absolutnie wymagana, bo póki co google translate jest darmowe ;-)

A Szanownych Użytkowników tego Forum o linki do zagranicznych stron o tuningu -ach ;-) w tym wątku, bo może nieco pominąłem w swoich poszukiwaniach.

Featured Replies

Opublikowano

jeśli to ma być tłumaczone tylko przez google translate i nie za bardzo weryfikowane z oryginalnym tekstem to będzie marny efekt tłumaczenia.

Opublikowano

Tłumaczeniem z ang. mogę się zająć.

Opublikowano

Ja również się do tego projektu chętnie zgłoszę. Rozumiem że myślisz o czymś a'la mechbox.com po polsku?

Bardzo chętnie, aparacik oraz sprzęt pokazowy na straty mam, więc problemu nie powinno być.

Opublikowano
  • Autor

Spoko Retal, nawet nie wiesz jak się namęczyłem przy używaniu translate.google.pl z japońskiego, żeby jakoś to brzmiało i wiadomo było o co chodzi, przy kilku tekstach a jest ich więcej.....dlatego poszukuję ludzi obytych z wnętrzem gearboxa ;-)

Opublikowano

Może dużo o GB nie wiem ale z chęcią odpowiem na każde pytanie zadane prze kogoś komu będzie chciało się to spisać. Jako że z czasem u mnie kruchutko, mogę nie dać rady napisać czegoś sensownego, ale odpowiadać na pytania do późniejszego wykorzystania w tekście - spoko.