Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WE-Fajne czy bebe?

Opublikowano

Cześć

Pozbyłem się mojej Tm-ki i rozmyślam nad zakupem boczniaka.Mam na oku firmę WE.I oto pytanie.Słyszałem wiele złych opinni o nich, ale czy to prawda?Podobno szybko się psują.Ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą?

Featured Replies

Opublikowano

Skoro pozbyłeś sie TM to teraz siadaj i płacz nad tym co zrobiłeś :D Ewentualnie zdobądź ją z powrotem...:)

Opublikowano

+1

.

------------------------------

Żeby nie było, Glocki od WE macałem i strzelałem, spisują się bardzo dobrze, rewelacyjna kultura pracy, bardzo bardzo sympatyczne wykonanie. Ale sprzedać TM dla WE...

Opublikowano
Skoro pozbyłeś sie TM to teraz siadaj i płacz nad tym co zrobiłeś :D Ewentualnie zdobądź ją z powrotem...:)

;D Nie ma nad czym płakać. Jeśli to ta co myślę.

Jakąś konkretną replikę masz na myśli mówiąc o WE? Czy mówisz tylko o marce?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mam 18c gen4 , wykonanie 10/10 , fajnie wygląda i tyle na razie mogę powiedzieć . Nie użyta w boju .

Opublikowano
  • Autor

W tą Tm-kę chciałem wpakować kilka groszy, ale stwierdziłem, że zmienię typ boczniaka

Co do WE myślałem nad Glockiem 18c ew. p226 lub XDM

Opublikowano

Kilka lat temu połasiłem się na WE Xtreme.45. Materiały w dotyku nie najgorsze, ale wykonanie ... Magazynek puszczający z pudełka, po 2 użyciach w boju trafiła do szuflady, bo działała kiepsko i po kilku wyciągnięciach z kabury zaczęła się wycierać. Po roku została wyciągnięta z szuflady i .... rozpadła się. Na serio, w szufladzie w domu uległa biodegradacji i rozłożyła się na 4 czy 5 części. To moje jedyne doświadczenie z WE, więc próba jest mało wiarygodna jednak warta przytoczenia :). Dlatego lepiej wspominam pierwszego Glocka KJW, niż WE.

Opublikowano

Mam berette 92 od WE - fajna. Tylko każdy magazynek od nowości tracił gaz. Ale jak sie uszczelni to wszysto ok.

Mobilny KPASG