Opublikowano 16 Sierpnia 201411 l Witam. Czy produkty firmy Miwo Military są warte swojej ceny? Zainteresowała mnie ta kamizelka/chest: KLIK Byłby to dobry wybór, czy może iść w tańszą Lubawę lub jej odchudzoną wersję? Czy w ogóle odejść od moich zamiarów i kupić jeszcze tańszego chesta z GF za 75 zł: KLIK Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Opublikowano 16 Sierpnia 201411 l kupuj miwo, tylko pamiętaj, żeby przy zamówieniu oporządzenia wybierać taśmy o szerokości 25mm, wtedy będziesz miał kompatybilne z ładownicami molle.
Opublikowano 16 Sierpnia 201411 l Autor Wydaje mi się, że te ładownice które są w zestawie będą dla mnie idealne, no chyba, że nie są one dołączone do zestawu, ale o tym nie znalazłem żadnej wzmianki.
Opublikowano 16 Sierpnia 201411 l Wydaje mi się, że te ładownice które są w zestawie będą dla mnie idealne, no chyba, że nie są one dołączone do zestawu, ale o tym nie znalazłem żadnej wzmianki. Ładownice są w komplecie, ale są przyszyte na stałe. Nie będziesz miał żadnej możliwości zmiany ich położenia.
Opublikowano 16 Sierpnia 201411 l Autor A no tak, nie zauważyłem. Dziękuję za odpowiedzi, co do modelu kamizelki jeszcze pomyślę, dzięki za wszystkie rady.
Opublikowano 16 Sierpnia 201411 l Miałem dokładnie tą kamizelkę. Sprzęt dobry, ale za taką cenę można kupić już porządnego chesta z ładownicami pod Twoje konkretne wymagania. W KT-8 dobre jest to, że masz szybki dostęp do 8 magów, ale jeśli chcesz coś wyciągnąć z bocznych kieszeni, to często musiałem ściągać replikę i wyczyniać cuda żeby tam sięgnąć (może przez to, że jestem szczupły, nie wiem). Generalnie przemyśl, bo za taką cenę to nie polecam.
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l Jak nie przeszkadza Ci inny wzór kamuflażu to idź w kontraktowego chesta w DPM - relacja cena/jakość nie do pobicia: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=chest+dpm&sourceid=Mozilla-search&bmatch=seng-v6-3-default-0718
Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l Autor Kamizelka której szukam musi być wz, bo robię reko . ------------------------------ Po taniości udało mi się wyrwać Lubawę, za jedyne 25 zł, tymczasowo będzie zamiast Miwo.
Witam.
Czy produkty firmy Miwo Military są warte swojej ceny? Zainteresowała mnie ta kamizelka/chest:
KLIK
Byłby to dobry wybór, czy może iść w tańszą Lubawę lub jej odchudzoną wersję?
Czy w ogóle odejść od moich zamiarów i kupić jeszcze tańszego chesta z GF za 75 zł:
KLIK
Z góry dziękuję za odpowiedzi.