Opublikowano 24 Lipca 201411 l Witam, Mam gorącą prośbę do forumowiczów z Bydgoszczy. Czy jest możliwość pożyczenia (działającej) repliki na grę w dniu 27-07. Model bez znaczenia. Byle strzelała. Znajomy się bardzo zainteresował ASG i chciałby wybrać się ze mną już w tą niedzielę i chciałby już pobiegać z bronią. Jest to osoba dorosła (34 l.), służył w wojsku (nie polskim) 7 lat, ale jest obcokrajowcem dlatego też prosi mnie o pomoc . Z góry dziękuję za wszelki odzew. . ------------------------------ Czy ktoś mógłby odpłatnie pożyczyć karabin na niedzielne strzelanie 27-07?:idea: Odbiorę replikę gdzie trzeba i odstawię na miejsce w niedziele po południu.
Witam,
Mam gorącą prośbę do forumowiczów z Bydgoszczy.
Czy jest możliwość pożyczenia (działającej) repliki na grę w dniu 27-07. Model bez znaczenia. Byle strzelała.
Znajomy się bardzo zainteresował ASG i chciałby wybrać się ze mną już w tą niedzielę i chciałby już pobiegać z bronią.
Jest to osoba dorosła (34 l.), służył w wojsku (nie polskim) 7 lat, ale jest obcokrajowcem dlatego też prosi mnie o pomoc
.
Z góry dziękuję za wszelki odzew.
.
------------------------------
Czy ktoś mógłby odpłatnie pożyczyć karabin na niedzielne strzelanie 27-07?:idea:
Odbiorę replikę gdzie trzeba i odstawię na miejsce w niedziele po południu.