Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy awatary z widoczną twarzą powinny być obowiązkowe.

Opublikowano

Administracja w święta postanowiła przemówić ludzkim głosem i zaczerpnąć głosu ludu, który na tym forum jest najważniejszy.

Chcieli byśmy zasięgnąć Waszej opinii drodzy użytkownicy dot. awatartów lub zdjęć w profilu, z wyraźnie widoczną twarzą jako obowiązkowego elementu profilu użytkownika kpasg.net

Czy awatary lub zdjęcia z widoczną twarzą powinny być OBOWIĄZKOWE? 143 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy awatary lub zdjęcia z widoczną twarzą powinny być OBOWIĄZKOWE?

• Jestem za obowiązkiem posiadania awatara z widoczną twarzą, użytkownicy bez powinni być banowani
      35
    • Jestem przeciw obowiązkowym awatarom z twarzą, awatary takie powinny być dobrowolne
      40
    • Jestem za obowiązkiem awatara z twarzą lub w zdjęciem w profilu, użytkownicy bez powinni być banowan
      48
    • Jestem za obowiązkowym awatarem z twarzą lub zdjęciem w profilu, z możliwością ograniczenia ich wido
      20

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Erwin jest jak najbardziej OK.

Ktoś coś pisał o tym, że nowe galerie są ble. Prosił bym o szczegółową wypowiedz w odpowiednim dziale. I jednocześnie przypominam, że stare galerie w profilu ciągle funkcjonują i nigdy nie przestaną funkcjonować.

Opublikowano
uważam iż powinien on odwzorowywać nas

Chcesz przez to powiedzieć, że Twoja twarz nie odzwierciedla Ciebie? :P

Opublikowano

Twarz odzwierciedla fenotyp naszego organizmu, nie charakter danego osobnika. A o takie odzwierciedlenie Erwinowi chodzi.

Opublikowano

O ja p******ę.

Opublikowano

A ja mam pytanie - jak się wchodzi do galerii osobistych?? Bo nie mogę tego znaleźć w profilach użytkowników a z tego co zrozumiałem to już działają.

Opublikowano

Wchodzisz w Profil (w menu u góry). Po lewej wybierasz Twój profil > Zdjęcie w profilu.

Opublikowano
  • Autor

Panel użytkownika > Obrazki i albumy - to jest galeria użytkownika - rozmiar zdjęcia maks. 800x800px (zmniejsza automat)

Panel użytkownika > Edytuj zdjęcie w profilu to jest zdjęcie w profilu maks 400x400px (też chyba zmniejsza automat)

Galeria KPASG > Moja galeria > Kategorie - tutaj tworzysz własne kategorie i potem do nich wgrywasz odpowiednie media jpg do 3000x3000px i tak, duże zdjęcia można później pobrać, oczywiście są automaty do robienia miniaturek itp. lub wideo maks 20 mb i 980x980px najlepiej w kompresji divx.

Galeria KPASG ma również ogólnodostępne kategorie full publiczne, gdzie można wgrywać odpowiednie materiały zgodne z nazwami galerii. Potem tylko PW do jakiegoś moda lub admina i tworzymy specjalną podkategorię z ładnym opisem galerii - dostępnej dla każdego usera. W odróżnieniu od galerii użytkowników, gdzie sami możecie podać jakie grupy użytkowników mają mieć dostęp do niej.

Zdjęcia z albumów użytkownika wyświetlają się w profilu po prawej stronie wraz z nazwami albumów.

Galeria KPASG - jak dodacie zdjęcie tworzy się nowa zakładka w profilu, z Waszymi ostatnimi fotami, oraz strona główna galerii może zawierąć najnowsze, losowe, najchętniej oglądane foty z galerii publicznych lub galerii użytkowników do których ma się dostęp, w zależności od upodobań i ustawień - Galeria KPASG > Moje galerie > Ustawienia

Wygląda to skomplikowanie, ale tylko dlatego, że nie mam daru pisania manuali :D

Proste jak sami wiecie co ;)

Opublikowano

Dziękuje bardzo :)