Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pistolet M1911[Tercel] na Green gaz

Featured Replies

Opublikowano

Z tego co przeczytałem w necie, Tercel robi klony Tokio Marui, co jest w pewnym sensie dobrym znakiem jeśli będzie chodziło o mechanizm..z drugiej strony fora airsoftowe podają, ze modele Tercela są bardzo gazo żerne - czasami nawet tak, że nie można wystrzelić tych 25 kulek. Uszczelki w magazynkach też podobno szalu nie robią...ale to wszystko "podobno i z oceny innych", wiec daję Ci tylko ogólny opis tego co znalazłem. Może na forum jest ktoś, kto takiego faktycznie posiada ;)

Opublikowano

Podobne opinie czytałem również o M1911 od Bella (który kosztuje praktycznie tyle samo i też jest klonem TM'a[z tego co wiem]). Że gazo-żerny że nawet maga nie wystrzelisz, że o-ringi są do D***y itd itp. A mimo to się skusiłem i w moim wypadku okazała się to bzdurą. Fakt trochę gazo-żerny jest ale za to ma potężnego kopa przy Blow Backu. W miarę ciepłych warunkach 11-12 stopni wystrzelę cały magazynek [producent gazu podaje taką temperaturę jako najniższą temp pracy dla tego gazu].

Podsumowując wydaje mi się że zależy na jaki model trafisz. Jak żółci koledzy z chin złożą taką replikę otrzymasz :).

W tej cenie mogę Ci polecić nowego M1911 od Bella (lub używanego [na WM można znaleźć używane za ok 120-150 zł])

[Jeśli post zawiera jakieś błędy merytoryczne to proszę "znawców" tematu o poprawienie mnie, bo jestem tylko człowiekiem i błędy czasem czynię]