Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

STALKER 4 - Zona Sęki - kwiecień 2014

• Odpowiedzi 132
  • Wyświetleń 17,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Masz rację. MG przepraszam, mam nadzieję że się nie pozabijamy na stalkerze. Mimo moich głupich (lecz nie zazdrosnych tekstów) uważam że robisz kawał dobrej roboty, powodzenia. PS. Arek też Cieb

• Gra była zaiste bardzo zacna inna i trudniejsza od poprzedniego stalkera. Mimo tego że spałem 10h i tak jestem cały obolały i nie mogę siedzieć na tyłku !!! Dzięki Arthi Jak dojdę do siebie wrzucę

• Bardzo miła i rodzinna atmosfera panowała. No właśnie... nikt o tym przy wcześniejszych edycjach chyba nie wspominał, a prawdą jest, że bardzo miło się z Wami dziady siedzi przy grillu po imprezie

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano

Wojsko

Retal

Patrol

Mobilny KPASG

Opublikowano

Jeśli nie będzie kolidowało z BorderWarem (a optymistycznie zakładam, że w listopadzie uda mi się zarejestrować) to jadę.

Opublikowano

Absolutnie jadę :popcorn:

Opublikowano

Tak tak tak tak!

Opublikowano

Również dopisuje się do tej wesołej bandy ludzi z podobnymi zaburzeniami :]Jako Stalker

Opublikowano

Psycholog mówi: zaburzeń nie stwierdzam. Jadę z wami. Staszek chce się ****** :lol:

Opublikowano

Ja już wiem gdzie Powinienem być... ;P

Opublikowano

muzykoumilacz - czekając na ww

Opublikowano

No oczywiście że jade :D to moja Powinność jechać xD

Opublikowano

z Zony nie da sie wyjechac :)

Opublikowano

Trzeba śledzić tę imprezę w Świnioujściu-Szczecinie pod kątem aspiracji i wykonania. Niewiele na razie napisali, ale niezłe wykopalisko, Nazir.

Czy ktoś zna kogoś z tego środowiska?

Opublikowano

Było jeszcze latem to.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze mówiąc, przygotowane nieźle... Rekwizyty, klimacik. Całkiem ciekawa opcja :)

Opublikowano

Opis bardzo przychylny, nie powiem, ale frekwencja - co tu dużo mówić - na skraju rozpaczy... Czyżby to tylko nieufność wobec nowej marki czy kryje się za tym jakaś wiedza o środowisku w tym regionie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O, i to jest prawdziwie noworoczna wiadomość ;-)

Niech no tylko ruszą zapisy... :popcorn:

Opublikowano
  • Autor

Super!

nie mam dylematów imprezowych...gdzie jechać a gdzie nie...

Czeskie piwko czeka!

;-)

Opublikowano

Ja z kolei mam trochę doła... niby na BW jeszcze się nie dostałem ale mam zamiar walczyć o wjazd. Chyba rzucę monetą...

Opublikowano

Na szczęście nie mam tego problemu co Ty Janie :)

Stalker musi być !!! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ruszyło tegoroczne forum imprezy.

W oczekiwaniu na ww. mała historyjka, a właściwie troche zdjęć z bYdgoskiej zOny (kolejność wyświetlania według nazwy + pełen ekran).

Opublikowano

Formularz rejestracyjny zaczął działać (http://asg.mil.pl/stalker-IV/) więc puściłem zgłoszenie. W sumie to jeszcze cen w wątku nie podał ale ostatecznie nie ma to znaczenia... :)

Opublikowano

Zapisany i to samo radzę wszystkim innym zainteresowanym :-D

Opublikowano

Zapisany :-D

Opublikowano

Zapisany

Opublikowano

Pisałem z Redem na temat stalkera i podobno mają już zapełnione trochę przeszło 20% miejsc na imprezę :) Tak przy okazji chłopaki proszą o możliwie jak najszybsze wpłacanie kasy za wpisowe ze względu na duże opóźnienia z zeszłego roku.

Będzie się działo :D

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wpisowe ma być 90zl na 80%. Jak dobrze pójdzie będzie koszerny dodatek tzn Gift do zestawu startowego.

PS. szpieghu mówiłeś na Ortedze o jakiś kp team czy coś. Może na stalkera się skręci.

Opublikowano

Hemo : plan jest taki żeby to zrobić tak jak w zeszłym roku, najważniejsze jest razem "bytować" :D

Opublikowano

Zapisany

Info na wmasg

WPISOWE - 90 PLN (mutki 30), i pojawiła się lista uczestników.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapisany, zapłacony

Opublikowano

Trzeba maści zabrać :D zapłacone :D

Opublikowano

O... no cieszę się, że trochę nas będzie. Jak tak dalej pójdzie to KP w końcu kiedyś ustanowi większość na tym stalkerze :D

Proponuję aby wojsko od razu ustaliło jakiś rozsądny cennik łapówkarski (za przepustki, ammo itp) aby później nie było niedomówień :) Mamy jeszcze trochę czasu aby się potargować i dojść do porozumienia...

Opublikowano

Wezmę całe wiadro maści ;)

cennik:

1. przepustka zwykła 100.00 rubli

2. przepustka ze strzałem w tył głowy 50.00 rubli

3. przepustka dla szpiegha 1000.00 rubli (strzał w tył głowy gratis)

Weź wyluzuj ;)

Opublikowano

...i nie mówcie, że was nie stać... :)

Ale.. W tym roku specjalnie ode mnie.. Będzie niespodzianka :) czy fajna... Ocenicie podczas gry :)

Opublikowano

Trochę tak ogólnie w zeszłym roku wyjazd wyglądał trochę inaczej, tak samo zresztą jak same ustalenie przed grą. Teraz się zastanawiam o co tak naprawdę come'on i jedyne co mi przychodzi na myśl to popisówa przed MeGa sztućcem. Jeżeli chcecie sobie urządzić grę na respie to nie ma problemu możemy się ponapierdzielać ... tylko pytanie czy jest sens ???

Opublikowano

My jedziemy tam miło spędzić czas, wczuwając się w klimat. Jeżeli masz inne plany, to może nie jedź. Oddam Ci kasę za wpisowe.

Opublikowano

Czyli miałem racje ... popisówa trwa ...

PS. Nie będę rezygnować z gry na którą czekałem cały rok z powodu jednego cioła który musi przyjechać poszpanować i polansować się ... a ty musisz koło niego poskakać bo złożył Ci replikę z drutu ...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

On przynajmniej umie składać, a ja nie muszę się nikomu chwalić, bo bez tego mam kolegów. Wystarczy być w życiu uczciwym. Serio, skończ już Marcin tę drętwą gatkę, bo nikt nie wie, czemu taki kwaśny się ostatnio zrobiłeś. Jak chcesz przyjechać, to spoko, nikt nikomu nie zabroni przecież. Napisałem tylko po co jadę. Ostatnio było spoko, teraz mamy plan, jak zrobić, by było ciekawiej. Nasi lokalni stalkerzy zawsze mogą liczyć na pomoc wojska.

Opublikowano

Masz rację.

MG przepraszam, mam nadzieję że się nie pozabijamy na stalkerze. Mimo moich głupich (lecz nie zazdrosnych tekstów) uważam że robisz kawał dobrej roboty, powodzenia.

PS. Arek też Ciebie przepraszam. Jak możesz poczyść tematy z moich głupich wypowiedzi... bo najpierw piszę a później myślę.

Spina mode off. :)

Opublikowano

O to mi chodziło. W zeszłym roku było wybornie, w tym musi być jeszcze lepiej. Wszelkie sympatie i antypatie to sprawy prywatne ale widzę, że jakieś ciężkie tematy się rozkręcają... Mam tylko nadzieję, że gry to nie popsuje, bo sam też jej wyczekuję z utęsknieniem i Border War'a dla niej poświęciłem.

Opublikowano

Szacun Szpieghu.

Opublikowano

E.. Dajcie spokój... Razem mieliśmy obalić moją niespodziankę... :) a tu takie spiny i kwachy... :) a co wam kiedyś źle z wojskiem było ?

Opublikowano

No Gruzinie.... rispekt!

Na zgodę przywiezę Porterówkę, czarny, mroczny, pełen anomalii płyn czyszczący do rur i kibli :)