Opublikowano 14 Sierpnia 201312 l Siemanko, Wybiera się ktoś jutro na zlot? Można by się na jakieś piwko ustawić. Pozdrawiam, Olsza.
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l z ciekawości zapytam.. ktokolwiek był na zlocie? Jestem ciekawa czy rzucałam się w oczy odmiennością munduru w żandarmerii zlotowej
Opublikowano 21 Sierpnia 201312 l Byłem, przebywałem sporo z kumplami z ŻZ ale chyba niestety Cię nie zauważyłem Czyli nie rzucałaś się raczej w oczy
Opublikowano 21 Sierpnia 201312 l a koło Centrum Bezpieczeństwa Zlotu nie widziałeś jakiejś dziewczyny we flecktarnie? do tego z brązowym beretem na ramieniu oraz z żółtym rękawem Żandarmerii Zlotowej... po południu ciężko mnie było przyuważyć - chyba, że akurat biegłam zatrzymać osoby przełażące pod płotem bo głównie przebywałam w CBZ
Opublikowano 21 Sierpnia 201312 l z ciekawości zapytam.. ktokolwiek był na zlocie? Jestem ciekawa czy rzucałam się w oczy odmiennością munduru w żandarmerii zlotowej Przejrzyj mój film może jesteś na nim?
Opublikowano 22 Sierpnia 201312 l Żeby się rzucać w oczy trzeba było by mieć dekolt. Ja bym na pewno przyuważył.
Opublikowano 22 Sierpnia 201312 l Film wyszedł super. Przez moment mnie widać jak skierowałeś kamerę w kierunku CBZ-tu od strony bramy. Jeszcze tylko mi powiedz kiedy była nagrywana część z lotem samolotem bo coś mi się wydaje, że zostałam uchwycona podczas biegu/"patrolu" wzdłuż ogrodzenia od strony lotniska. Tylko oczywiście nie ma to jak dobre cammo, że ciężko jest mnie przyuważyć chociaż tak mi się wydaje, że zauważyłam Ciebie przy straganach jak szłam z kilkoma osobami Jeśli w przyszłym roku się uda i też będę się wybierać to dam znać
Opublikowano 22 Sierpnia 201312 l Czekaj, czekaj - to Ty stałaś przy tym centrum i prosiłaś aby przechodzić na wyjazd zlotu tak aby nie przechodzić obok sztabu kiedy wychodziłem z obozowiska? :DDD
Opublikowano 22 Sierpnia 201312 l to raczej ja nie byłam jedynymi osobami, które prowadziłam od centrum to byli liderzy zespołu Złe Psy, do których następnego dnia miałam zajść na piwko (przyjechali białym dostawczakiem)
Opublikowano 23 Sierpnia 201312 l To ni uja nie wiem czy Ciebie widziałem. Może za rok. Edytowane 23 Sierpnia 201312 l przez Gość
Opublikowano 23 Sierpnia 201312 l Prościej byłoby wrzucić swoje zdjęcie ^^ Może wtedy byśmy się połapali
Opublikowano 23 Sierpnia 201312 l Prościej byłoby wrzucić swoje zdjęcie ^^ Może wtedy byśmy się połapali :smile: Dobry pomysł, najlepsze było by zdjęcie w stroju kąpielowym, bo wiesz... jest lato
Opublikowano 23 Sierpnia 201312 l ja byłam pierwszy raz niestety przez wyjątkowo upierdliwych rodziców (tak, rodziców mimo, że mam tylko 22 lata) do praktycznie ostatniego dnia nie wiedziałam czy mnie w końcu puszczą mimo tego, że kilka dni minęło jak wróciłam do domu, cały czas są przeciwni temu, że w ogóle tam pojechałam
Opublikowano 23 Sierpnia 201312 l Olsza cholera nie wiem czy to ważne, ale jakby Cię nie zauważali gdy piszą z kobietą, a Ty jak ten osiołek ze Shreka skaczesz, podrygujesz. Wybacz szczerość, nie masz CYCKÓW, nie masz siły przebicia. Pozdrawiam.
Opublikowano 24 Sierpnia 201312 l Autor Niestety taka jest prawda. + Nie zależy mi na sile przebicia, napisałem co miałem do napisania. Mogliście napisać wcześniej, że jedziecie to byśmy się spotkali Edytowane 24 Sierpnia 201312 l przez Gość
Opublikowano 24 Sierpnia 201312 l ja byłam pierwszy raz niestety przez wyjątkowo upierdliwych rodziców (tak, rodziców mimo, że mam tylko 22 lata) do praktycznie ostatniego dnia nie wiedziałam czy mnie w końcu puszczą mimo tego, że kilka dni minęło jak wróciłam do domu, cały czas są przeciwni temu, że w ogóle tam pojechałam Dziwisz się? to zdecydowanie nie miejsce dla młodych kobiet :evil:
Opublikowano 24 Sierpnia 201312 l Dziwisz się? to zdecydowanie nie miejsce dla młodych kobiet :evil: widać, że znasz mnie tylko z internetu.. podczas pobytu spacyfikowałam SAMA 5 osób, z czego potem 2 całkowicie wyleciały z obozu do tego użerałam się z babką, która wiedziała lepiej czy strzał w głowę z repliki ASG jest w 100% bezpieczny a na koniec chciałam zamordować faceta, który zdążył zwiać zarówno przede mną jak i lądującym samolotem - pół metra dalej a bym musiała go ratować więc nie jestem aż taka słaba za jaką mnie większość uważa Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda się spotkać. i w razie czego sama założę temat bornego Edytowane 24 Sierpnia 201312 l przez Gość
Opublikowano 24 Sierpnia 201312 l widać, że znasz mnie tylko z internetu.. podczas pobytu spacyfikowałam SAMA 5 osób, z czego potem 2 całkowicie wyleciały z obozu do tego użerałam się z babką, która wiedziała lepiej czy strzał w głowę z repliki ASG jest w 100% bezpieczny a na koniec chciałam zamordować faceta, który zdążył zwiać zarówno przede mną jak i lądującym samolotem - pół metra dalej a bym musiała go ratować więc nie jestem aż taka słaba za jaką mnie większość uważa Gratuluję... to co z tym zdjęciem?
Opublikowano 24 Sierpnia 201312 l Gratuluję... to co z tym zdjęciem? jak tylko zmuszę komputer do współpracy to wrzucę (ale najprawdopodobniej będzie to dopiero po formacie)
Opublikowano 24 Sierpnia 201312 l Stalowemu wyślij na jego mejla: SR12BMW330i@buziaczek.pl :mrgreen: kpasg lepsze niż portal randkowy kurdełe
Opublikowano 24 Sierpnia 201312 l Chwile mnie na kp nie ma, a tu już temat Bornego się kręci. Ja chyba koleżankę kojarzę, za dużo dziewczyn to w tym Borne nie było, no chyba że liczyć długowłosych, szczupłych którzy okazywali się facetami <lol> jak to KmR określał Woodstock się robi na tych zlotach
Opublikowano 28 Sierpnia 201312 l czasowo mam problemy z jakimkolwiek przesyłem zdjęć.. ale byłam jedyną dziewczyną w kapeluszu - oczywiście flectarn i co najciekawsze byłam pierwszą i jedyną osobą, która była w żandarmerii zlotowej w mundurze innym jak polski jedyne zdjęcie jakie znalazłam gdzie udało mi się uchwycić jest tu: http://temat.net/kultura/15736/Milosnicy-militariow-zawitali-do-Szczecinka u dołu strony w galerii zdjęcie 11 (jestem również na zdjęciu 10 jako mistrzyni drugiego planu)
Siemanko,
Wybiera się ktoś jutro na zlot? Można by się na jakieś piwko ustawić.
Pozdrawiam, Olsza.