Opublikowano 29 Listopada 200916 l Hej! Więc zamieszczono o ASG artykuł na portalu news'owym mmbydgoszcz.pl (Moje Miasto Bydgoszcz), może później ukaże się to w Pomorskiej. Przeczytajcie,. zmontowali nawet filmik, który był kręcony na akcji na Rynkowie. http://www.mmbydgoszcz.pl/4304/2009/11/29/air-soft-gun--prawie-prawdziwa-strzelanina?category=news
Opublikowano 29 Listopada 200916 l "Masz radio - bądź liderem.... Ej Ej - to nie jest tak że jak koleś ma radio to jest liderem, tylko.... musi być kumaty i znać się.... wtedy jest liderem"............ O BOSZEEEE - umarłem.... powstałem.... i jestem ZOMBIE MEGA TEKSTY
Opublikowano 29 Listopada 200916 l Ej, to było wyrwane z kontekstu Pragne zauważyć że mogliśmy obejrzeć coniektórych członków ostatnio sławnej grupy brunk. (chociaż moge się mylić) "Trzeba mu to wybaczyć, kobieta go rzuciła, te sprawy" Genialne
Opublikowano 29 Listopada 200916 l Czy ja dobrze widzę? 3'05" Koleś z wojennym okrzykiem nie ma okularów?
Opublikowano 30 Listopada 200916 l Czy ja dobrze widzę? 3'05" Koleś z wojennym okrzykiem nie ma okularów? W momencie gdy ten filmik był kręcony nikt nie miał kulek w magazynkach, a całość była wyreżyserowana, więc standardowa ochrona oczu była raczej zbyteczna
Opublikowano 30 Listopada 200916 l No to żeś teraz powiedział... Skoro pasuje Tobie obraz AS gdzie ochrona oczu jest zbyteczna to ja nie wiem...
Opublikowano 30 Listopada 200916 l Te sceny były reżyserowane przeze mnie nie na potrzeby reportażu tylko inne więc nie powinny się znaleźć w filmie.
Opublikowano 1 Grudnia 200916 l widzisz, tak to jest z mediami - po co to nagłaśniać? Tym bardziej, że strzelanie było na nielegalu?
Opublikowano 1 Grudnia 200916 l Autor Wszystkie strzelanki zawsze były na nielegalu ;] Ale jakby co jest podane, że strzelanka w Rymanowie była...
Opublikowano 1 Grudnia 200916 l Jakie nielegalne ?! Robiłem tam dwa razy dość duże menawry i były legalne . Przebywanie na terenie Rynkowa jest w 100 % legalne , nie legalne może byc to jak byśmy niszczyli budyki , las itp . A że w filmie jest napisane że to Rymanowie to bardzo dobrze , przynajmniej nikoga nieprzyciągnie do Rynkowa
Hej! Więc zamieszczono o ASG artykuł na portalu news'owym mmbydgoszcz.pl (Moje Miasto Bydgoszcz), może później ukaże się to w Pomorskiej. Przeczytajcie,. zmontowali nawet filmik, który był kręcony na akcji na Rynkowie.
http://www.mmbydgoszcz.pl/4304/2009/11/29/air-soft-gun--prawie-prawdziwa-strzelanina?category=news