Opublikowano 10 Lipca 201312 l Mam taką oto sprawę- do repliki mam pas nośny wyżej wspomniany, ale nie mam pojęcia jak się go zakłada. Czy mógłby ktoś mnie oświecic w tej sprawie? Przeszukałem forum i nie znalazłem podobnego tematu. Jeśli jest, przepraszam za śmiecenie w tematach
Opublikowano 10 Lipca 201312 l Pytanie do czego chcesz go założyć i jakie konkretnie zawieszenie 3pktowe bo bez tego to raczej na oślep działamy.
Opublikowano 10 Lipca 201312 l Popatrz w google grafika, będziesz miał całą masę przykładowych użytkowników.
Opublikowano 10 Lipca 201312 l Autor Pytanie do czego chcesz go założyć i jakie konkretnie zawieszenie 3pktowe bo bez tego to raczej na oślep działamy. Do Aug jeśli o to chodziło. Wersja a1 Mobilny KPASG
Opublikowano 10 Lipca 201312 l No dobrze, ale jeszcze daj najlepiej link do zawieszenia, bo 3 punktówek sporo, niektóre mają dodatkowe paski żeby gdzieś zawiesić, co zwiększa ilość dostępnych sposobów etc etc.
Opublikowano 11 Lipca 201312 l Autor Dobra, już chyba wiem jak się to nosi. Dzięki za poradę z grafiką google
Mam taką oto sprawę- do repliki mam pas nośny wyżej wspomniany, ale nie mam pojęcia jak się go zakłada. Czy mógłby ktoś mnie oświecic w tej sprawie?
Przeszukałem forum i nie znalazłem podobnego tematu. Jeśli jest, przepraszam za śmiecenie w tematach