Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kapsuły CO2

Opublikowano

Mam takie, może trochę głupie pytanie. Czy ktokolwiek zauważył jakąkolwiek praktyczną różnicę pomiędzy kapsułami 12g różnych producentów?

Wydawało by się że taka kapsuła to rzecz prosta jak j*banie, a jednak potrafią kosztowac od 1.44zł z dostawą do domu do 2.50zł w detalu plus wysyłka.

Prawie 50% różnicy za nadruk Cyberguna?

Featured Replies

Opublikowano

Szczerze to zauważyłem różnice w strzelaniu z kapsuł Umarexa a MOSA. Umarex ma większą wydajność według mnie.

Opublikowano

W swoim czasie jak korzystałem częściej z sigmy to zdarzały się różnice sięgające nawet połowy magazynka do wystrzelania . Cybergun jest dobry ale osobiście preferuję te z Mostowej w Toruniu jakieś chińskie no name (żeby nie było nie robię reklamy sklepu) , za umarexem nie przepadam - może miałem pecha ale jeszcze nigdy nie trafiłem na kapsuły które pozwoliły na wystrzelanie 2 pełnych magów w sigmie .

Opublikowano
  • Autor

To w takim razie uzupełniam pytanie, kapsuł Crossman ktoś używa?

Opublikowano

Jedyna kapsuła którą powinieneś kupić to kapsuła z Matrixa.

Gdyby tak sklonować kogoś [ materiał genetyczny od menela można pobrać za 5 zł na browara ] *

i za pomocą kabla zainstalować skrypt, była by szansa że za kilka lat zobaczyłbym cię na strzelance.

Do tego czasu kapsułą mógłbym ja się zajmować i patrzeć jak dorastasz i śpisz...

* chciałem kiedyś sklonować Jolantę Rutowicz i rozpocząć hodowlę koni Arabskich.

Opublikowano

Ja używam kapsuł Crossmana, ale porównania z innymi nie mam. Moim coltem bez blow backu wywalam około 300-350 kul na jednej. :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Używałem kapsuł crosmana do pneumatyków 4.5 mm i gorąco polecam. Bardzo dobry stosunek ceny do wydajności. Moim zdaniem zauważalnie bardziej wydajne od kapsuł umarexa, cyberguna czy czeskich/tureckich/chińskich wynalazków. Bardzo przyzwoita powtarzalność ilości strzałów, praktycznie zawsze istotnie ponad liczbę podawaną przez producenta pneumatyka.

Opublikowano
  • Autor
Jedyna kapsuła którą powinieneś kupić to kapsuła z Matrixa.

Gdyby tak sklonować kogoś [ materiał genetyczny od menela można pobrać za 5 zł na browara ] *

i za pomocą kabla zainstalować skrypt, była by szansa że za kilka lat zobaczyłbym cię na strzelance.

Do tego czasu kapsułą mógłbym ja się zajmować i patrzeć jak dorastasz i śpisz...

* chciałem kiedyś sklonować Jolantę Rutowicz i rozpocząć hodowlę koni Arabskich.

Głupi pomysł. Jak ja pobiorę materiał od menela? Zresztą, nie jestem taki głupi, wiem jak agent Smith skończył po takim numerze.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pany a po ile kapsułki CO2 na mostowej? albo jeszcze inaczej gdzie jeszcze ten towar można dostać i za ile ?

Opublikowano

Jeszcze są czasami w sklepach militarnych na Katarzyny i w Centrum Handlowym Twierdza obok dworca PKS.

Opublikowano

Jest jeszcze sklep Kolter na Kopernika, też mają.

Opublikowano
Pany a po ile kapsułki CO2 na mostowej? albo jeszcze inaczej gdzie jeszcze ten towar można dostać i za ile ?

Na Mostowej mają je po 2 zeta za szt.

Opublikowano

Dzięki, dziś sobie po mieście połażę :)