Opublikowano 24 Czerwca 201312 l Mam takie, może trochę głupie pytanie. Czy ktokolwiek zauważył jakąkolwiek praktyczną różnicę pomiędzy kapsułami 12g różnych producentów? Wydawało by się że taka kapsuła to rzecz prosta jak j*banie, a jednak potrafią kosztowac od 1.44zł z dostawą do domu do 2.50zł w detalu plus wysyłka. Prawie 50% różnicy za nadruk Cyberguna?
Opublikowano 24 Czerwca 201312 l Szczerze to zauważyłem różnice w strzelaniu z kapsuł Umarexa a MOSA. Umarex ma większą wydajność według mnie.
Opublikowano 25 Czerwca 201312 l W swoim czasie jak korzystałem częściej z sigmy to zdarzały się różnice sięgające nawet połowy magazynka do wystrzelania . Cybergun jest dobry ale osobiście preferuję te z Mostowej w Toruniu jakieś chińskie no name (żeby nie było nie robię reklamy sklepu) , za umarexem nie przepadam - może miałem pecha ale jeszcze nigdy nie trafiłem na kapsuły które pozwoliły na wystrzelanie 2 pełnych magów w sigmie .
Opublikowano 25 Czerwca 201312 l Autor To w takim razie uzupełniam pytanie, kapsuł Crossman ktoś używa?
Opublikowano 25 Czerwca 201312 l Jedyna kapsuła którą powinieneś kupić to kapsuła z Matrixa. Gdyby tak sklonować kogoś [ materiał genetyczny od menela można pobrać za 5 zł na browara ] * i za pomocą kabla zainstalować skrypt, była by szansa że za kilka lat zobaczyłbym cię na strzelance. Do tego czasu kapsułą mógłbym ja się zajmować i patrzeć jak dorastasz i śpisz... * chciałem kiedyś sklonować Jolantę Rutowicz i rozpocząć hodowlę koni Arabskich.
Opublikowano 25 Czerwca 201312 l Ja używam kapsuł Crossmana, ale porównania z innymi nie mam. Moim coltem bez blow backu wywalam około 300-350 kul na jednej. Edytowane 25 Czerwca 201312 l przez Gość
Opublikowano 25 Czerwca 201312 l Używałem kapsuł crosmana do pneumatyków 4.5 mm i gorąco polecam. Bardzo dobry stosunek ceny do wydajności. Moim zdaniem zauważalnie bardziej wydajne od kapsuł umarexa, cyberguna czy czeskich/tureckich/chińskich wynalazków. Bardzo przyzwoita powtarzalność ilości strzałów, praktycznie zawsze istotnie ponad liczbę podawaną przez producenta pneumatyka.
Opublikowano 25 Czerwca 201312 l Autor Jedyna kapsuła którą powinieneś kupić to kapsuła z Matrixa. Gdyby tak sklonować kogoś [ materiał genetyczny od menela można pobrać za 5 zł na browara ] * i za pomocą kabla zainstalować skrypt, była by szansa że za kilka lat zobaczyłbym cię na strzelance. Do tego czasu kapsułą mógłbym ja się zajmować i patrzeć jak dorastasz i śpisz... * chciałem kiedyś sklonować Jolantę Rutowicz i rozpocząć hodowlę koni Arabskich. Głupi pomysł. Jak ja pobiorę materiał od menela? Zresztą, nie jestem taki głupi, wiem jak agent Smith skończył po takim numerze.
Opublikowano 13 Października 201312 l Pany a po ile kapsułki CO2 na mostowej? albo jeszcze inaczej gdzie jeszcze ten towar można dostać i za ile ?
Opublikowano 13 Października 201312 l Jeszcze są czasami w sklepach militarnych na Katarzyny i w Centrum Handlowym Twierdza obok dworca PKS.
Opublikowano 14 Października 201312 l Pany a po ile kapsułki CO2 na mostowej? albo jeszcze inaczej gdzie jeszcze ten towar można dostać i za ile ? Na Mostowej mają je po 2 zeta za szt.
Mam takie, może trochę głupie pytanie. Czy ktokolwiek zauważył jakąkolwiek praktyczną różnicę pomiędzy kapsułami 12g różnych producentów?
Wydawało by się że taka kapsuła to rzecz prosta jak j*banie, a jednak potrafią kosztowac od 1.44zł z dostawą do domu do 2.50zł w detalu plus wysyłka.
Prawie 50% różnicy za nadruk Cyberguna?