Opublikowano 9 Czerwca 201312 l Witam, przypuszczam że temat został już wcześniej poruszany ale nie mogę nic znaleźć. Ma ktoś może jakieś materiały - rysunki techniczne do elementow repliki, najlepiej M4 ? Chodzi o mozliwosc wykonania czesci na frezarce CNC... Bede wdzieczny za jakiekolwiek info
Opublikowano 9 Czerwca 201312 l Jedyną osobą która sypia z tokarką na tym forum jest Alastor ... do niego uderzaj o takie rzeczy. Edytowane 9 Czerwca 201312 l przez Gość
Opublikowano 9 Czerwca 201312 l Chodzi o mozliwosc wykonania czesci na frezarce CNC... Bede wdzieczny za jakiekolwiek info Doprecyzuj czego konkretnie Ci trzeba. Do aegów mam tylko co poniektóre elementy. I nie sypiam z tokarką, wy dewianci. Tylko na tokarce.
Opublikowano 9 Czerwca 201312 l Jaja sobie koledzy robicie na całego, a ja akurat pamiętam, że Alastor wrzucał tu na forum jakąś dokumentację techniczną wytwórni H&K. Wiec jak ktoś chciałby sobie wystrugać MP5 albo HK416 to jak znalazł będzie...
Opublikowano 10 Czerwca 201312 l http://www.biggerhammer.net/ar15/cad/ Pożałsta gospodin. Gugle nie gryzom. Wystarczy dobrze zapytać. Dalej to już musisz zaprogramować operacje na Centrum.
Witam,
przypuszczam że temat został już wcześniej poruszany ale nie mogę nic znaleźć.
Ma ktoś może jakieś materiały - rysunki techniczne do elementow repliki, najlepiej M4 ?
Chodzi o mozliwosc wykonania czesci na frezarce CNC...
Bede wdzieczny za jakiekolwiek info